Matıas Pedrana ile Tango Rüzgarı Geliyor

Bodrum Ortakent Mevkiinde bulunan Midtown, dans ve müzik tutkunları için uzaklardan bir misafirini ağırlıyor; Arjantinli ünlü Bandoneon sanatçısı Matias Pedrana.
Bu haber 2013-08-23 17:59:03 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

Dünyada sayılı müzisyenlerin tercih ettiği ve ustalaştığı akordeon ailesinden olan enstrüman Bandoneon, 1800'lü yıllarda icat edilmiş, Almanya'dan göçmenler tarafından götürüldüğü tahmin edilen Bandoneon, Arjantin'e uzun bir yol hikayesinde ile ulaşarak Tango'nun simgesi haline gelmiştir.

Arjantinli Tango Sanatçısı Matias Pedrana da müzik hayatına 13 yaşında flüt çalarak başlar; eğitiminin ardından Avrupa'ya taşınarak müzik kariyerine Bandoneon ile devam eder. Dünyada sayılı ustalar tarafından çalınan Bandoneon, ustasının elinde mucizeler yaratan çalgı olarak da nitelendirilmektedir.

Orqusta La Tipica OTRA, Guardia Cadenara, Nueva Manteca, Motion Unlimited Cinematic, Het Gelders Orkest, Tango Extremo, Ben Van Dungen, Septetoscopio gibi tanınmış artist ve topluluklarla aynı sahneyi paylaşmış olan Matias Pedrana, ayrıca Gotan Proyect ile Gotan Project Live ve Tango Extremo ile Toujours Bizarre isimli CD çalışmalarında da yer almıştır.

Arjantinli Tango Sanatçısı Matias Pedrana, konuk sanatçı olarak 27-28 Ağustos tarihlerinde Midtown Orkestrası ile beraber Midtown'da Açık Hava Sineması Etkinlik alanında dans tutkunları ile buluşuyor. Saat 21.30'da gerçekleşecek etkinlikte Matias Pedrana'ya Midtown Orkestrası eşlik edecek.

ETİKETLER : Matıas Pedrana ile Tango Rüzgarı Geliyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA