Kars, Ardahanda yıldırım düşmesi sonucu 10'larca hayvan telef oldu

Kars, Ardahanda yıldırım düşmesi sonucu 10'larca hayvan telef oldu, bunlar Allahtan Değil Kuldan Gelen Saldırılar…
Bu haber 2024-06-30 21:01:25 eklenmiş ve 508 kez görüntülenmiştir.

Kars, Ardahanda  yıldırım düşmesi sonucu 10'larca hayvan telef oldu, bunlar Allahtan Değil Kuldan Gelen Saldırılar…

 

Kars, Ardahanda yıldırım düşmesi sonucu 20 ye yakın hayvan telef oldu. Hava-su-iklim, gıda, genom herşeyin silaha çevrildiği günümüzde, Bunlar Allahtan Değil Kuldan Gelen Saldırılar…

 

Bütün analiz yazı ve haberlerimizde belirttiğimiz gibi örgütlü kötülük olan tc rejimi ve sahibi siyonist çeteler halkı düşürmek için küresel ayakları ile iklim dahil herşeyi silaha çevirdiler.

 

 

HABERİN FOTOLARI 

 

Ülkemizi derinden işgal eden bu soykırımcı çetelerle yerli yabancı küresel ayakları çözülmedikçe, ((Amerikalılar -Avrupalılar devletlerini ele geçiren bu çeteleri gördüklerinden ayağa kalkmış durumdalar… Ülkemizde ise hala vatandaş kutsal tc, kutsal ırk yemleri, ayakları ile uyutulmaya devam ediliyor))

 

Bizler (İnsanlar) Allah’ın verdiği en büyük nimet olan aklımızı kullanmadıkça, terör örgütü israilden uyduruk arap rejimlerine, tc, İran, ırak, Syria, Azeria, ermenia..., ön Asya mafia çete devletçiklerine  coğrafyamıza Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde 200-300 yılda döşenen faşist ulus devletleri ve  bu devlet yapısını dinli-dinsiz terör lejyonları ile  kullanan şeytanın dölleri, insan soyunun düşmanları soykırımcıları aile, firma, holdingleri ile çözüp saldırıya geçmedikçe… Bunlar deprem, İklim, biyolojik-kimyasal, virüs… Bilinen bilinmeyen saldırı biçimleriyle bizleri sadece tc sömürgesinde değil dünyanın her kıtasında yok etmek için harekete geçtiler, yok etmektedirler…

 

Bu kahpeler şu anda TC den aldıkları güçle Karadenizi Patlatıup biz Anadolu-Mezopotamia halklarını tarihten silmeye çalışırken… Gölcük, Hatay -Maraş Depremleri ile 25-35 milyon vatandaşı yerinden yurdundan gücünden ettiler…

 

Ülkemizde ve Dünyada Bu şeytanın Döllerinden Nasıl Kurtulacağız Bütün Detay ve Ayrıntılar için…

https://www.dogukultur.com/

 

KARS-ARDAHAN YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU 20 YE YAKIN HAYVAN TELEF OLDU

 

Meteorolojik uyarıların yapıldığı Kars -Ardahanda  olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Şiddetli yağışla birlikte ardı ardına çakan şimşeklerin Kars ve Ardahanda 20 ye yakın hayvanın telef olmasına neden oldu.

 

Kars'ta yıldırım düşmesi sonucu, Kars'ın Çorak Köyü'nde meradaki hayvanlara isabet ettiği öğrenildi. Kars Çorak Köyünde 11 hayvan telef olurken, 1-2 gün sonra da Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Yeleçli köyü yaylasında yıldırım düşmesi sonucu 5 büyükbaş hayvan telef oldular.



 

Merada otlak halindeyken üzerlerine yıldırım düşen 11 adet büyükbaş Simental hayvan telef oldu. Çobanların haber vermesi sonrası olay yerine giden köylüler durumu tarım il müdürlüğüne bildirdi.

 

Tarım il müdürlüğü ekipleri telef olan hayvanların başında tutanak oluştururken, köylüler yıldırımın çobanlara isabet etmemesine sevindiklerini hayvanları için de büyük üzüntü duyduklarını belirttiler.

 

Not: Haber Foto ve Bilgileri Serhat Sivil Toplum dan başkanlarımız, arkadaşlarımız Kars Güncel Sitesinden derlediler. Kars Güncel bu arkadaşları tebrik etmişler. Kars için harika yayınlara imza atıyorlar...

ETİKETLER : Kars'ta yıldırım düşmesi sonucu 11 hayvan telef oldu Bunlar Allahtan Değil Kuldan Gelen Saldırılar…
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA