AK Parti'li Yılmaz'dan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

AK PARTİ'Lİ YILMAZ'DAN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI - AK Parti Erzurum Milletvekili Yılmaz, ilkokul 1. sınıf öğrencileri için 2013-2014 eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bu haber 2013-09-09 13:59:04 eklenmiş ve 425 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için 2013-2014 eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Adnan Yılmaz mesajında; "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar önem verir, ne kadar iyi eğitir, ne kadar donanımlı hale getirirsek geleceğimiz de o kadar teminat altında demektir." Dedi.

Yılmaz daha sonra şunları kaydetti; ""2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilkokul 1. sınıflar ve okul öncesi eğitim alacak çocuklarımız için bugünden itibaren 13 Eylül'e kadar uyum eğitimi verilecektir. Okullarımızın cıvıl cıvıl olmasında, çiçek gibi açmasında büyük rolü olan çocuklarımız, eğitimleri için anne kucağından, öğretmenlerimizin sevgi dolu şefkatli ellerine teslim edilmiştir. O yüzden çocuklarımıza 'yuvanıza, sevgi ocağına, öğretmen yüreğine hoş geldiniz' diyorum. Öğretmenlerinin onları bağırlarına basacağından şüphem yoktur. Yavrularımız için bugün başlayan eğitim-öğretim hayatları hep başarılarla dolu olur inşallah. Allah yar ve yardımcıları olsun." - Erzurum

ETİKETLER : AK Parti'li Yılmaz'dan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA