MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Sivas'ta

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN, SİVAS'TA - Yalçın: 'MHP, mahalli idareler seçimlerine kendi kimliğiyle, kendi politikalarıyla, kendi programıyla girecektir. Hiçbir siyasi hareketle ilgili bir ittifak çalışmamız yoktur, olmayacaktır da' 'Hiçbir siyasi partiden böyle bir teklif almadık, hiçbir siyasi partiye de böyle bir teklif götürmedik, götürmeyi de düşünmüyoruz'.
Bu haber 2013-09-06 14:59:05 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP, mahalli idareler seçimlerine kendi kimliğiyle, kendi politikalarıyla, kendi programıyla girecektir. Hiçbir siyasi hareketle ilgili bir ittifak çalışmamız yoktur, olmayacaktır da. Hiçbir siyasi partiden böyle bir teklif almadık, hiçbir siyasi partiye de böyle bir teklif götürmedik, götürmeyi de düşünmüyoruz" dedi.

Yalçın, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, MHP heyetinin Sivas ziyareti hakkında bilgi verdi. Sivaslıları gelecek hafta Elazığ'da gerçekleştirilecek "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" adlı, birlik temalı açık hava toplantısına davet etmek için kente geldiklerini belirten Yalçın, Sivas Kongresi'nin önemine dikkati çekti.

Türkiye'nin 94 yıl önce olduğu gibi bugün de zor zamanlardan geçtiğini dile getiren Yalçın, "Türkiye gündemini en çok meşgul eden Suriye krizi, muhtemel bir müdahaleyle yeni bir aşamaya gelmek üzeredir. Batılı güçlerin müdahalesi gerçekleşse bile bunun sınırlı etkileri olacak ve belki kaos daha da genişleyecektir. Müdahaleden sonrası ise daha büyük bir bilmecedir. Türkiye yine bölgede komşuları ve yeni karmaşık sorunlarla karşı karşıya kalacaktır" diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarına değinen Yalçın, mahalli idareler seçimlerinin Türkiye'de çok önemli olduğunu söyledi. Yerel seçimleri çok önemsediklerini belirten Yalçın, partilerinin bin 396 seçim noktasında tek tek adaylarını göstererek bu yarışın içerisinde olacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"MHP, mahalli idareler seçimlerine kendi kimliğiyle, kendi politikalarıyla, kendi programıyla girecektir. Hiçbir siyasi hareketle ilgili bir ittifak çalışmamız yoktur, olmayacaktır da. Hiçbir siyasi partiden böyle bir teklif almadık, hiçbir siyasi partiye de böyle bir teklif götürmedik, götürmeyi de düşünmüyoruz. CHP'den sonra Cumhuriyet tarihine damgasını vurmuş bir siyasi hareketin kendine güvenmeksizin başka ittifaklar içerisinde olmasını düşünmüyoruz, böyle bir çalışmamız yok."

Basın toplantısında, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Celal Dağgez, Savaş Çolak, Zeki Bulut ve Bülent Karataş da hazır bulundu. - Sivas

ETİKETLER : MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Sivas'ta
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA