GÖKDEMİRLERİN DÜĞÜNÜNDE YER DEMİR GÖK BAKIR OLDU..

GÖKDEMİRLERİN DÜĞÜNÜNDE YER DEMİR GÖK BAKIR OLDU..
Bu haber 2024-05-26 05:28:03 eklenmiş ve 337 kez görüntülenmiştir.

GÖKDEMİRLERİN DÜĞÜNÜNDE YER DEMİR GÖK BAKIR OLDU..

 

Bölge iş-stk-siyaset dünyamızın önde gelen Ailelerinden Gökdemir Ailesi ile Erzurumlu Aslan Ailelerinin akrabalıklarının pekiştiği, bölgemizin birbirinden değerli iki ailesinin gençlerinin düğün törenleri yapıldığı düğün adeta yılın düğünü oldu.

 

Sultanbeyli Salon Semazen Mührümah Düğün Salonunda bu Cumartesi günü saat 19.00 - 23.00 saatleri arasında icra edilen düğüne bölge aktı..

 

Süt ailesinden diğer tüm büyük ailelere, firmalara Serhat İş-STK-siyaset dünyası bu düğüne aktı.

 

Ardahanlı Gökdemir ailesinden Mert Gokdemir’in Erzurumlu  Aslan ailesinden Naz Aslan’la hayatını bireştirdiği düğüne iş-STK-siyaset dünyamız aktı. Devasa düğün salonu doldu taştı. Adeta izdiham yaşandı.

 

Düğün sahiplerinden baba Asım Gökdemir, damadın abisi Cem Gökdemir gelen davetlileri ve misafirleri en iyi şekilde karşıladılar, masalarını tek tek dolaşarak hal hatır sordular.

 

Zaman ilerledikçe 2-3 bin kişilik devasa düğün salonu adeta nefes alınmayacak hale geldi.

İş dünyamızın tartışmasız en büyük lideri Yakup Süt’ten diğer tüm büyüklere kimi bire bir düğüne katılarak, kimi dev çelenkleri ile kimi de iş -STK-Dünymızın en en önemli temsilcilerinden olan Yusuf Süt gibi düğün salonuna aktılar..

 

Bölgemizin iş dünyası başta olmak üzere birçok alanda önde gelen Gökdemir Ailesi şanlarına yakışır bir düğünle bölge iş STK-Siyaset dünyamızı, bölgemizin en büyük sülalelerinin birbiriyle buluştuğıu bir düğüne imza attılar..

 

Düğün salonundaki dinamik gençlik, heyecan, güç, 7’den 70’şe herkesin halya durması, büyük aşiret ve aile düğünlerinde olduğu dolarların havada saçılması. Yanan meşalaler, patlayan havai fişekler düğün salonunu kesku soru zer renklere büründürürken..  Kurd aile gelenek ve göreneklerinin en iyi şekilde ortaya konması.. Gökdemirlerin düğününde yeri demir, gök bakır oldu belirlemesini yapmamıza neden oldu. Başımızın döndüğü yılın en büyük düğün törenlerinden birine şahit olduk.

 

Damadın babası baba Asım Gökdemir ile, Abisi Cem Gökdemir hayatlarının en mutlu günlerini yaşarken, aynı zamnda haytalrının en yoğun gününü de yaşadılar. Binleri en iyi şekilde karşıladılar ve uğurladılar.  Allah gençlerimizi ömür boyu mesut ve bahtiyar eylesin.. Böyle güzel bir düğün yaşamlarını nasip eylesin..

 

HABER FOTO

 

VİDEO GALERİ

 

TIKLAYINIZ..

 

Önemli Not: Serhat Sivil Toplum  bileşenleri ve aktörleri olarak istisnaları temsil eden halkı ve derneklerimizi dışarıda tutarak, teneke ve çantacı dernek ve dernekçiliğin aksine, toplumu pazarlamayı meslek edinmiş, toplumsal çürüme ve düşmeden nemalanan siyaset-stk zübüklerinin aksine  7/24/365 esasına göre  toplumla içi içeyiz, alandayız.. Acılı günlerinde sevinçli günlerinde, toplumu, toplumsal alanı ilgilendiren eylem ve etkinliklerinde  yanlarındayız. Üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapıyoruz..  Toplumumuz, toplumsal alan kendilerine karşı herhengi bir kişisel çıkar gözetmeden çalışan inasnlarla , sırf kişisel çıkar, egosu için  toplumu kullanma üzerine ortaya çıkan siyaset-STK zübüklerini birbirinden ayırmadıkaça.. Düzgün ve namuslu insanlarla zübükleri birbirinden ayırmadıkça maalesef ülkemizde vatandaş ta çökmektedir, ülkemizde çökmekte çökertilmektedir..  Toplumun ve toplumsal alanın bu kör noktaya azami dikkat etmesi gerekmektedir.. 

 

DOĞU MEDYA- HABER MERKEZİ

 

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

  

ETİKETLER : GÖKDEMİRLERİN DÜĞÜNÜNDE YER DEMİR GÖK BAKIR OLDU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA