Elazığ Valisi Koçak Görevine Başladı

Son kararname ile Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığından Elazığ Valiliği'ne atanan Ömer Faruk Koçak, THY'nin tarifeli uçağıyla bugün kente gelerek görevine resmen başladı.
Bu haber 2013-08-23 12:59:02 eklenmiş ve 465 kez görüntülenmiştir.

Son kararname ile Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığından Elazığ Valiliği'ne atanan Ömer Faruk Koçak, THY'nin tarifeli uçağıyla bugün kente gelerek görevine resmen başladı.

Vali Ömer Faruk Koçak'ı havalimanında Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar, Belediye Başkanvekili Atik Birici, Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu karşıladı. Vali Koçak, buradaki karşılama törenin ardından valilik konağına geçti. Resmi törenle karşılanan Vali Koçak'ı burada kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı.

Daha sonra makamına geçen Vali Koçak, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Elazığ'da, vali olarak göreve başlamanın kendisi için ayrı bir bahtiyarlık vesilesi olduğunu belirten Vali Koçak, "Hükümetimize, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere ve hükümetin bu iradesini onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Elazığ gibi önemli bir vilayette vali olarak görev yapma şansını bana tanıdıkları için teşekkür ediyorum. Valilik makamı ifadesini mümkün olduğu kadar kullanmayacağım. Valilik çalışma ofisi ifadesini daha çok duyacaksınız. İşlerimizde olabildiğince şeffaf olacağız" dedi.

Ortak aklı sağlayacak mekanizmaları harekete geçirerek, küresel ufuk ve hedefleri gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini ifade eden Vali Koçak, "Valilik yaparken yarın buradan ayrılacakmış gibi çalışacağız. Bunu da bütün arkadaşlarımızın bilmesi lazım. Yani koltuğa yapışan değil, koltuğa yakışan olmak lazım. Böyle bir profil çizmeye çalışacağız. Yarın ayrılacağımızdan dolayı en ufak bir endişe taşımayacağımızı bilesiniz. Ama hiç ayrılmayacakmışız gibi de gayret göstereceğiz, çalışacağız. Her şeyin bir ilki var. Mülki idare benim evimdir. Evime dönmüş gibi oldum. Dolayısıyla burada bir acemilik varsa bunun asgari olacağını tevazu ifadesiyle söyleyeyim, mülki idareye dönmek eve dönmek gibi oldu. Elazığ halkının hayrı için bize dua etmelerini, bize manevi destek vermelerini istiyoruz" diye konuştu. - Elazığ

ETİKETLER : Elazığ Valisi Koçak Görevine Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA