Btso ve Atso 'Kardeş Oda' Protokolü İmzaladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında düzenlenen işbirliği protokolü Bursa'da düzenlenen törenle imzalandı.
Bu haber 2013-08-21 15:59:02 eklenmiş ve 421 kez görüntülenmiştir.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında düzenlenen işbirliği protokolü Bursa'da düzenlenen törenle imzalandı.

İmza törenine, her iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra Bursa'da yaşayan 200'e yakın Ardahanlı ile Ardahan kökenli tanınınmış işadamları da katıldı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, sağlanan birlikteliğin çok önemli olduğunu söyledi. Burkay, "Payitaht şehri Bursa'nın gücünü ve deneyimini serhat şehrimiz Ardahan'a memnuniyetle aktarırken, bölgesel yatırım imkanlarının gelişmesine de katkı sağlamayı hedefliyoruz. Tecrübe ve bilgi paylaşımı ile birlikte örnek projelerimiz ile artık Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanında olacağız. 1926 yılında kurulan 87 yıllık maziye sahip köklü bir kurum olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile 125. yılını kutlamaya hazırlanan BTSO arasında ilgili birimler arası diyalog köprüsünü de geliştireceğiz." dedi.

Kardeşlik protokolünün sadece iki oda arasında değil, Bursa ve Ardahan arasında dayanışmanın ilk adımı olduğunu dile getiren Burkay, Ardahan ile ilgili yatırımların da takipçisi olacağını belirtti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci ise Bursa'da ve BTSO çatısı altında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası'nın temsilcileri olarak sizinle olmaktan mutluluk ve büyük onur duyacağız. Sizin deneyimleriniz bizim vizyonumuzu geliştirecek ve Ardahan da yoluna yeni bir vizyonla devam edecek." diye konuştu.

Protokol imza töreninden önce her iki oda meclis başkanları da birer konuşma yaptı. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, birlikte çalışmanın hem bölgeler hem de ülke kalkınması için önemli olduğunu vurguladı.

ATSO Meclis Başkanı Sebahatin Gündoğdu da BTSO'nun kendilerini kardeş olarak kabul etmesinin hem Ardahan'da yaşayan işadamlarını hem de Ardahan halkını çok mutlu ettiğini kaydetti.

ETİKETLER : Btso ve Atso 'Kardeş Oda' Protokolü İmzaladı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA