Bayburt Grup Özel İdare Spor, Kelkit Hürriyet Sporu 2-0 La Geçti

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE SPOR, KELKİT HÜRRİYET SPORU 2-0 LA GEÇTİ - Bayburt Grup Özel idare Gençlik ve Spor kendi saha ve seyircisi önündeki ikinci hazırlık maçında Kelkit Hürriyet Sporu 2-0 la geçti.
Bu haber 2013-09-06 13:59:05 eklenmiş ve 376 kez görüntülenmiştir.

Bayburt Grup Özel idare Gençlik ve Spor kendi saha ve seyircisi önündeki ikinci hazırlık maçında Kelkit Hürriyet Sporu 2-0 la geçti.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Sporun daha üstün oynadığı maçta Recep Serkan'ın attığı gollerle sahadan 2 - 0 ayrıldı.

Hakemin başlama düdüğü ile rakibe baskı kuran Bayburt Grup Özel idare Sporun bu baskının sonucunu ilk yarının 35. dakikasında Recep Serkan'ın ceza sahası içinde net vuruşuyla 1-0 öne geçti.Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya 7 oyuncuyu değiştirerek çıkan Bayburt Grup Özel İdare Spor ikinci yarıda da ataklarını sürdürürken 73 dakika da Recep Serkan'ın ceza sahası yakınlarından kullandığı Frikik'in ağlarla buluşması ile maçın skor'u 2-0 oldu.

Karşılıklı ataklarla devam eden maçta gol olmayınca maç 2- 0 Bayburt Grup'un üstünlüğü ile sona erdi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA RAKİP IĞDIR GENÇLERBİRLİĞİ

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur kura çekiminde temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor'un rakibi belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur eşleşmelerine doğrudan katılan Sarı Lacivertliler, iyi bir kura çekti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (Tff) İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor'un rakibi daha önce ön eleme turunu geçen Iğdır Gençlerbirliği spor oldu.

2013-2014 sezonunda BAL Ligi 1. Grup'ta da yer alan Iğdır temsilcisi ön eleme turunda Patnos Gençlik spor'u 3-0'la geçerek 1. tura yükselmişti.

3. Lig ve BAL Ligi takımlarının katıldığı kupanın ilk tur maçları tek maç eleme usulüne göre 10-12 Eylül tarihlerinde oynanacak. Statü gereği bölgesel olarak ev sahibi takımların sahasında oynanacak olan 1. tur karşılaşmalarında 2. tura yükselmeyi hedefleyen temsilcimiz rakibini Genç Osman Stadyumu'nda ağırlayacak. 1. tur karşılaşmalarında, BAL Ligi'nden 26, Spor Toto 3. Lig'den ise 54 takım olmak üzere toplam 80 kulüp mücadele edecek. Karşılaşmalar sonunda 2. tura yükselecek 40 takım belli olacak. - Bayburt

ETİKETLER : Bayburt Grup Özel İdare Spor Kelkit Hürriyet Sporu 2-0 La Geçti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA