Tunceli'de Polisten Engellilere Akülü Sandalye

TUNCELİ'DE POLİSTEN ENGELLİLERE AKÜLÜ SANDALYE - Tunceli Emniyet Müdürlüğü personelinin kendi arasında topladığı para ve Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Başkanı da olan işadamı Yavuz Kocaömer'in yardımı ile alınan 4 akülü, 8 tekerlekli sandalye, kentteki engellilere...
Bu haber 2013-09-06 16:59:04 eklenmiş ve 460 kez görüntülenmiştir.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü personelinin kendi arasında topladığı para ve Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Başkanı da olan işadamı Yavuz Kocaömer'in yardımı ile alınan 4 akülü, 8 tekerlekli sandalye, kentteki engellilere dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin kendi aralarında topladıkları yardımların dışında, İstanbul'da hayırsever işadamı ve TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer'in de katkıları ile alınan 4'ü akülü, 8 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, polisin sadece asayiş sağlamakla görevli olmadığını belirterekek, "Bizler vatandaşımızın emrindeyiz, vatandaşın her türlü sorununu çözmek ve hizmet etmek için buradayız. Biz Tunceli'ye her konuda hizmet etmek isteyen bir teşkilatız. Bizler, hepimiz, yani yarının potansiyel engellisiyiz. Yolda yürürken, ayağımızın kayması ya da farklı bir kaza veya bir trafik kazası sonucu bizler de engelliler kervanına katılabiliriz. Bu nedenle bizler engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştırmak ve daha iyi destek vermek için engelsiz vatandaşlar olarak onlara yardımcı olmak durumundayız. Biz Tunceli polisi olarak, bu konuda daha önce de çalışmalar yapmıştık. Bundan sonra da yapacağız ve engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşamı için her türlü gayreti göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından araçlarını alan engelliler, Emniyet Müdür Hayati Yılmaz ile birlikte emniyet bahçesinde deneme yaptı. - Tunceli

ETİKETLER : Tunceli'de Polisten Engellilere Akülü Sandalye
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA