Ağrılı Aile Tedavi Masraflarının Karşılanması İçin Yardım Bekliyor


Bu haber 2013-09-01 11:59:03 eklenmiş ve 452 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'da 100. Yıl Mahallesi'nde yaşayan Cesim Demir, kendisi ve kızının tedavi masraflarının karşılanması için yardım bekliyor.

Evin reisi baba Cesim Demir'in (49) sol kalçası, küçükken geçirdiği bir kaza sonucunda kırılmış. Yürürken zorlanan Demir'in 3 yaşındaki Asmin isimli kızının kalbi de doğuştan delik. 2 odalı kiralık evde hayat mücadelesi verdiklerini ifade eden Demir, boyun fıtığı sebebiyle yürürken aksadığını söyledi.

Demir, "4 çocuğum var. Zor durumdayız. Kendi başıma bir iş yapamıyorum. Bugüne kadar komşularımın yardımı ve bana verilen özürlü maaşıyla geçiniyordum. Ameliyat olabilmek için kaydımı Kayseri'ye alınca özürlü maaşım kesildi. Zaten 3 ayda bir 850 TL alıyordum. 6. sınıfa giden bir oğlum var, o da arada bir el arabasıyla bir şeyler taşıyor. Oradan 4-5 lira kadar kazanıyor. Halimi görüyorsunuz." diye konuştu.

3 yaşındaki Asmin isimli kızının kalbinin doğuştan delik olduğunu belirten Cesim Demir, çaresizliğini şu sözlerle aktardı: "Kızımı bronşit muayenesi için Erzurum'a hastaneye götürdüm. Orada bize kalbinin delik olduğunu söylediler. Ne kızımın ne benim ameliyat masraflarını bulabilecek kapımız var. Ben hastalıklarla boğuşurken, çalışamazken bir de küçük kızım bu hale düştü. İlaçları ve masraflarının karşılanması için devlet büyüklerimiz Allah rızası için bize yardım etsinler."

Mahalle sakinlerinden Emrah Akdağ, komşular tarafından Demir ailesine yemek gibi yardımlar yapıldığını kaydetti. Akdağ, "Borçları da var ailenin, komşular olmazsa daha zor durumda olurlar. Küçük kızının kalbinin delik olması bizleri de üzdü. Biz de aileye yardım edilmesini ve tedavi masraflarının karşılanmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Ağrılı Aile Tedavi Masraflarının Karşılanması İçin Yardım Bekliyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA