Kayınvalidesi Evden Attı, İkiz Çocuklarla Ortada Kaldı

Iğdır'da, kayınvalidesi tarafından evden atıldığı iddia edilen genç anne, 3 aylık ikiz kız bebekleri ile yardım bekliyor
Bu haber 28 Nisan 2013, Pazar 17:37:12 eklenmiş ve 489 kez görüntülenmiştir.
Kayınvalidesi Evden Attı, İkiz Çocuklarla Ortada Kaldı
 
Iğdır'da, kayınvalidesi tarafından evden atıldığı iddia edilen genç anne, 3 aylık ikiz kız bebekleri ile yardım bekliyor.
Kayınvalidesi tarafından 3 aylık ikiz bebekleriyle evden atıldığını ileri süren Sibel Gülçek (20), maddi durumunun iyi olmadığını ve yetkililerden destek beklediğini söyledi. Kayınvalidesiyle geçinemediklerini öne süren Gülçek, "Eşim vatani görevini yapmak için gittikten sonra kayınvalidem bana bakmayacağını söyledi ve beni evden attı. Beni ve çocuklarımı kapı dışarı edip kapıyı kilitledi. Bana bakmayacaklarını söyledi. Eşimle beni ayırmaya çalıştı. Eşim 3 aylık asker. Kayınvalidem onu bana karşı kışkırtmış, o da bana sahip çıkmayacağını söyledi. Ben çaresiz kalınca annemin evine geldim. Annem de hasta, çaresiz kaldım. İkiz bebeklerimle birlikte ortalıkta kaldım. Yetkililerden ve hayırsever insanlardan bana ve çocuklarıma yardım etmelerini istiyorum. Çocuklarım hasta, onlara mama alacak gücüm yok. Ben onlara sıcak sudan şerbet yapıp içiriyorum. Kendime ekmek alacak paraya sahip değilim, ikiz bebeklerime nasıl bakacağımı düşünüyorum. Defalarca dilekçe verdim, yardım istedim ama kimse bana yardımcı olmadı. Ben artık kendimden vazgeçtim, iki bebeğime acıyorum. Onlar için yardım istiyorum" iddialarında bulundu.
 
5 yaşındayken babasının kendilerini terk ettiğini ifaden eden Gülçek, bebeklerinin de kendisi gibi sahipsiz ve yokluk içerisinde büyümesini istemediğini belirterek, "Babam biz çocukken bizi terk etti. Hep zorluk ve yokluk içerisinde büyüdük. Annem de hasta, kendisine bakamıyor, bize nasıl baksın? Onun da yardıma ihtiyacı var. Allah rızası için bize yardım eli uzatılsın" şeklinde konuştu.
 
Haber: Murat Akkuş-Iğdır/DKM
ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA