ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞAN BİR YÖNETİCİ: CASİM YILDIRIM

Samimiyeti, dürüstlüğü, çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazanan Yıldırım toplumsal anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapan bir yönetici, bir iş adamı, bir aile reisi.
Bu haber 2013-09-07 21:08:36 eklenmiş ve 1536 kez görüntülenmiştir.

ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞAN BİR YÖNETİCİ: CASİM YILDIRIM

 

Bölge İş Dünyamızın Çatı Örgütü olan,  Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici Ve İş Adamları Derneğinin  (KAİSİAD)  başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olan Yıldırım, boş vakitlerinin tümünü topluma ayıran örnek bir kişilik. Samimiyeti, dürüstlüğü, çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazanan Yıldırım toplumsal anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapan bir yönetici, bir iş adamı, bir aile reisi.

casimy_ld_r_m.jpg

Özellikle hafta sonları bir gün bile doğru dürüst dinlendiği yok. Çoğu zaman dinlenmeye bile fırsat bulamıyor.  Derneğin programı çerçevesinde etkinlikten etkinliğe koşuyor. Hafta sonları etkinliklerden boşalan vakitleri ise gelen davetiyeleri karşılamakla geçiyor. İst. Avrupa yakasında bir düğünden, İst. Anadolu yakasında ki bir düğüne yetişmeye çalışıyor.

 

Bir Pazar günü İst. Av. Yakasında iş adamlarımızdan UBM Plastik’in Sahibi, M. Sacu’nun torununun sünnet düğününden, İst. Anadolu yakasındaki bir başka düğüne koşuştururken kendisine eşlik ettik. Sarıkamış Başköy Derneğinin Kurucu üyesi ve Başkanı olan Yıldırım, Yıldız ve Güven Ailelerinin düğününe yönetim kurulu üyeleri ile icabet etti. Kardeşinin düğününü yapan Sarıkamış Yıldız Ailesinin Kanaat önderlerinden Abdullah Yıldız, diğer aile fertleri (Fahrettin Yıldız, Ayhan Yıldız) ile Yıldırım ve Yön. Kur Üyelerini çok sıcak bir şekilde karşıladılar.

sacusunnetbeykozcayir_100.jpg

Sarıkamış Başköy Derneğin Başkanı olarak Yıldırım, yönetimden Rahmi Yıldız, Selim Yıldız, Erdoğan Yıldız ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile düğüne icabet ettiler. Adet olduğu üzere gelin ve damada katkılarını sundular.

 

Yıldırım, “Biz Hakka ve Halka hizmeti ibadet bilen bir gelenekten geliyoruz. Kimin bize ihtiyacı varsa yanında olmak zorundayız. Toplumsallık bunu gerektiriyor. Görüntü olsun diye derneklerde yöneticilik olmaz. Toplumun önüne çıkmışsan, toplum, insanlar sana bu değeri vermişse o göreve layık olacaksın. Herkesten önce sen koşacaksın.” diyen bir insan.

 

Kars-Sarıkamış Turinn Catering Firmasının sahibi ve KAİSİAD Bşk. Yrd. Veysel Çamlının yakın arkadaşı olan Yıldırım, İş dünyamızın yeni yeni örgütlendiği İst. Anadolu Yakasında yaptığı çalışmalarla KAİSİAD’ın kısa zamanda giderek tanınmasını sağladı. Hafta sonları etkinlikten etkinliğe katılıp toplumsal anlamda üst seviyede topluma katkısını sunabiliyor.

 

KAİSİAD’ın diğer yöneticileri gibi etkinlikler nedeni ile bir ayağı bölgede bir ayağı İstanbul’da. Toplumsal alan söz konusu olduğunda işini hep 2. Plana atabilen duyarlı bir insan, duyarlı bir yönetici.

 

Yıldırım İnşaat’ın sahibi olan Casim Yıldırım, Ümraniye, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy gibi İstanbul Anadolu yakasında, İstanbul’un hızla büyüyen ilçelerinde birçok inşaat projesine imza attı, atmaya ve büyümeye devam ediyor.  

 

Yıldırım İnşaat, İnşaat sektöründe A’dan Z’ye anahtar teslimi, kat karşılığı her tür işi yapan, bu anlamda günümüz koşullarının gerektirdiği alt yapı ve donanıma sahip olan bir firma.

sacusunnetbeykozcayir_091.jpg

sacusunnetbeykozcayir_077.jpg

sacusunnetbeykozcayir_099.jpg

bskoydugun.jpg

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA