TC ve ERDOĞAN’LA ÜLKEMİZİ YOK EDİYORLAR…

TC rejimi ve başı Erdoğan Karadeniz’in daha hızlı patlatılması için M. Kurumu yeniden bakan yaptı…
Bu haber 2024-07-02 09:40:33 eklenmiş ve 329 kez görüntülenmiştir.

TC ve ERDOĞAN’LA ÜLKEMİZİ YOK EDİYORLAR…

 

Küresel soykırımcılarla, ülkemizi işgal eden soykırımcı çeteler tc rejimi ile, chp-akp eliyle sadece ülkemizi değil bütün dünyayı yok eden projeleri devreye koydular… Erdoğan Karadeniz’in daha hızlı patlatılması için M. Kurumu yeniden bakan yaptı…

 

 Sürekli işlediğimiz ana konuların başında TC rejiminin maden faaliyetleri ile ülkemizi tarihten sildiği gerçeği. Bu gerçeğin en önemli kanıtı ise Erzincanda patlayan siyanür dağları, sanırım bu gerçeği bilmeyen yok. O kadar koyun,edilgen, köle hasta, gerizekalı bir topluma dönüştürüldük ki, dünyada benzeri yok. Ülkemiz yok edilyor farkında bile değiliz.

 

 

Fırat -Dicle kaynak suları dünyada bir başka benzeri olmayan, maddi olarak asla değer biçilmeyen, milyarlarca yıl içinde oluşmuş olan, ve dinimizde de vurgulandığı gibi buraya dokunursanız kıyamet kopacak belirlemesinin yapıldığı Fırat-Dicle havzasında Kaynak sularımızın da ana çıkış noktasında yerli-yabancı küresel siyonist soykırımcı firmalarla, bunların uşakları içimizdeki ırkçı-kafatsçılarla birlikte Karadeniz’i patlatarak TC vatandaşı 80-90 milyonla birlikte, Anadolu -Mezopotamia halklarını tarihten silmek.

 

Kısaca ülkemize ve dünyaya kıyameti dayatan bir zihniyet şu anda ülkemizi yönetiyor. Ve şerefsiz tc ana muhalefet chp bu konuda tek bir dava açmayarak bizi değil dünya ve içimizdeki ırkçılarla, siyonist soykırımcı yahudilerin partisi olduğunu açıkça ortaya koyarak chp-akp birlikte hem ülkemizi hemde dünyayı yok ediyorlar.

 

Bu Maden faaliyetlerini durdurmayan Erdoğan, bunu durdurma yerine kurumu yeniden bakan yaparak iyice hızlandırdı. Tc rejimi, siyasi partileriyle akp-chp siyle, bu suçlara imza atan adamı, yine bakan yaptılar.  ((KARADENİZİ PATLATACAKLR TIKLAYINIZ…))

 

Verdiği maden ruhsatları nedeniyle, dayattıkları kıyamet senaryoları nedeniyle, ağa babalarıyla şu anda hapiste olması gereken bir katilin yeniden bakan yapılması ülkemizin nasıl derinden işgal edildiğinin açık resmi olurken, burada bu atamanın yapılmasının ana nedeni ise akp-chp rant kavgasının imar iskan sorunlarının akp lehine rantın arttırlmasıdır. 

 

Sadece Erdoğan değil küresel yerli soykırımcıların dümen suyunda akp-chp el ele ülkemizi yok ediyorlar. Kısa zamanda uyanıp bu tc rejimini hep birlikte yıkıp nazi-nato terör lejyonları, batılı güçlerin ve siyonistlerin işgalinden ülkemizi kurtaramasak, her geçen gün bizleri hasta, geri zekalı, nefes alamayacak bu soykırımcı tc rejimine bu yüzyıl ve önümüzdeki yüzyıl asla gücümüz yetmeyecek. Zaten şu anda türkü ye adı ile kurulan bu sömürgede rejimde yahudi holdinglerin biyolojik-kimyasal silaha dönüşen gıdası dışında içecek bir bardak su bile bırakın marketlerde artık köy bakkallarında bile bulamıyoruz. Yani ülkemizin gıda alanlrının işgali sonucu birer biyolojik kimyasal silah olan gıdadan diğer ürünleri ile  hergeçen gün gerzek ve hasta sürülerine dönşütürlüyoruz. 

 

Ya uyanıp ırk-dil-din-mezhep parti-görüş üstü birleşip bu rejimi gömeceğiz ya da rejimin küresel ağababaları şu anda kurd-turk diye kendini avutanların yanı sıra asıl kullandığı yahudi -ermeni holding ve sergerdeleri daha kötü yerle yeksan edecek. Karadeniz’in patlaması gerçekleştiğinde patladığında dünya magmaya dönecek. Gezegenimiz bizi yahudi-ermeni-kurd-turk diye ayırmayacak.

 

Ülkemizde gençlerin, çocukların uyanıp bu ırkçı tc rejiminin zehirlerinden bir an önce kurtulup, ırk-ırkçılıkla yakalandıkları ırkçı  hastalıklarla bunak ana baba  ne varsa yakalayıp hepsini tımarhanelere tıkaması lazım. Ato-put totem heykellerin, anır-ahır kabirlerin yıkılması lazım, din bezirgânlığına son vermemiz lazım. TC nin sahibi siyonist çetenin acil sorguya alınması, Osmanlı halkının, halkların soykırımından şişen Yahudi holdinglerin hergeçen gün boğazımızı sıkan holdinglerinin acil ellerinden alınması ve durdurulmaları gerek…!

 

 

Çocuklar, gençler uyanın sizi ırk-ırkçılık sahte din ideoloji yemleri ile zehirleyen bu bunamışları turk-kurt-yahudi-ermeni, hiris muslim gavur kafir yemlerini... yemeyin. Soyunuz ve sopunuz ne olursa olsun, birlikte hareket etmedikçe insani ve insan gerçeğinde buluşmadıkça... beyinlerinize zincir vuran bu bunakları ve rejimi çözmedikçe... Öncelikle kendinizi yok ettiğiniz gerçeğini anlayın ve görün.

 

Dünyanın zaman algısıyla bizim aynı değil. Dünyamızın biz gerzekleşen ve düşen insan soyuna nasıl, ne zaman tepki vereceğini kimse asla kestiremez. Beyinlerinize kilit vuran bu bunakları acil toplayın ve ülkemizi ve kendinizi ve yaşadığınız dünyayı kurtarın, insan soyunu yok etmeye çalışan şeytanın oyuncaklarına dönüşen ve çoğunun ne mok yediğinin bile farkında olmadığı bu bunaklar, bu iki ayaklı mahluklar,  insanlar babanızda olsa acımayın, duygusal yaklaşmayın, hepsini tımarhanelere tıkamasanız… Bırakın tanrıyı dünyamız bizi af etmeyecek magmaya dönüşerek hepimizi gömecek…

 

Koskocaman evrende canlı yaşam vardır. Ama akıllı yaşamda en hızlı gelişeni insandır. İnsanın ortaya çıkışı milyarlarca yıl alan bir süreç, bu bunamışların bizi şeytanın oyuncaklarına, ve yok edilen bir dünyaya sürüklemesini durdurun çünkü bu dünya sizin ve siz burada uzaya açılacak gerekli donanıma yükselmeseniz dünya yine sizi kendisiyle yok edecek. Çünkü dünyanın da sınırlı bir ömrü var. Akıl tanrıdan size verilen bir nimettir, tanrıdan bir parçadır. Şeytan yanınızda çocuk kalır gücünüzü görün ve harekete geçin... Şeytan insanın yürüyüşünü durdurmaya ve yok etmeye çalışıyor. Kendinize yönelin ve harekete geçin…

 

Günümüzde bu bunak soykırımcıların beynini kitlediği her çocuk sizin beyninizin kitlenmesidir, bu bunakların yok ettiği her çocuk canlı yaşam yada tür sizin yok oluşunuzdur. Dünyamızla oynama sizinle oynamadır. Bu bunakların yemlerini sakın yemeyin ve hepsini tımarhanelere tıkayın. Artık dünya bir köydür. Köyünüze sahip çıkmasanız şeytan sizi köyünüzle siz uyanmadan yok edecek…

 

Anadolu-Mezopotamia-Ortadoğu dünya medeniyet nüfusunun beşiğidir. Bu beşiği bu soykırımcı bunaklardan ırk-dil-din-ideoloji yemlerini yemeden kurtarmayı becermesek … yapacak bir şey kalmayacak… şeytanın şu andaki en büyük kalesi son yüzyılda Ortadoğu’ya döşenen uyduruk arap rejimleri, terör lejyonu israil, tc, iran, ırak, syrria, azxeria, ermmenia, ön asya mafia çete devletçikleri, dinli-dinsiz terör lejyonları… ırk rejimleridir hepsini yerle yeksan etmesek, şeytan hepimizi ele geçirdiği bu bunaklarla yerle yeksan ediyor… Bu bunakları, katilleri, holdingleri hal edip dünya konfederasyonuna geçip uzayda kolonileşme nyeni dünyalrın keşfi yada inşasından başkada inasn soyunun çıkışı yok.

 

Bununda tek yolu çocukları bu bunakların soykırımcı kuşatmasından kurtarmaktan geçmektedir, bu bunakların beyinlere vurdukları zincirleri kırıp, bilim-ilim ışığında özgür iradeleriye yetişen çocukların önünü açmasak hepnizi toptan yok edecekler, beyni tıkanan, gelişimi engellenen, yok edilen her canlı sizsiniz, bu bütünü görmedikçe şeytanla baş edemeyeceksiniz, şu anda bunların kurdukları düzende çocuklar düşünmüyor, tüketime endekslenen yaratıklara dönüştürülüyor, bu insanı yaratığa çevirme insanı yanı sizi yok etmedir. Bundan dolayı bu bunakların sevgi duyguları da yoktur. başka canlıları yok eden bir bunak emin olun öz babanızda olsa çıkarına ters düşütüğünde sizi de yok edecktir...

 

Basından…

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin istifasının ardından Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre; Çevre Bakanlığına eski bakan Murat Kurum atandı.

 

 

ETİKETLER : TC rejimi ve başı Erdoğan Karadeniz’in daha hızlı patlatılması için M. Kurumu yeniden bakan yaptı…
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA