GIDA ve İNŞAAT ALANINDA YÜKSELEN BİR DEV: VOLKAN KAYA

Toplumsal alana STK’lara karşı duyarlılığı ile tanınan bölgemizin önde gelen iş adamlarından Volkan Kaya 25-30 yıllık iş hayatında giderek gıda ve inşaat sektöründe devleşen bir iş adamı.
Bu haber 2013-08-30 13:27:29 eklenmiş ve 1275 kez görüntülenmiştir.

 GIDA ve İNŞAAT ALANINDA YÜKSELEN BİR DEV: VOLKAN KAYA

Toplumsal alana STK’lara karşı duyarlılığı ile tanınan bölgemizin önde gelen iş adamlarından Volkan Kaya 25-30 yıllık iş hayatında giderek gıda ve inşaat sektöründe devleşen bir iş adamı. Büyüdükçe çevresini de büyüten, birçok insanı istihdam eden, istihdamın yanı sıra birçok hemşerimizin iş kurmasına, iş hayatına atılmasına öncülük eden bir isim.

Kaya, 1977 yılında doğdu. 1990’lı yıllarda İstanbul’a geldi. 95-96 yıllarında gıda ve tekstil alanında ticaretle iş hayatına atıldı. Gıda dağıtımının yanı sıra Banvit gibi firmaların distribütörlüğünü de yaparak ticaret hacmini sürekli büyüten bir firma, bir alt yapı kurdu.

2004 yılında Kayalar Yapı firmasını kurarak inşaat sektörüne girdi. Bu sektörde İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında Kâğıthane; Şişli, Levent, Sancaktepe, Beykoz-Kavacık gibi birçok semtte anahtar teslimi, kat karşılığı inşaat, sahip olduğu altyapı ve makine parkuruyla hafriyat gibi alanlarda büyük bir iş hacmine sahip bir firma. Yüzlerce projeye imza attı, atmaya büyümeye devam ediyor.

2010’ndan sonra inşaat ve gıda sektöründe giderek büyüyen Kaya bünyesindeki tüm firmaları DÖRTLER ET Firması altında toparlayarak gıda ve inşaat sektöründe daha da büyüdü. Kayalar Yapı ile inşaat sektöründe giderek büyüyen Kaya, Dörtler Et’le İstanbul geneline Kırmızı et başta olmak üzere et dağıtım sektöründe bölgemizin en önemli firmaları arasına girdi.

 

Dörtler Et İstanbul geneline kırmızı et dağıtan, bünyesinde birçok alt firmanın yer aldığı bir yapı. Bölgemiz özelinde giderek yaygınlaşan Bayramoğlu Döner, Güven Döner, Yörem Cağkebap, Barbioscafe restaurant, lüks balık restaorantları, birçok markete kırmızı ve beyaz et temini ve dağıtımını yapmaktadır.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA