Özel Balıkesir Gücüne Güç Katıyor

Nöroloji Uzmanı Uzman Doktor Süreyya Uğurlu ve Dahiliye Uzmanı Uzman Doktor Ali Osman Edremit hasta kabulüne başladı.
Bu haber 2013-08-22 12:59:02 eklenmiş ve 324 kez görüntülenmiştir.

İki yeni doktor göreve başladı

Özel Balıkesir Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastane bünyesine iki doktor daha kattı. Önümüzdeki günlerde unvan değişikliğine giderek ismini Özel Balıkesir Şifa Hastanesi olarak değiştirecek olan Özel Balıkesir Hastanesi'nde Nöroloji Uzmanı Uzman Doktor Süreyya Uğurlu ve Dahiliye Uzmanı Uzman Doktor Ali Osman Edremit hasta kabulüne başladı.

Nöroloji Uzmanı Uzman Doktor Süreyya Uğurlu ihtisasını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Araştırma Hastanesi'nde yaptı. Daha sonra Beyoğlu Devlet Hastanesi, Manavgat Devlet Hastanesi, Ankara Belediye Hastanesi ve son olarak da Ayvalık Devlet Hastanesi'nde çalışan Uğurlu 32 yıldan bu yana sürdürdüğü doktorluk tecrübesini şimdi Özel Balıkesir Hastanesi bünyesinde veriyor.

Dahiliye Uzmanı Uzman Doktor Ali Osman Edremit ise 1970 Van doğumlu, Tıp Fakültesini Ege Üniversitesinde, İç Hastalıkları Uzmanlığını İzmir Atatürk Araştırma Hastanesi Yeşilyurt'ta yaptı. 1999'da 9 yıl Van Erciş Devlet Hastanesi'nde ardından 4 yıl İvrindi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Edremit özel sektöre geçtikten sonra bir süre Altıeylül Tıp Merkezi'nden sonra Özel Balıkesir Hastanesi bünyesine katıldı.

ETİKETLER : Özel Balıkesir Gücüne Güç Katıyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA