BEYKOZLU 3 DEVRİMCİ TÜRKİYE GÜNDEMİNİ BELİRLEDİLER..

Fakir Yılmaz’ın Tempo TV’de hazırlayıp sunduğu, Gazetecilerle gündem programına çıkan, Beykozlu Devrimci-Demokrat-Mücadeleci 3 hemşerimiz Hüseyin Ünal, Celal Yılmaz, Yavuz Kaya, birbirinden değerli..
Bu haber 2024-05-21 17:20:12 eklenmiş ve 370 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZLU 3 DEVRİMCİ TÜRKİYE GÜNDEMİNİ BELİRLEDİLER..

 

 

Fakir Yılmaz’ın Tempo TV’de hazırlayıp sunduğu Gazetecilerle gündem programına çıkan Beykozlu Devrimci-Demokrat-Mücadeleci 3 hemşerimiz Hüseyin Ünal, Celal Yılmaz, Yavuz Kaya, birbirinden değerli, 3 güzel insan ülke gündemini Beykoz gündemini belirleyen açıklamalarda bulundular.

 

Ünal ülkemizin işgal altında olduğunu, artık devlet erkanı küresel firmaların memurlarına dönüşmüş, erken genel seçimin hayta geçmesi gerkmektedir derken, Celal Yılmazın bu ülke artık mevcut siyasi partilerle düze çıkmayacağını, sistem değişikliği şart..

 

Beykoz; CHP ve ülke siyaseti ile ilgili belirlemeleri şapka çıkarılacak cinsten ve Doğu Medya’da sıklıkla vurguladığımız gerçekler belirlemeler. Serhat Sivil Toplum çatısında sıklıkla bir araya geldiğimiz bu Beykozlu hemşerilerimizin belirlemeleri kısa zamanda yerel -ulusal anlamda da ses getirmeye başladı. Celal Yılmaz'ın Beykoz’la ilgili belirlemeleri.. İmamoğlu Erdoğancılığa mı tek adamcılığı ma soyunuyor, oynuyor, halk yada STK alanları değil bütün atamalar görevler tek merkezden  yapılması bizi endişeye sevk ediyor..  Yönündeki belirlemeleri belirlemesi Beykozu Beykozlular yönetecek şiarının delinmesi.. Şapka çıkarılması gereken belirlemeler..

 

Ayrıca meclis üyesi seçilen, belediyelerde görev verilen insanlara yerel parlementerler olarak beli bir aylık bağlanması, kontrol edilmesi.. Bunların çıkar çevrelerince kullanılması, ihale vb. takipçilik, iş bitiricilik gibi ülkemizde yolsuzluğu, hırsızlığı, yoksulluğu tetikleyen mevcut sitem durumunda çıkarılmalrı gerekmektedir.

 

Gelişmi toplumlarda olduğu gibi Bld. Başkanından altındaki tüm birimlere halkın ve STK alanlrının kontrol etmesi, kontrole açık hale getirilmesi gerekmektedir.. Ülkemizde ne kadar profesyonel zübük ve hırsız varsa yerel kamuya dadanarak halkın vergilerine çökerek halkı ülkeyi çökertmektedirler.. Bunun durdurlması üşlkemizin en büyük sorunlarının başında gelmektedir..

 

Programdaki belirlemler bütün ülke vatandaşlarını ilgilendiren belirlemeler.. Bu programı Beykozlular başta olmak üzere herkes izlemeli..

 

Sosyal medya’da yapılan yorumlarda görüşlerinizi sansürsüz ve korkusuz bir şekilde dile getirdiğiniz için, özgür irade ve düşünceyi en iyi temsil ettiğiniz için.. Fakir Yılmaz’ında üstün performansıyla sunduğu programdan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.. Mesajlarıyla program kısa zamanda viral oldu..

 

BEYKOZ ve ÜLKE GÜNDEMİNE DAMGA VURAN


BU  VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

Önemli Not: Serhat Sivil Toplum  bileşenleri ve aktörleri olarak istisnaları temsil eden halkı ve derneklerimizi dışarıda tutarak, teneke ve çantacı dernek ve dernekçiliğin aksine, toplumu pazarlamayı meslek edinmiş, toplumsal çürüme ve düşmeden nemalanan siyaset-stk zübüklerinin aksine  7/24/365 esasına göre  toplumla içi içeyiz, alandayız.. Acılı günlerinde sevinçli günlerinde, toplumu, toplumsal alanı ilgilendiren eylem ve etkinliklerinde  yanlarındayız. Üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapıyoruz..  Toplumumuz, toplumsal alan kendilerine karşı herhengi bir kişisel çıkar gözetmeden çalışan inasnlarla , sırf kişisel çıkar, egosu için  toplumu kullanma üzerine ortaya çıkan siyaset-STK zübüklerini birbirinden ayırmadıkaça.. Düzgün ve namuslu insanlarla zübükleri birbirinden ayırmadıkça maalesef ülkemizde vatandaş ta çökmektedir, ülkemizde çökmekte çökertilmektedir..  Toplumun ve toplumsal alanın bu kör noktaya azami dikkat etmesi gerekmektedir.. 

 

DOĞU MEDYA- HABER MERKEZİ

 

 

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : Fakir Yılmaz’ın Tempo TV’de hazırlayıp sunduğu Gazetecilerle gündem programına çıkan Beykozlu Devrimci-Demokrat-Mücadeleci 3 hemşerimiz Hüseyin Ünal Celal Yılmaz Yavuz Kaya birbirinden değerli..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA