Mısır ve Suriye'deki Katliama Tepkiler Giderek Büyüyor…

Mısır ve Suriye’deki katliam ve soykırıma tepkiler giderek büyüyor. Dünya genelinde halklar ve devletler katil Siyonist kapitalin gerçek yüzünü daha iyi görmeye başladıkları gibi, Türkiye’de ise yapılan birçok festival ve etkinlik iptal edildi.
Bu haber 2013-08-23 09:19:41 eklenmiş ve 524 kez görüntülenmiştir.

Mısır ve Suriye'deki Katliama Tepkiler Giderek Büyüyor…

 

Mısır ve Suriye’deki katliam ve soykırıma tepkiler giderek büyüyor. Dünya genelinde halklar ve devletler katil Siyonist kapitalin gerçek yüzünü daha iyi görmeye başladıkları gibi, Türkiye’de ise yapılan birçok festival ve etkinlik iptal edildi. İstanbul başta olmak üzere Türkiyenin bir çok ilinde yapılan festivaller, Sivas'ta gerçekleştirilmesi planlanan iki festival, Mısır ve Suriye'deki katliamlar nedeniyle iptal edildi Malatya'da bir yerel gazete, Mısır'daki katliama tepki amacıyla 4 gündür logosunun sağ üst köşesine "Rabia" işareti basılarak çıkıyor

Sivas'ta gerçekleştirilmesi planlanan iki festival, Mısır ve Suriye'deki katliamlar nedeniyle iptal edildi. Malatya'da bir yerel gazete, Mısır'daki katliama tepki amacıyla 4 gündür logosunun sağ üst köşesine "Rabia" işareti basılarak çıkıyor.

 

Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23-25 Ağustos'ta gerçekleştirecekleri "18. Akıncılar Kültür Sanat ve Kavun Festivali"ni, ilçede bir dönem kaymakamlık yapan Ardahan Vali Yardımcısı Oğuzhan Bulut'un Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi ve Mısır ve Suriye'deki katliamlar nedeniyle iptal ettiklerini bildirdi.

 

Bal ve yoğurt festivali iptal edildi

 

Meraküm ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (MER-DER) 25 Ağustos'ta gerçekleştirilmesi planlanan "9. Bal ve Yoğurt Festivali"nin de Mısır ve Suriye'deki katliamlar nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

 

MER-DER Başkanı Mehmet Açık, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye ve Mısır'da yaşanan katliamlar nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, dernek yönetimi, belde belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptıkları istişare toplantısında, yöredeki 15 köy ve 4 beldenin ortaklaşa düzenlediği bal ve yoğurt festivalini iptal etme kararı aldıklarını kaydetti.

 

- Yerel gazeteden Mısır'daki katliama tepki

 

Malatya'da bir yerel gazete, Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik katliama tepki amacıyla 4 gündür logosunun sağ üst köşesine "Rabia" işareti basılarak çıkıyor.

 

Malatya Nethaber gazetesinin sahibi Ahmet Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mısır'da darbe karşıtlarına yapılan katliama sessiz kalmak istemediklerini, bu nedenle 4 gündür gazeteyi "Rabia" işaretiyle çıkardıklarını söyledi.

 

Keskin, "Bu katliama duyarsız kalamazdık. Yerelde de olsa tepkimizi belirttik. Darbecileri lanetliyoruz. Darbe karşıtlarına destek amaçlı böyle bir şey yaptık" diye konuştu. - Sivas

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA