Kars Valisi Eyüp Tepe'den İha'ya Ziyaret

KARS VALİSİ EYÜP TEPE'DEN İHA'YA ZİYARET - Kars Valisi Eyüp Tepe, beraberinden Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyyid Müçteba Erdem ile birlikte İhlas a href='/' style='text-decoration:none;color:#000;font-weight:Bold;' title='Haber' Haber /a Ajansı (İHA)'yı ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-09 10:59:05 eklenmiş ve 443 kez görüntülenmiştir.

Kars Valisi Eyüp Tepe, beraberinden Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyyid Müçteba Erdem ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA)'yı ziyaret etti. Vali Tepe'yi İHA Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, karşıladı.

Türkiye'de haber ajanslarının artık Dünya'ya haber servisi yaptığını belirten Vali Tepe, özellikle İHA'nın görsel ve yazılı haberde Dünya'da kendini kanıtlamış önemli bir haber ajansı olduğunu söyledi.

Eskiden haberleri yancı ülkelerin ajanslarından aldığını ifade eden Tepe; "Türkiye'de Anadolu Ajansı devletin. Ancak İHA kurulduktan sonra çok önemli gelimlere ajans olarak imza attı. İHA ile birlikte artık Dünya'nın önemli televizyon kanallarına ve haber ajanslarına haber servisi yapıldı. Türkiye'de özel haber ajanslarına da İHA öncülük etti. ve şu anda ülkemizde birçok haber ajansı bulunuyor. Bunlar çok iyi ve sevindirici gelişmelerdir" dedi.

Vali Eyüp Tepe'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İHA Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, İHA'nın günlük ortalama 700 yazılı ve görüntülü haber, 850 fotoğraf ile abonelerine hizmet verdiğini belirtti.

Türkiye'deki en kapsamlı haber ajansının İHA olduğunu ifade eden Çapanoğlu; "İHA, profesyonel kadrosu, modern teknolojik cihazlarla donatılmış yurt içinde ve yurt dışındaki 145 büro, 500'e yakın kamera, görüntü transferi için 78 adet data hattı, Bağdat, Musul, Basra, Erbil, Gazze, Ramallah, Kudüs, Moskova, Tahran, İstanbul, Kahire, Paris, Londra, Washington, Frankfurt, Ankara, Suriye, Necef, Nasıriye ve Amman'daki 14'ü canlı yayın aracı olmak üzere toplam 22 adet uydu uplink sistemi ile dünyanın her yerindeki gelişmeleri, en son olayları takip etmektedir. İHA, hem Türkiye'den hem de Avrupa, Orta Doğu, Arap Yarımadası ve Orta Asya ülkelerinden anında haber alabilen bir organizasyona sahiptir. Başarısını bütün dünyaya kanıtlamıştır. İhlas Haber Ajansı, ürettiği haberleri yurt içinde ve yurt dışında pazarlamaktadır. Güçlü, yaygın alt yapı ve teknik imkanlarını medya kuruluşlarına kiralamaktadır. İHA; büyüklüğü, ekonomik bütçeleri ve yayınlarının yaygınlığı hangi ölçüde olursa olsun, tarafsız ve kaliteli haberciliğin temel ilkelerinden ayrılmaksızın, müşteri memnuniyeti merkezli, esnek hizmet anlayışı ile 300'ü aşkın Türk ve dünyaca ünlü uluslararası medya kuruluşu ile çalışıyor" diye konuştu.

Çayların içildiği ziyarette genel de Kars konuşuldu. Vali Eyüp Tepe, daha sonra İHA'dan ayrıldı. Tepe, kentte bulunan diğer haber ajansları ve gazete bürolarını da ziyaret etti. - Kars

ETİKETLER : Kars Valisi Eyüp Tepe'den İha'ya Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA