ARDAHAN’DAN YÜKSELEN BİR DEV: GÖKMEN ÇAPAN

İnşaat ve Gıda sektöründe son yıllarda Çapanlar İnşaat ve Ilgar Süt ürünleri ile çıkış yapan Gökmen Çapan kısa zamanda çok büyük projelere imza atarak Ardahanlıların gurur duyduğu
Bu haber 2013-08-30 13:25:54 eklenmiş ve 1405 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN’DAN YÜKSELEN BİR DEV: GÖKMEN  ÇAPAN

İnşaat ve Gıda sektöründe son yıllarda Çapanlar İnşaat ve Ilgar Süt ürünleri ile çıkış yapan Gökmen Çapan kısa zamanda çok büyük projelere imza atarak Ardahanlıların gurur duyduğu bir iş adamı profilini ortaya çıkardı. 2011 yılında Kurulan Çapanlar İnşaat 2 yıl gibi kısa bir sürede bölgemizin en büyük firmaları arasına girmeyi başardı.

Öğrencilik yıllarından itibaren iş hayatı içinde olan Gökmen Çapan, Göleli Çapan Ailesinden. 1977 doğumlu. KATÜ (Karadeniz Teknik Üvn.)  Mezunu. Üniversite yıllarında şirketin pazarlamasında çalışarak, Karadeniz bölgesinde şirketin ürünlerini (yağ, peynir, vb. ) pazarladı…

Ardahan’da inşaat sektörü tarihinin en büyük atağına geçerken, burada ortaya çıkan birçok projede Gökmen Çapanın imzası var.  İstanbul, Ankara gibi büyük illerimizde yapılan inşaatlar kalitesinde projeleri hayata geçirmektedir.

17.000 mkare üzerinde yükselen Bahar Evleri (258 konut), Bahar Evlerinde 3 adet çocuk parkı, center (alışveriş merkezi), çocuk kreşi, güvenliği olan bir site.

Yerel ve Kamu’dan aldığı bir çok ihalenin devam eden Çapanın, Devam eden İş merkezi projesi var. Merkezin 2 katı bürolar için tahsis ediliyor.

ARÜ Kampüsü içinde 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesisler bir diğer projesi.

Gıda alanında 2005 yılında Pehlivan Et ve Süt Ürünleri olarak firmalaşan Çapan, bu firmanın Merkezini Ilgar Süt Ürünleri olarak Ardahan’ın Posof ilçesine kurdu. Fabrika günde 50 ton süt işletme kapasitesine sahip.

Çapan iş yaşamında başarılı olduğu kadar stk ve toplumsal alanda da başarılı bir isim:

ARSİAD Y. K. Üyesi, Ardahan Sanayi ve Tic. Odası (ARSİAD) nın 3 yıl başkanlığı yaptı.

5 kişilik ATSO (Ardahan Sanayi Ve Ticaret Odası) nun Y. K. Üyesi.

Çapan, Ardahan’da yüzyıllık geri kalmışlığın sonuna gelindiğini şehrin, üniversiteleri ile, sınır ticareti başta olmak üzere, ticaret, inşaat, doğal tarım ve hayvancılık alanında hızla geliştiğini, batıdaki hemşerilerimizin bu gelişmeleri görüp buralara yönelmesi onlara çok şey kazandırır dedi.

Çapan, Devletin yıllık 500 trilyonluk yatırımı var. Devam eden onlarca projesi var. 5-10 yıllık sürede yatırım yapan kazanır. Buralarda yatırım yapacak olan tüm hemşerilerimize ATSO ve ARSİAD olarak gereken her tür desteği veririz. Yatırımlarda % 50 hibe, Hayvancılıkta hibe % 65, 10 yıl boyunca SSK pirimi yok, 10 yıl vergiden muaf.

 

Bölgemiz iş-stk dünyasının temsilcilerini selamlıyoruz. Bölgemizde yatırım yapmak isteyen hemşerilerimize elimizden gelen her tür desteği sunmaya hazırız. Batıya değil, Doğu’ya seferberlik zamanı…

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA