10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

Erzurum'da yarın başlayacak 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası öncesi düzenlenen kumite teknik eğitim seminerine katılanlara sertifikaları verildi Turnuvaya Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 13 ülkeden bin 500 sporcu katılacak
Bu haber 2013-08-22 18:59:02 eklenmiş ve 464 kez görüntülenmiştir.

Erzurum'da yarın başlayacak 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası öncesi düzenlenen kumite teknik eğitim seminerine katılanlara sertifikaları verildi. Turnuvaya Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 13 ülkeden bin 500 sporcu katılacak.

Yeni Erzurum Spor Salonu'nda düzenlenen törende, sertifika alan yaklaşık 700 sporcu, programa katılan davetlilere kısa bir gösteri sundu.

Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, burada yaptığı açıklamada, 10 yıl önce başlayan turnuvanın uluslararası arenaya taşınmasının karate branşı adına önemli olduğunu söyledi.

Turnuvaya gelecek yıl 3 bin kişinin katılmasının hedeflendiğini belirten Çintimar, "İlk yapıldığı tarihten bugüne önemli bir mesafe alındı. Gelecek yıl eğer katılım 3 bin kişiyi bulursa Buz Arena'da turnuvayı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Türkiye Karate Federasyonu Bölge Başkanı Ahmet Çelebi ise turnuvaya Türkiye'nin de arasında bulunduğu 13 ülkenin katılacağını ifade etti. Turnuvada bin 500 sporcunun madalya için ter dökeceğini dile getiren Çelebi, şöyle devam etti:

"Yarın başlayacak olan turnuva öncesi teknik seminer gerçekleştirdik. İki grup halinde yapılan seminerde toplam bin 100'e yakın sporcumuza sertifika vermiş olacağız. İlk etapta 700 sertifika dağıttık. Erzurum'un adını karateyle dünyaya duyurmak için çıktığımız yolda bugün önemli bir noktaya geldi. 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda yarın bin 500 sporcu başarı için ter dökecek. Turnuva, pazar günü sona erecek." - Erzurum

ETİKETLER : 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA