Başkan Burma, Atakumluları Yardımlaşmaya Çağırdı

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi, ilçede yaşanan sel felaketi nedeniyle yardım faaliyetlerini artırdı.
Bu haber 2013-08-21 16:59:02 eklenmiş ve 370 kez görüntülenmiştir.

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAY-MER), ilçede yaşanan sel felaketi nedeniyle yardım faaliyetlerini artırdı.

Sel nedeniyle özelilikle Bodrum katlarda oturanların oldukça etkilendiğini, sel sırasında ve sonrasında onlara yardımcı olmak, yaralarını sarmak adına, ellerindeki bütün imkanlarla seferber olduklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bunun bir başka ayağı ise paylaşım merkezimiz olan PAY-MER aracılığı ile selzede halkımıza, giysi ve eşya yardımında bulunmaktır. Bunun için elimizdeki bütün imkanları seferber etmiş durumdayız. Ayrıca durumu iyi olan, birisine yardım etme mutluluğunu yakalamak isteyen duyarlı Atakumllulardan da bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan Van depreminden zarar görenler için düzenledikleri kampanyaya, Atakumluların yoğun ilgisinin olduğunu, Türkiye çapında ses getirdiklerini, aynı şeyi selzedeler için de yapmayı düşündüklerini belirten Başkan Burma, "Bu kez selzedelerimiz için bir kampanya başlatmış bulunmaktayız. Atakumluların tıpkı Van depreminde olduğu gibi yüksek duyarlılıklarını gösterip, dayanışma ruhu içerisinde, selzedelerimizin de yanında olacağına inanıyorum. Selden zarar görmüş insanlar adına onların katkılarını ve ilgilerini bekliyor, bu konudaki duyarlılıklarına güveniyorum" diye konuştu.

Başkan Burma ayrıca, durumu müsait olan ve sel felaketinden zarar gören insanlara katkı vermek isteyenlerin, bağışta bulunacakları eşya, giyecek gibi malzemeleri belediye binasının yanında bulunan PAY-MER'e getirebileceklerini, PAY-MER kutularına koyabileceklerini veya bir telefon açarak alınmasını sağlayabileceklerini dile getirdi. - Samsun

ETİKETLER : Başkan Burma Atakumluları Yardımlaşmaya Çağırdı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA