GÖKHAN AVŞAR BEYKOZ’DA YAPILAN DÜĞÜNLE BEKÂRLIĞA VEDA ETTİ:

Bölgemizin önde gelen ticaret adamlarından olan Rahmetli Hacı Yado’nun (1) torunu Gökhan Avşar yapılan düğün töreni ile akrabalarından Meryem Avşar’la hayatını birleştirdi.
Bu haber 2013-08-18 22:47:44 eklenmiş ve 1549 kez görüntülenmiştir.

GÖKHAN AVŞAR BEYKOZ’DA YAPILAN DÜĞÜNLE BEKÂRLIĞA VEDA ETTİ:

Bölgemizin önde gelen ticaret adamlarından olan Rahmetli Hacı Yado’nun (1) torunu Gökhan Avşar yapılan düğün töreni ile akrabalarından Meryem Avşar’la hayatını birleştirdi.

Yapılan düğün töreninde Tekstil, otopark, restaurant işletmeciliği, turizm sektöründe iş yapan Keleş Avşar ve Mustafa Avşar’ın çocuklarının, Avşar ailelerinin düğün törenlerine her iki ailenin akraba ve yakınlarının yanı sıra bölge iş dünyasının önde gelen isimleri de yer aldılar. Düğün töreninde Sanatçı olarak Kısmet Yıldız sahne aldı.

Gökhan Avşar İstanbul boğazı başta olmak üzere birçok yerde turizm ve restaurant işletmeciliği yapan bölgemizin önde gelen iş adamlarından Bülent Avşar’ın yeğeni, aynı zamanda gıda ve restaurant sektöründe iş yapan Amcası Ahmet Avşar’ın iş ortağı. Amcası Avşar’la birlikte Beşiktaş Bursa İskender Kebapçısının işletmecisi.

Evliliğe ilk adımını atan Gökhan Avşar ile Meryem Avşar’’ın anne- babaları Keleş Avşar eşi Songül Avşar gelinin anne-babası Mustafa Avşar ve eşi Türkan Avşar gelen misafirleri ve davetlileri kapıda birlikte karşıladılar. Düğün töreni yemekli yapıldığı gibi, sanatçı Kısmet Yıldız akıcı Kürtçesi ile söylediği Kürtçe türkülerle yediden yetmişe herkesin halaya durmasını sağladı.

Düğün törenine turizm ve restaurant sektörü başta olmak üzere bölgemizin önde gelen iş adamı akrabaları olan CHP Beykoz Bld Meclis Üyesi Kemal Yıldız, Kandilli balıkçısı başta olmak üzere birçok restaurantın sahibi-işletmecisi İrfan Koç, Bülent Avşar, Akif Yıldız, Tuncay Avşar, Ersin Yıldız, İsmail Koç, Yunus Yıldız gibi birçok iş adamı katılırken, Türkiye genelinde temizlik maddeleri sektöründe ön sıralarda olan, büyük yerli-yabancı önde gelen birçok firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapan Fatih Murat Yıldız gibi birbirinden değerli iş adamları, arkadaşları, Beykoz Ardahanlılar Derneği, Gölgeli Köyü Eğitime Destek Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, bir önceki başkan Kemal Avşar, Zeki Avşar gibi birçok stk ve stk temsilcileri de bu düğünde yer aldılar.  

Gökhan Avşar’ın bu mutlu gününde amca Ahmet Avşar yoğun bir şekilde çalıştı. Davetlileri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştı. DKM olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haberin tüm detayları ve görselleri için aşağıdaki linke tıklayınız…

http://www.dkmmedyatv.com/detail/35/gokhan-avsar-beykozda-yapilan-dugunle-bekrliga-veda-etti.html

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA