DR. NAFİZ ÜNLÜ CHP BEYKOZ BAŞKAN ADAY ADAYI


Bu haber 2013-08-29 11:34:15 eklenmiş ve 675 kez görüntülenmiştir.

DR. NAFİZ  ÜNLÜ CHP BEYKOZ BAŞKAN ADAY ADAYI

CHP’den Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylığını geçtiğimiz aylarda açıklayan Doç. Dr. Nafiz Ünlü 1959 doğumlu. 40 yıllık Beykozlu.

Ünlü, öğretim üyeliğinin yanı sıra aktif bir siyasetçi. Çeşitli STK’larda üye ve yönetici. Bir bilim adamı kimliğine sahip hemşerilerimizden biri.

Kendisiyle ilgili detaylı bilgi için aşağıda verilen linklere bakınız…

 

http://nafizunlu.com/

http://www.beykoz.edu.tr/files/Nafiz_Unlu.pdf

 

2008 ile 2010 yılları arasında CHP İl Başkan Yardımcısı ve İl saymanı olarak görev yapan, Kılıçdaroğlu İst. Büyükşehir başkan adayı olduğunda projelerini yürüten, Türkiyenin bir çok ünv. De öğretim üyeliği yapan ve halen Beykoz  Lojistik Meslek Yüksekokulunda bilişim ve bilgisayar bölüm başkanlığını yapan ünlü STK alanında da aktif.

 Ünlü, TBGD “Türkiye Bilişim Güvenliği Derneği” başkanı, Elektrik mühendisleri odası (EMO) merkez yön. Kur üyesi. Beykoz KAİ ve Beykoz Çubuklu derneğinin üyesi.Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın toplantılarıyla açıklayan Yard. Doç. Dr. Nafiz Ünlü, Kavacık Yörem Cağ Kepap’ta geniş katılımlı bir kahvaltı düzenleyerek adaylığını ilan etmişti. Ardından STK, Kanaat Önderleri, Muhtarların basının katıldığı kahvaltı ve toplantılar düzenlemişti.

Ünlü, İlkokul, ortaokul ve liseyi Beykoz'da bitiren bir Beykozlu. Yapay zeka üzerine  İngiltere'de master yaptı. Ünlü yaptığı toplantılarda "Hedefimiz, Beykoz Halkı'nın arzu ettiği refah ve mutluluğu yaratarak, yaşanabilir, çağdaş bir Beykoz'u kurmak" olarak açıkladı.

Bilim adamı kimliği ile Beykoz’a İstanbul’a çok büyük katkılar yapacağına inanılan, Akademik anlamda, siyasi anlamda, STK alanında kendisini en iyi yetiştiren hemşerilerimizden birisi Nafiz Ünlü.

DKM/ BİYOGRAFİ- HABERANALİZ 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA