Trabzonlu İşadamlarından Eğitime Teknolojik Destek

TRABZONLU İŞADAMLARINDAN EĞİTİME TEKNOLOJİK DESTEK - Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD), yönetim kurulu üyesi iş adamları, Kars'a gerçekleştirmiş oldukları ziyaret programı çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na teknolojik destek sağladı.
Bu haber 2013-09-08 16:59:02 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD), yönetim kurulu üyesi iş adamları, Kars'a gerçekleştirmiş oldukları ziyaret programı çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na teknolojik destek sağladı.

Karadeniz ve Doğu Anadolu arasında gönül köprüsü kurmak için yola çıkan ve ilk olarak Karslı iş adamlarıyla bir araya gelen Trabzonlu iş adamları son olarak ise yanlarında getirdikleri bilgisayar ve benzeri teknoloji ürünlerini Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ile birlikte eğitim öğretim sezonunun açılmasına sayılı günler kala Kars'ın kenar mahalle okulu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na hediye etti.

TSGİAD, üyeleri adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Genç, burada yaptığı açıklamada, ziyaret programları çerçevesinde eğitime de katkı sunmayı hedeflediklerini ve bu manada Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na teknolojik yardım yaptıklarını söyledi. Genç, okul müdüründen kendilerinden ayrıca taleplerinin olup olmadığını da sorduklarını ifade ederek, "Bu okulumuzun gördüğümüz kadarıyla öğrencileri fakir aile çocuklarından oluşuyor. Bizler giysi ve ayakkabı yardımında da bulunmak isteriz. Yanı sıra okul müdürümüzün taleplerine cevap vermek isteriz." dedi.

Trabzonlu iş adamları sıcak ortamda geçen karşılamanın ardından yanlarında getirdikleri bilgisayar ve yazıcılardan oluşan teknolojik ürünleri okul müdürüne teslim edip Kars'tan ayrıldı.

ETİKETLER : Trabzonlu İşadamlarından Eğitime Teknolojik Destek
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA