AKP’Lİ BAŞKANLAR, BAŞBAKANA TUZAK MI KURUYORLAR…

Günay'dan sert tepki!
Bu haber 01 Haziran 2013, Cumartesi 01:47:11 eklenmiş ve 599 kez görüntülenmiştir.
AKP’Lİ BAŞKANLAR,  BAŞBAKANA TUZAK MI KURUYORLAR…
 
Günay'dan sert tepki!
 
Eski Adalet ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan Gezi Parkı eylemine sert tepki geldi. Günay, yerel yöneticileri topa tuttu.
Adalet ve Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, Taksim'de çıkan olaylarla ilgili olarak yerel yönetimin iktidara karşı muhalefetin asla başaramayacağı bir kitle hareketi ürettiğini belirterek, "Aynı yöneticiler, doğru bilgi vermeyerek, Kazlıçeşme rant kuleleri için Sn Başbakan'ın 'bakınca kahroluyorum' demelerine yol açmışlardı" diye yazdı.
 
Adalet ve Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, Gezi Parkı'ndaki ağaçların yıkılıp araziye AVM yapılacağı iddiası üzerine başlayan ve bugün kitlesel bir harekete dönüşen olaylarla ilgili olarak Twitter'dan gün boyu tepkisini sürdürdü. Yerel yönetimin iktidara karşı muhalefetin asla başaramayacağı bir kitle hareketi ürettiğini ifade eden Günay, "İstanbul yerel yöneticilerini kutlarım! Bir çevre duyarlılığından, iktidara karşı muhalefetin asla başaramayacağı bir kitle hareketi ürettiler" dedi.
Yerel yöneticilerin daha önce de Kazlıçeşmede rant uğruna Başbakan'a bilgi vermediğini iddia eden Günay, "Aynı yöneticiler, doğru bilgi vermeyerek, Kazlıçeşme rant kuleleri için Sn Başbakan'ın"bakınca kahroluyorum" demesine yol açmışlardı" diye konuştu.
 
Hud Suresi'nden ayetle örnek veren Günay, "Bugünkü amansız şiddet Gezi Parkında -her oyunu bozacak- Cuma Namazı'nı engellemek içindi" "Doğrusu,O, bütün yaptıklarınızı görüyor" Hud,112." şeklinde tweet attı.
 
Günay, "Mehmet Güleryüz gece İgman dağından ve Tünelden Saraybosnaya girenlerdendi. Kuşatma altındaki Saraybosna'ya yardıma koşan dünyada ünlü ressam Mehmet Güleryüz; yeşili korumaya çalışırken kendi vatanında yaralandı, ha!" dedi.
ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA