İlçeye Yüksekokul Yapan Oruç Onuruna Yemeği Verildi


Bu haber 2013-08-29 13:59:02 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.

Bank Asya Ağrı Şube Müdürü İlhan Taştan, Eleşkirt ilçesine yüksekokul yaptıran işadamı Celal Oruç onuruna yemek verdi.

Ağrı'daki bir otelde verilen yemeğe Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Fahri Batırınıl, Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Ağrı Genç İşadamları Dernek Başkanı Mevlüd Bayındır ve Eleşkirt Genç İşadamları Dernek Başkanı Nazım Balıkçı katıldı. Bank Asya Ağrı Şube Müdürü İlhan Taştan, yalnızca Eleşkirt ve Ağrı'nın değil tüm ülkenin medarıiftiharı olan hayırsever işadamını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. İşadamından Ağrı için hizmetlerine devam etmesini isteyen Taştan, bugüne kadar yaptığı hizmetler için Oruç'a teşekkür etti.

Ünlü İşadamı Celal Oruç ise, "Bana sorduklarında 'hayatta en çok haz aldığınız şey nedir?' Ben insana yatırım yapmak, insanlığa hizmet yapmak bana haz veriyor diye cevaplıyorum. Avrupa'da Müslümanların imajı 'okuma bilmez, yazma bilmez, cahil ve hep yardım alan kişilerdir.' Rabbim bize nasip etti, Avrupa'da yaşayan bir Müslüman olarak tüm Müslümanlara yardım etmeye gayret ediyoruz. Hep yardım alan imajını kırıp, paylaşan, yardım eden ve dertleriyle hüzünlenen, sevinçlerine ortak olan bir Müslüman imajı oluşturmaya çalışıyorum. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Oruç; kültürlü, meslek sahibi, aydın bir gelecek için eğitime daha çok yatırım yapılması gerektiğini belirterek, "Bugün burada görüyorum ki aynı değerleri, aynı ruhu taşıyan, hizmet için büyük çaba gösteren, çırpınan insanlarımızın çokluğu bana büyük huzur verdi. Yeni nesillere, yeni dünyaya her alanda insan yetiştirmeliyiz. Bunun için tüm gücümüzle çalışmalıyız" dedi. - AĞRI

ETİKETLER : İlçeye Yüksekokul Yapan Oruç Onuruna Yemeği Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA