NAFIZ UNLU BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Doç. Dr. Nafiz Ünlü, CHP Beykoz Beldiye başkanlığı için coşkulu bir kalabalık önünde Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı.
Bu haber 2013-09-03 09:45:00 eklenmiş ve 556 kez görüntülenmiştir.
NAFIZ UNLU BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Doç. Dr. Nafiz Ünlü, CHP Beykoz Beldiye başkanlığı için coşkulu bir kalabalık önünde Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı.


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları, CHP İlçe Teşkilatı'na gelerek adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. CHP'den Aday Adaylığı'na resmiyet kazandırmak için ilçe binasına gelen Nafiz Ünlü ise, yoğun bir kalabalığın desteğiyle kürsüye çıkarak konuştu. Kendi yazdığı 'Proje Yönetimi' adlı kitabı basına ve CHP'li konuklara gösteren Doç. Dr. Nafiz Ünlü, "Beykoz Belediyesi'nde kurmayı hedeflediğimiz çağdaş yönetim ve şehircilik anlayışı için bugünün eskimiş klasik belediyecilik anlayışından uzaklaşarak, toplum, çevre ve ihtiyaç odaklı yerel yönetim anlayışı için çalışıyoruz. Beykoz'un çevre illere göre geri kalmış yapısını değiştirmek en büyük arzumuzdur. Sönen bir Beykoz değil, parlayan bir Beykoz istiyoruz" diye konuştu. Nafiz Ünlü, aynı zamanda 3 projesini de ilk kez bu toplantıda duyurdu.
'Füsun Sökmez destek verdi'
CHP Beykoz Aday Adayları'ndan Nafiz Ünlü'nün basın toplantısına Opr. Dr. Devrim Altıntaş, Hızır Yılmaz ve Şaban Tören'in yanısıra pek çok Aday Adayı da destek verdi. Salonu hınca hınç dolduran partililere karşı ilk konuşmayı yapan CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz ise kalabalığı, basın toplantısından ziyade miting alanını doldurmuş kişilere benzetti. "30 Mart'ta Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek'ten anahtarı almaya gideceğiz" diyen Yavuz, CHP'nin bu seçimi Beykoz'da mutlaka kazanacağını iddia etti. Öte yandan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Sökmez, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları'ndan Av. Hüseyin Karataş'ta olduğu gibi Doç. Dr. Nafiz Ünlü'yü de Aday Adaylığı’nı resmiyete döktüğü basın toplantısında yalnız bırakmadı.
'Ünlü’nün üç projesi'
CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Sökmez'in yaptığı kısa konuşmaların ardından kürsüye gelen CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Nafiz Ünlü, Adaylığı ve sonunda Belediye Başkanlığı’nın kesinleşmesi durumunda, Beykoz için yapacağı projelerden bahsetti. Önümüzdeki süreçte açıklamaya devam edeceği projelerini, partiden adaylığa bir başkası seçilmesi halinde de o kişiyle paylaşacağını dile getiren Doç. Ünlü, "Ben değil biz demeliyiz. Ben ya da bir başkası... Projelerimiz Beykoz Halkı ve onların refahı içindir" diye konuştu. Doç. Dr. Nafiz Ünlü'nün 'başlıklar halinde' duyurduğu 3 projesini ise şunlar oluşturdu:
1- Ucuz Enerji: Yenilenebilir Enerji Kaynakları (rüzgâr, güneş, jeotermal gibi) devreye sokulacak. Beykozlu yüzde 40'lara varan ucuz ve temiz enerjiye kavuşacak.
2- Üniversite Kenti: Beykoz AVM'lerin, rezidansların ilçesi olmayacak. Dev kampusları ile 100 bin öğrencinin aktif yaşadığı üniversite kenti olacak
3- Spor Tesisleri: Gençlerimizin spor yapabileceği yeni spor alanları oluşturularak, sportif faaliyetler teşvik edilecek. 45 mahallede 25 kapalı veya açık spor tesisi yapılacak. Beykoz tüm spor dallarında hak ettiği başarıyı yakalayacak.
Doç. Dr. Nafiz Ünlü’nün Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladığı sırada, CHP İlçe Teşkilatı’nın binasının karşısında, Aday Adaylığı’nı gösteren reklâm afişlerinin asıldığı görüldü.
Haber Merkezi
ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA