SERHAT LOBİSİ OLARAK ÇERKEZ’İ ZİYARET ETTİK..

GÜÇLÜ BİR ARDAHAN LOBİSİ, GÜÇLÜ BİR SERHAT LOBİSİ KAPSAMINDA ATAŞEHİR BLD BŞK ORHAN ÇERKEZ ve 7 TEPE AŞ GENEL MÜDÜRÜ HARUN ŞEREFOĞLUNU ZİYARET ETTİK..
Bu haber 2024-05-21 11:28:17 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

SERHAT STK LOBİSİ OLARAK ÇERKEZ’İ ZİYARET ETTİK.. 

 

GÜÇLÜ BİR ARDAHAN LOBİSİ, GÜÇLÜ BİR SERHAT LOBİSİ KAPSAMINDA ATAŞEHİR BLD BŞK ORHAN ÇERKEZ ve 7 TEPE AŞ GENEL MÜDÜRÜ HARUN ŞEREFOĞLUNU ZİYARET ETTİK..

 

2024 yılına girildiğinde bölgemiz açısından lobi faaliyetleri  alanında en iyi eforu ve çalışmayı, en güzel planlamayı başaranlardan biri gazeteci arkadaşımız Fakir Yılmaz oldular.

 

AGC-Arsiad başkanı Gazeteci Fakir yılmaz,  Serhat STK ve Lobi bileşenleri genel koordinatörü Yusuf Yasin Sit, Kars -Ardahan iş STK dünyasının önde gelen isimleri ile birlikte yerel- kamu yöneticilerine yönelik ziyaretlerine İstanbul genelinde ara vermeden  devam ediyorlar..

 

Gazeteci Fakir Yılmaz öncülüğünde İstanbul Valiliği, Esenyurt, Şili, Dilovası  Belediye başkanlarının ziyaretlerinin ardından Serhat STK lobi bileşenleri olarak bugünde Çekmeköy Bld. Başkanımız Orhan Çerkez’le, yine Çekmeköy Belediyesi 7 Tepe AŞ Genel Müdürlüğüne atanan Harun şeref oğlunu makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimiz ilettik..  

 

Heyet üyelerinin kendilerini tanıtımlarının ardından, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan Orhan Çerkez 2024 yerel seçimlerinde halk partiler üstü bizlere büyük bir destek sundu.

 

Serhat sivil toplumu, Doğu-Güneydoğu nüfusu bizlere %80’ların üstünde bir destek sundular. Bu anlamda hepiniz kendi çapında büyük efor harcadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum..

 

Çekmeköy yada İstanbul genelinde asla bölgecilik ve hemşericilik yapmadan yerel yönetimler olarak insan onuruna yaraşır bir yönetim ortaya koymak bizim sadece görevimiz değil halka karşı aynı zamanda borcumuzdur. Çalışmalarımız sadece yerelde yönetimlere yönelik olmayacak. Liyakat ve ehliyeti esas alarak halkın sizlerin bizlere sunduğu partiler üstü destekle bizler bu süreç içerisinde gözlem altındayız. Bu sınavdan başrı ile çıkarsak genel seçimleri de alarak ülkemizin ihtiyaçlarında cevap vermede zorlanan bu sistemi de genel seçimlerde değiştirmek buna yönelik plan ve programlar ortaya koymak zorundayız dediler..

 

Heyet adına açıklama yapan Gazeteci Fakir Yılmaz, liyakat ve ehliyetinden dolayı Çerkez’e amasız desteklerini sunduklarını, bu liyakat ve ehliyeti gören Çekmeköy halkında aynı yönde hareket ettiğini, 7 tepe AŞ genel müdürlüğüne liyakat ve ehliyetin esas alınarak Harun Şerefoğlunun atanmasından dolayı da ayrıca başkanımız kutluyoruz dediler.

 

Yılmaz bu tür ziyaretlerde ana hedefimiz bölge lobimizi güçlendirme, hemşeri camiamızın birbiriyle tanışma ve kaynaşmasını sağlayarak hem birbirlerine hem de ülke geneline yerel kamu alanlarında katkı sunmak olacaktır.  

 

Heyette yer alan Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü Yusuf Yasin Sit ise Yılmaz’ın güçlü bir Ardahan, güçlü bir Serhat Lobisi kapsamında başlattığı girişimlerin çok önemli olduğunu, bunun giderek büyümesi gerektiğini, İstanbul genelinde nüfus oranımız göz önüne alındığında en az 5-10 ilçenin bld başkanlığının bizde olması gerektiğini, lobi faaliyetlerindeki eksik ve aksaklıklardan dolayı ( çoğu resmi dernek başkan ve yönetimlerinin ilkel, lobi olayından bihaber, stratejik akıl yoksun olmaları.. Hem şehirlerimizi, hem de ülkemizi yönetmede ayaklarımıza prangalr vurmaktadır. İş-STK-Siyaset dünyamızı temsilen öne çıkanların ekseriyasının lobi ve stratejik akıl yoksunu olmalr, topluma plan ve program sunmadan yoksun olmaları en büyük sorunumuz. Seçimlerden 1-2 yıl önfce başlattığımız lobi faaliyetlerini birlikte hareket etmeyi başarma gibi konularda bizi anlamaları İstanbul geneli büyük kayıplar yaşamamızı daberaberinde getirdi.) İstanbulda istenen sonuca ulaşamadıklarını ifade ettiler.

 

Y. Yasin Sit 30 yıla yakındır  2000’li yıllardan beri sivil toplum alanında benzersiz bir mücadele verdiklerini  Serhat STK Lobi bileşenleri olarak  önemli bir mesafe kat ettiklerini, Bölge İŞ-STK-Siyaset yapılanmasının giderek kendilerini anladıklarını bu anlamda önemli bir güç haline geldiklerini ifade ederek bu gücümüzü amasız bir şekilde Çerkez başta olmak üzere amasız bir şekilde hemşerilerimiz için kullandıklarını ifade ettiler. Fakat bölgemizde lobi-lobicilk alanın tam kavanmamsıyla birlikte büyük bir alan kaybını da yaşadıklarını belirttiler. İşte bu tür etkinlikler lobi olayının oluşmasında sağlam temeller üzerinde yükselmesinde önemli birer etkendir dediler..

 

Fakir Yılmaz gibi lobi-lobicilik faaliyetlerini düzgün yapan her hemşerimiz bizim için değerdir. Kendilerine desteğimiz her alanda sürecektir.

 

Yılmaz öncülüğünde ziyaretlerimiz devam edecektir.

 

Bu hafta perşembe günü Sancaktepe Bld. Bşk. Alper Yeğini makamında ziyaret ederek devam edecektir.

 

Ziyaretlerimiz giderek hem İstanbul hem de bölge genelinde giderek büyüyerek devam edecektir..

 

Ziyarete bölge iş dünyasından Şükrü Öztürk, Halis Köroğlu, Aşkın Korkmaz, Hamza Akpınar, Kamil Şenel, Mevlut Bozkurt Sancaktepe, Çekmeköy, Esenyurt iş insanlarıü, DEM Parti Beykoz Bld. Bşk Aday adayı Recep Yılmaz,   bölge dernek federasyonlarımızın önde gelen simalarından Şemsettin Şenel, Bağ-Der Bşk.  Burhan Bozkurt, Yanlızçam Dernek Başkanı Cabbar Yiğit, Yanlızçam Hasköy Dernek Başkanı Öztürk Yılmaz, Sancaktepe Serhat Gençlik Platformu, Esenyurt, Sancaktepe, Çekmeköy STK iş dünyası temsilcileri de katıldılar.

 

Heyetimizin Bld Başkanı Çerkezi  ve 7 Tepe Aş genel Müdürü Şerefoğlunu ziyaretleri boyunca Serhat Sivil Toplumun içinde yer alan Habermax’ın genel yayın yönetmeni ve sahibi Gazeteci Durmuş Acarda eşlik ettiler. Heyetimize katkı sundular..

 

Harun Şerefoğlu ziyaretinde heyeti heycanlı bir şekilde karşılayan Şerefoğlu, ziyaretlerinden dolayı sevindiklerini hemşeriler olarak dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

 

Şerefoğlu, liyakat, ehliyet, şeffalık ve hesap verilebilirlik alanlarında belediye firması 7 Tepe A.Ş’yi İstanbulun en önemli şirektlerinden biri konumuna çekeceklerini bu anlamda yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade ettiler..

 

7 Tepe Aş genel Müdürlüğüne Atanan Harun Şerefoğlu Kimdir:

 

İş ve İnsan kaynakları alanlarında uzmanlığı ile öne çıkan Harun Şerefoğlu STK ve iş dünyamızın en önemli temsilcilerinden biri..

 

Şerfoğlu, İş Dünyasında özellikle insan kaynakları ve yönetim alanlarında profesyonelliği ile öne çıkan Osten İnşaat Şireketi sahibi,

 

CHP Esenyurt İlçe Başkan Vekillliği,

Göle dernekler Federasyonu Başkan yardımcılığı, Gençlik kolları başkanlığı,

 

Ardahan dernekler federasyonu YK üyesi ve sivil toplum ve örgütlenmeden sorumlu bşk yrd.,

 

bir -iki dönem CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak öne çıkan İş- STK- Siyaset dünyamızın en aktif bireylerinden biri..

 

İnsan kaynakları yönetim alanlarındaki uzmanlığı  ile öne çıkan Harun Şerefoğlu aynı zamanda profesyonel bir örgütlenme uzmanı.

 

2024 yerel seçimlerinin ardından Çekmeköy Bld. 7 Tepe AŞ Genel Müdürlüğüne atandı..  

 


ETİKETLER : GÜÇLÜ BİR ARDAHAN LOBİSİ GÜÇLÜ BİR SERHAT LOBİSİ KAPSAMINDA ATAŞEHİR BLD BŞK ORHAN ÇERKEZ ve 7 TEPE AŞ GENEL MÜDÜRÜ HARUN ŞEREFOĞLUNU ZİYARET ETTİK..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA