Ayağına Çivi Batan Dilenci Suriyeli Kıza Ablasından Dayak

Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan ve buradan doğuda İran sınırında bulunan Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ne yerleşen Suriyeli aileler zor koşullarda yaşamlarını sürdürüyor.
Bu haber 2013-08-20 11:59:01 eklenmiş ve 463 kez görüntülenmiştir.

Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan ve buradan doğuda İran sınırında bulunan Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ne yerleşen Suriyeli aileler zor koşullarda yaşamlarını sürdürüyor. Dilenen 5 yaşındaki Zeynep Hawar'ın ayağına çivi batarken, çevredekilerin yardım isteğini kabul etmeyen ablası onu döverek ve sürükleyerek evlerine götürdü.

Uluyol Mahallesi'nde atıl durumda bulunan eski evlerde kalan Suriyeliler'in çıplak ayaklı çocukları, günlerini caddelerde dilenerek geçiriyor. Dil sorunu ile karşılaşmamak için geldikleri Doğubayazıt'ta yaşları 4, 5 ve11 olan üç kız çocuğundan Zeynep Hawar'ın ayağına Büyük Ağrı Caddesinde yürürken küçük çivi battı. Ayağında çorap ve ayakkabı bulunmayan küçük kız çevredekilerin yardım etme çabasına rağmen ağlamayı sürdürdü. Bu kez Zeynep'i yanında bulunan ablası yerlerde döverek evlerine götürdü. - Doğubayazıtağrı

ETİKETLER : Ayağına Çivi Batan Dilenci Suriyeli Kıza Ablasından Dayak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA