Türkiye El Ele Projesi

TÜRKİYE EL ELE PROJESİ - Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen,  “Türkiye El Ele” projesi kapsamında Sinop, İzmir, Gaziantep, Iğdır, Ankara ve Kırıkkale' de kültür faaliyetleri düzenlenecek.
Bu haber 2013-09-05 18:59:02 eklenmiş ve 645 kez görüntülenmiştir.

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen,   "Türkiye El Ele" projesi kapsamında Sinop, İzmir, Gaziantep, Iğdır, Ankara ve Kırıkkale' de kültür faaliyetleri düzenlenecek.

KÜ Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı 2013 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında finanse edilen Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen, "Türkiye Gençliği El Ele"  projesinin 2 Eylül'de Kırıkkale'de başladığı bildirildi.

Proje kapsamında Sinop, İzmir, Gaziantep, Iğdır faaliyet merkezi olmak üzere 20'nin üzerinde kentten geçileceği ifade edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"5 bin 250 kilometrelik yolculukta Sinop, İzmir, Gaziantep, Iğdır Gençlik Merkezleri'nin her birinde 2 gece konaklama ve 3 günlük faaliyet süresince, gençler bölgesel kültürlerini tanıtacak, gençler arasındaki iletişim sorunlarını işleyecek, farklı bakış açılarını aynı yöne çevirecektir. Yine proje dahilinde gidilen ve seyahat esnasında geçilen şehirlerde gençlerin fotoğraflama yapmaları sağlanarak, "Gençliğin Gözünden Türkiye Fotoğraf Haritası" çıkarmak üzere arşivlenecektir. Gidilecek yerlerin her birinden katılımcılar tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a mektuplar gönderilecektir. Tur faaliyeti 30 Eylül'de son bularak projenin Kırıkkale ayağı başlayacaktır. 15 Ekim'e kadar olan süre içinde Sinop, İzmir, Gaziantep ve Iğdır'dan tur için alınan gençler, arşivlenen fotoğrafları harita yapmak üzere yorumlayacak ve harita şeklindeki duvarlara yapıştıracaklardır. Aynı zamanda gençlik merkezlerinde uygulanan ve doküman haline getirilmiş olacak kültürel paylaşımlar, Kırıkkale'de atölye faaliyetleri kapsamında "Türkiye Ortak Kültürler Dergisi" gençler tarafından düzenlenecektir." - Kırıkkale

ETİKETLER : Türkiye El Ele Projesi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA