Çatıdan Giren Hırsız Kasiyer Gibi Çalıştı

ÇATIDAN GİREN HIRSIZ KASİYER GİBİ ÇALIŞTI - Van'da bir giyim mağazasında meydana gelen hırsızlık saniye saniye kameralara yansıdı.
Bu haber 2013-09-06 13:59:04 eklenmiş ve 399 kez görüntülenmiştir.

Van'da bir giyim mağazasında meydana gelen hırsızlık saniye saniye kameralara yansıdı. Magazanın damından içeri giren hırsızın rahat tavıları dikkat çekti.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasındaki hırsızlık olayı saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Giyim mağazasının damını delen hırsız, bir mankeni de merdiven gibi kullanıp mağazanın içine girdi. İçeri girdikten sonra eldiven takan ve yüzünü bir elbise ile kapatan hırsız, ilk önce elbiseleri raflardan ve askılardan çıkarıp kasaya getirdi. Burada elbiselerin üzerindeki güvenlik barkodlarını da soğukkanlı bir şekilde çıkaran hırsız, 1 saat 45 dakika boyunca kaldığı mağazadan yine geldiği yerden çıkıp kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen Mehmet Emin Yağmur, durumu polise bildirdi. 40 bin TL değerinde giyisi ve 800 TL para çalınan mağazanın güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızın peşine düştü.

GÖRÜNTÜLER Van DOSYASINDA

Orhan AŞAN Van, (DHA)-

(Tür: Yurt)

ETİKETLER : Çatıdan Giren Hırsız Kasiyer Gibi Çalıştı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA