AREV’İN 1. GALASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Maltepe Cevahir Otelde açılış vakfın kuruluşunun tanıtımını (Gala’sını) yaptı.
Bu haber 06 Haziran 2013, Perşembe 00:33:38 eklenmiş ve 993 kez görüntülenmiştir.

AREV’İN 1. GALASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…

 

Ardahan Eğitim Vakfı (AREV) Maltepe Cevahir Otelde vakfın kuruluşunun 1.kuruluş yılı tanıtımını (Gala’sını)  yaptı. Galaya birbirinbden değerli sanatçılar  siyasetçi,ler katıldı.. Gürsel Tekinin sunumuyla iş stk dünyasından Gala gecesinde eğitime önmli bir destek sunuldu. Bağışlar yapıldı.

 

Vakfın Galasına Gürsel Tekin herkesten önce gelirken, Ensar Öğüt de katıldı. Sanatçı Murat Gokdemir, Sunucu Nefise Karatay  gibi değerli hemserilerimiz, birçok sanatçı stk ulusal yerel basın temsilcileri gecede yer aldı. Kars BDP Milletvekili Mülkiye Birtane’nin aranarak katılmak istenmesi, şartlı katılma yönündeki çıkışı kabul edilmedi.

 

Kurumsal anlayışı en iyi harekete geçiren bir stk olarak arev, stklardan takdir gordu. Protokolde stklara klarşı ufak tefek eksikliklerin içine girilmesi, Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İş Adamları Derneği  (KAİSİAD)  ve Ardahan Dernekler Federasyonunun tepkisini çekti. STK Yönetimi, üyeler, protokolde yaşanan eksiklikler  nedeni ile tepki gösterdiler. 

 

Vakfın ilk gala gecesinde Gürsel tekin iş-siyaset sanat stk dünyası elbirliği ile vakfa sahip çıkarak, bölgemizin Ardahanın önemli bir açığını kapatan Vakıf Başikanı ilter Aşar ve yönetimine teşekküer etiler.  Ardaghan açısından önemli bir açığın kapandığını belirttiler. 

ETİKETLER : AREV’İN 1. GALASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA