AK Parti İl Başkanı Altaç, Vali Kıraç'ı Ziyaret Etti

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTAÇ, VALİ KIRAÇ'I ZİYARET ETTİ - Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İl Başkan Yardımcısı Adnan Nabikoğlu 13 ilçe başkanı ile beraber Diyarbakır Valisi M.Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-06 16:59:03 eklenmiş ve 469 kez görüntülenmiştir.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İl Başkan Yardımcısı Adnan Nabikoğlu 13 ilçe başkanı ile beraber Diyarbakır Valisi M. Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır'a ilişkin eğitim, sağlık, ulaşım gibi konuların değerlendirildiği ziyarette konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Diyarbakır halkına hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, her türlü projelerine destek vereceklerini söyledi. Asıl görevinin halka hizmet etmek olduğunu kaydeden Altaç, hep birlikte Diyarbakır'ı hak ettiği yere getireceklerini ifade ederek, Diyarbakır'ı daha da ileri hedeflere yönelteceğine inandıklarını açıkladı. Altaç, "Sizlerin vereceği destek daha da önemlisi birikimlerinizle aydınlatacağınız yolda daha ileri hedeflere yürüyeceğimize inancımız tamdır" diye konuştu.

Diyarbakır M. Cahit Kıraç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Kıraç, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç'a yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. - DİYARBAKIR

ETİKETLER : AK Parti İl Başkanı Altaç Vali Kıraç'ı Ziyaret Etti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA