Dalgın Damat Davetlileri Şaşırttı

DALGIN DAMAT DAVETLİLERİ ŞAŞIRTTI - Elazığ'ın Ağın ilçesinde bugün dünyaevine giren bir çiftin düğün davetiyesinde damadın dalgınlığı sonucu evlilik tarihinin '7 Eylül' yerine '6 Eylül' olarak yazması, görenlerin dikkatini çekti Davetiyedeki yanlışlıktan a href='/' style='text-decoration:none;color:#000;font-weight:Bold;' title='haber' haber /a dar olmayan bazı kişilerin, dün düğün için davetiyede yazılı olan yere gittiği öğrenildi.
Bu haber 2013-09-07 22:59:02 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bugün dünyaevine giren bir çiftin düğün davetiyesinde damadın dalgınlığı sonucu evlilik tarihinin "7 Eylül" yerine "6 Eylül" olarak yazması, görenlerin dikkatini çekti. Davetiyedeki yanlışlıktan haberi olmayan bazı kişilerin, dün düğün için davetiyede yazılı olan yere gittiği öğrenildi.

Ağın'ın Kuzgeçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğünde Muhlise Özer ile hayatını birleştiren Nejmi Delikanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kız tarafıyla düğün tarihini belirlemek için bir araya geldiğimizde 6-7 Eylül arasında kararsız kaldık. Sonra, tarih olarak 7 Eylül'e karar verildi fakat benim aklımda nedense 6 Eylül olarak kalmış. Davetiyelere de 6 Eylül olarak yazdırdım" diye konuştu.

Davetiyedeki bu yanlışlığı düğüne bir gün kala fark ettiklerini dile getiren Delikanlı, "Olayı fark ettiğimizde iş işten geçmişti. Biz yine de arayabildiğimiz kadar kişiyi arayarak yanlışlık olduğunu ve düğünümüzün 7 Eylül'de olacağını söyledik" dedi.

Davetiyedeki 6 Eylül tarihini okuyup dün düğünün yapılacağı yere gelenler olduğunu belirten Delikanlı, düğünün olmadığını fark eden kişilerin şaşkınlıkla evlerine geldiğini söyledi. Delikanlı, yanlışlıktan dolayı herkesten özür diledi.

Davetlilerden Hüsamettin Özer ise "Düğün yerine geldiğimizde kimseyi göremeyince şaşırdık. Dünyanın binbir türlü hali var. Merakla damadın evine gidip, bir sorun olup olmadığını sorduk. Onlar da durumu anlatınca hem içimiz rahatladı hem de güldük. Olur böyle şeyler, hayat bu" diye konuştu. - Elazığ

ETİKETLER : Dalgın Damat Davetlileri Şaşırttı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA