Serhat Arslangörür CHP'den Adaylığını Açıkladı

CHP'den aday adaylığını açıklayan Serhat Arslangörür, "Bahaneler üretmeden çalışan bir ekip ve anlayışla Ardahan'ı modern bir şehir konumuna getirmek için aday olduk" dedi.
Bu haber 2013-08-28 18:59:01 eklenmiş ve 458 kez görüntülenmiştir.

CHP'den aday adaylığını açıklayan Serhat Arslangörür, "Bahaneler üretmeden çalışan bir ekip ve anlayışla Ardahan'ı modern bir şehir konumuna getirmek için aday olduk" dedi.

Serhat Arslangörür, parti binasında kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıda CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Arslangörür, partililere ve basın mensuplarına projelerini anlattı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında konuşan Serhat Arslangörür, "2014 Mart ayı içerisinde yapılacak olan yerel seçimlerde umuyorum Ardahan'ımızın kötü giden talihini değiştirebiliriz. Yıllardır Ardahan'ımızda Belediyecilik olarak hep eksik çalışmalar yapılmış, gerçek sorunlar hep göz ardı edilmiştir. Yapılmış olan bu çalışmalar yeterli midir, hayır. Yine de bu çalışmalarda katkısı bulunan tüm belediye başkanı arkadaşlarıma ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Artık farklı düşünen, sosyal demokrat ve halkın katılımı ile sizlerin de söz hakkı olan bir anlayışla ilimizi yönetmek, geri kalmışlıktan kurtarmak, günümüz şartlarında gelişen markalaşmış, kazandıran ve yaşamaktan zevk alınan bir Ardahan için adayım. Bahaneler üretmeden çalışan bir ekip ve anlayışla karşınıza çıkmaktayım. Ardahan'ımızın asıl sorunu üretime yönelik tesisler kurmak, gençlerimizi sadakaya alıştırarak, yardıma muhtaç hale getirerek değil, onları üretimde kullanarak faydalı bireyler yapmaktır. Doğdukları yerde kazanarak göçlerini önlemektir. Ayrıca esnafımızın belediyemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak konuma getirmek ve dışa verilen ihale ve mal teminlerinin esnafımız tarafından karşılanması ile desteklenmesidir. İlimizin sahip olduğu hayvansal ürünlerin ve bal ürünümüzün işleyecek işletmelerin açılması, markalaşmaya gidilmesi ve pazarlanarak ilimize büyük katkı sağlanmasıdır. turizm ve tarih varlıklarımızla turizmin ön plana çıkarılarak belediyenin bu konuda etkin rol alması sağlanacaktır. Bununla ilgili olarak kura nehri ve Ardahan kalesinin basit projelerle değil tamamen Avrupa standartların da bir yaklaşımla halkımızın kullanımına sunulması, Ramazan Tabyasının teleferikli sistem ve sosyal tesislerle hem turizm hem de kış turizmi alanı olarak kazandırılması hedeflenmektedir. Yapılmış olan yanlış projeler tamamen revize edilecek ve batı standartlarında ulaştırılacaktır. Yollarımız tamamen batı standartlarında sıcak asfalt yapılacak, görüntüyü Bozan sağlıksız olan kilit parke kaldırılacaktır. Belediyemizde tamamen yönetim anlayışı değiştirilerek Mahalle ve Gençlik merkezi oluşturulacak ve bununla ilgili Belediye tarafından bütçe ayrılarak, ihtiyaçlar ve harcamalar meclis kararları ile uygulanacaktır. Belediyemizin tüm teknik personeli tecrübeli kişilerle desteklenecek ve kötü olan imar durumu yeniden yapılarak kötü kentleşmenin önüne geçilecektir" şeklinde konuştu. - Ardahan

ETİKETLER : Serhat Arslangörür CHP'den Adaylığını Açıkladı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA