Iğdırlı Sporcuların Başarısı

IĞDIRLI SPORCULARIN BAŞARISI - Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız , ''Farklı branşlarda katıldıkları müsabakalarda önemli başarılar elde ettik''.
Bu haber 2013-09-07 11:59:03 eklenmiş ve 338 kez görüntülenmiştir.

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, farklı branşlarda katıldıkları müsabakalarda önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlük bünyesinde boks yapan sporcuların farklı yerlerde düzenlenen turnuvalarda önemli başarılar elde ettklerini belirtti.

Sporcuların başarılı olması için çalıştıklarını belirten Yıldız, "Farklı branşlarda katıldıkları müsabakalarda önemli başarılar elde ettik. Sporcularımız 2013 yılı içersinde boks branşında 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye ikinciliği, 4 Türkiye üçüncülüğü alarak başarılarına başarı kattılar. Antrenörler eşliğinde sistemli olarak çalışan sporcularımız kazandıkları Ulusal başarıların yanında Uluslar arası müsabakalarda da ilimizi ve ülkemizi temsil etmeyi hedeflemekteler" diye konuştu.

"Judo branşında başarılarını sürdürmeye devam eden sporcularımız ve antrenörlerimizin katıldıkları her müsabakadan başarı ile dönüyorlar" şekilnde konuşan Yıldız, "Judocu sporcularımız yapmış oldukları yoğun antrenmanlar sayesinde büyük başarılara imza atıyor. Şimdiye kadar 4 turnuvada 21 altın, 6 Gümüş, 3 bronz madalyayı ilimize kazandırdı. Ayrıca judo branşında işitme engelli sporcumuz Güner Yerlikaya Türkiye 1. si olarak milli takıma gitti" dedi.

Karete branşında da başarılar elde ettiklerini anlatan Yıldız, şunları kaydetti:  

"İlimizde yıldızı parlamaya başlayan karate branşı madalya sayısını arttıran branşlar arasında yerini aldı. Sporcu sayısı giderek artan karate branşında katıldığımız Doğu ve Güneydoğu illeri karate turnuvasında ilimizi 6 sporcu temsil etti. Mardin ilinde düzenlenen turnuvada sporcularımız büyük bir başarı sergileyerek 2 altın, 3 bronz madalya kazandılar.Bu başarıların arkasında disiplinli ve özverili bir çalışma var. Iğdır'ımıza bu gururu yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederek, bundan sonra da  spora ve sporcuya olan desteğimiz katlanarak devam edecektir". - Iğdır

ETİKETLER : Iğdırlı Sporcuların Başarısı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA