Japon Traktörleri Ahlat'ta İlgi Görüyor

JAPON TRAKTÖRLERİ AHLAT'TA İLGİ GÖRÜYOR - Bitlisli iş adamı Seyfettin Gözel tarafından Ahlat ilçesinde bölge bayiliği açılan Japon marka Kubota traktörler, bölge halkı tarafından ilgi görüyor.
Bu haber 2013-09-09 12:59:04 eklenmiş ve 416 kez görüntülenmiştir.

Bitlisli iş adamı Seyfettin Gözel tarafından Ahlat ilçesinde bölge bayiliği açılan Japon marka Kubota traktörler, bölge halkı tarafından ilgi görüyor.

Dayanıklılığı ve gücüyle adından söz ettiren Japon marka Kubota traktörlerin ilçede bölge bayiliğini açan iş adamı Gözel, Ahlat'a getirdiği traktörlerin ilçe merkezinde tanıtımını yapıyor.

Kubota traktörlerin Bitlis, Van ve Muş bölge bayiliğini aldıklarını belirten Seyfettin Gözel, bölgede fazla tanınmayan Japon harikası traktörleri çiftçilere tanıttıklarını söyledi.

Traktörleri, her türlü mahsül, tarla, araç ve diğer ürünlerle takas yaptıklarını anlatan Gözel, "Japon harikası Kubota traktörlerin bölgemizde fazla tanıtılmadığını fark ettim. Bundan dolayı bölgede bu sektörde çiftçilerimize hizmet vereceğiz. Traktörlerimiz yüksek yakıt tasarruflu, yüksek manevra kabiliyeti, uygun fiyatları ve bulunması kolay parçaları ile çiftçilerimiz için oldukça uygundur. Satışlarımızda, vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlamaktayız. Peşinat olarak ikinci el traktör, çiftçilerimizin yetiştirdiği, ürettiği tüm ürünler ve hayvan takası kabul ediliyor. Ayrıca, 30 yıldır farklı şehirlerde batıda sulama altyapı müteahhitliğini yaptım. Bu tecrübelerimi buradaki hemşehrilerime uygulamalı olarak göstermek istedim. Yöremizin tarımda oldukça ileri seviyelere çıkacağına inanıyorum. Ayrıca, tarımla ilgili bazı projelerimiz de bulunuyor. Bu projelerimiz; 500 adet büyükbaş hayvan çiftliği, 3 bin adet küçükbaş hayvan çiftliği, 500 dönüm organik meyve yetiştiriciliği ve 2 bin 500 dönüm alanda yem bitkisi yetiştiriciliği projelerimiz arasındadır. Japon harikası traktörlerimizin tanıtımı 3 gün boyunca devam edecektir." diye konuştu.

Seyfettin Gözel, ayrıca, ilçe merkezinde yapılan traktör tanıtımına gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER : Japon Traktörleri Ahlat'ta İlgi Görüyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA