Bal Festivali Oğuz Aksaç'ın Verdiği Konserle Son Buldu

Ardahan 14.Ulusal Kültür ve Bal Festivali, Sanatçı Oğuz Aksaç'ın verdiği muhteşem konserle sona erdi.3 gün boyunca devam eden Bal festivalinin ardından Ardahan Şehir stadyumunda verilen konserde, Aksaç 80.Yıl Şehir Stadyumunda sevenleri ile buluştu.
Bu haber 2013-08-19 14:59:02 eklenmiş ve 430 kez görüntülenmiştir.

Ardahan 14. Ulusal Kültür ve Bal Festivali, Sanatçı Oğuz Aksaç'ın verdiği muhteşem konserle sona erdi.

3 gün boyunca devam eden Bal festivalinin ardından Ardahan Şehir stadyumunda verilen konserde, Aksaç 80. Yıl Şehir Stadyumunda sevenleri ile buluştu.

Yağışlı havaya rağmen stadyumu dolduran binler Aksaç'ı dinleyerek şarkılara eşlik etti. Ardahanlılarla beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Aksaç'a, Vali Vekili Deniz Pişkin plaket verdi.

Konser sonunda Belediye Başkanı Faruk Köksoy, katılımın fazla olmasından ve sıcak bir atmosferden memnun kaldığını ifade ederek; "Festivalimize destek veren bir çok sivil toplum örgütü oldu. Başta Arıcılar Birliği Başkanı ve yönetiminin, Ziraat Odası Başkanımızın, şoförler odası başkanımızın da destekleri oldu kendilerine sizlerin adınıza teşekkür ediyorum. Ayrıca iş adamımız Nuri Vatan aramızda yer aldı ona da katıldığı için teşekkür ediyorum. Sunucularımıza, ismini sayamadığım festivalimize destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sonuç itibariyle festivalimiz çok güzel geçti. Ardahan'ı kültürüyle, balıyla, değerleriyle bütün dünyaya tanıtacak festivaller diliyor katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Ardahan

ETİKETLER : Bal Festivali Oğuz Aksaç'ın Verdiği Konserle Son Buldu
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA