Yılmaz Çiftçi, CHP Ardahan İl Genel Meclis Üyeliği İçin Aday

CHP İl teşkilatından Yılmaz Çiftçi, önümüzdeki yerel seçimlerde CHP den İl Genel Meclis üyeliğine aday olduğunu belirtip adaylığını resmen ilan etti.
Bu haber 2013-08-27 16:59:03 eklenmiş ve 483 kez görüntülenmiştir.

CHP İl teşkilatından Yılmaz Çiftçi, önümüzdeki yerel seçimlerde CHP den İl Genel Meclis üyeliğine aday olduğunu belirtip adaylığını resmen ilan etti.

Adaylığını İlan ettikten sonra iddialı açıklamalarda bulunan Çiftçi, CHP'nin seçimlere güçlü ve iddialı bir şekilde hazırlandığını ve her alanda çeşitli projelerle halka hizmet edeceklerini belirtti.

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için seçim startını başlatan Cumhuriyet Halk Partisi CHP'de aday adayları da vitrine çıkmaya başladı.

İLK RESMİ AÇIKLAMA YILMAZ ÇİFÇİDEN GELDİ

CHP'de adaylık sürecinin başlamasının ardından ilk resmi açıklama CHP'de uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak parti üyeliği görevini yürüten Yılmaz Çiftçi'den geldi. Çiftçi, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Çiftçi, "Bizler aynı coğrafyayı, aynı koşulları ve iklimi birlikte paylaşmaktayız. Yıllardan beri ilimiz sorunlarının çözülmesini insanca yaşamın kamu ortak paydasında buluşmasının çağdaş modern yaşam koşullarının oluşması için bekledik. Yine geçimimizin büyük bölümünü hayvancılık ve tarımla sağlayan, özellikle köylerimizde yaşayan halkımızın sorunları sürüncemede bırakılınca artarak devam etti. Aynı zamanda kamu ortaklık anlayışından uzaklaşılarak sorunların çözümü için piyasacı koşullar doğrultusunda özel çıkar ilişkileri içerisinde olanların ön plana çıkması için uğraşıldı. İlimiz kalkınmada komşu illerimizin taşeronu gibi kullanılarak üvey evlat gibi bakıldı. Bunlara benzer çeşitli nedenlerden dolayı ilimizde göç etmelerin önüne geçilemedi. Bu sorunları birlikte yaşayan ve bilen, Herkesin kendi coğrafyasında insanca, özgür, eşit, barış ve huzur içerisinde yaşamasını, toplumsal ortaklıkla bir arada yaşam koşullarının oluşmasını benimseyen, sorunların sömürüsüz gerçekçi kamu ortaklık politikalarla çözüleceğine, bilimin, aklın ve mantığın ön planda olduğu bir yapının her şeyin üstesinden geleceğine inanan bir kişi olarak? çözüm üretme noktasında bir şeyleri değiştireceğime inandığım için bu göreve talip oldum" şeklinde konuştu. - Ardahan

ETİKETLER : Yılmaz Çiftçi CHP Ardahan İl Genel Meclis Üyeliği İçin Aday
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA