MHP Heyeti, Elazığ Cemevi'ni Ziyaret Etti

MHP HEYETİ, ELAZIĞ CEMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ - MHP Genel Sekreteri Büyükataman ile Genel Başkan Yardımcıları Karakaya ve Tanrıkulu, Elazığ Cemevi Başkanı Yeşil ile görüştü.
Bu haber 2013-09-06 21:59:04 eklenmiş ve 452 kez görüntülenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla 14 Eylül'de Elazığ'da gerçekleştirilmesi planlanan miting öncesi kente gelen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Ahmet Kenan Tanrıkulu, Elazığ Cemevi'ni ziyaret etti. 

Elazığ Cemevi Başkanı Cafer Yeşil'i makamında ziyaret eden heyet, Elazığ'da düzenlenecek "kardeşlik" mitinginin amacı hakkında Yeşil'e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil ise ülkede yıllardır bir Alevi sorunu olduğunu fakat bunun çözülmesi noktasında yeterli çabanın gösterilmediğini savunarak, bu noktada MHP'den destek beklediklerini ifade etti.

Yeşil, hükümetin son zamanlarda Alevi sorunuyla ilgili önemli çalışmalar yürüttüğünü ancak bu çalışmaların bir türlü hayata geçirilemediğini öne sürerek, "Şu anki aşamada çok şükür en azından gerek sivil toplum örgütleri gerek Sünni kardeşlerimiz gerekse Alevi kardeşlerimiz olsun herkes kendi çapında bir katkıda bulunmaya çalışıyor. Bu önemli bir gelişme ama inşallah bu gibi mekanlar da artık anayasal olarak yasal statüye kavuşturulur" dedi.

MHP heyeti, cemevi ziyaretinin ardından Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'ni ziyaret etti. - Elazığ

ETİKETLER : MHP Heyeti Elazığ Cemevi'ni Ziyaret Etti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA