Erzurum 28 Şubat Mağduru Avukat Demirel de Yargılansın

İmam hatip öğrencisi olduğu için KKTC'de özel bir üniversitede okumak zorunda kaldığını belirten Avukat Mustafa Polat, üniversite okuduğu dönemde kaldığı eve baskın yapıldığını, fişlendiğini ileri sürdü.
Bu haber 2013-08-19 14:59:02 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

'imam Hatipli OLDUĞUM İÇİN FİŞLENDİM'

İmam hatip öğrencisi olduğu için KKTC'de özel bir üniversitede okumak zorunda kaldığını belirten Avukat Mustafa Polat, üniversite okuduğu dönemde kaldığı eve baskın yapıldığını, fişlendiğini ileri sürdü. Erzurum Barosu Avukatlarından Mustafa Polat, mahkemeye sunduğu dilekçesinde şunları söylediİddianamede her ne kadar bu sürecin sadece askeri yönü ele alınmış olsa da darbenin sivil, politik, medya ve yurt dışı ayaklarının olduğunu da unutmamak gerekir. Mesut Yılmaz mecliste konuşurken, 'İmam hatipler vahabi yetiştiren okullardır' dedi. Bu kişiden şikayetçiyim. Süleyman Demirel o dönem konuşmasında 'Türban özgürlük falan değildir. Bu gericiliktir. İlla da başı bağlı okumak istiyorsan Arabistan'a git' demişti. Süleyman Demirel bu sözleri ile başörtülü insanlara hakaret etmiştir. Benim annem de başörtülüydü.

'DEMİREL'İN DE İMZASI VAR'

İddianamede 'tarikatların genel yapısı' adlı belgede, dini kitap okuyan bir çok masum vatandaşın da fişlendiği ve irticai tehdit olarak görüldüğünün anlaşıldığını kaydeden Avukat Mustafa Polat, MGK kararlarında Süleyman Demirel'in imzası olduğundan ve televizyonda irtica ile mücadele etmesi için görevlendirme yaptığını bizzat kendisi söylediğinden, kendisinin de dosyada sanık olarak yer almasını talep ediyorum dedi..

ETİKETLER : Erzurum 28 Şubat Mağduru Avukat Demirel de Yargılansın
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA