İRAN ÜST DÜZEYİNİ İMHA, KURDİSTAN’DA YANGINLAR..

Siyonist soykırımcılar Ari-Aryen halklara değişik saldırı metotlarıyla saldırmaya, imhaya devam ediyorlar..
Bu haber 2024-05-19 07:37:23 eklenmiş ve 323 kez görüntülenmiştir.

İRAN ÜST DÜZEYİNİ  İMHA, KURDİSTAN’DA YANGINLAR..

 

Siyonist soykırımcılar Ari-Aryen halklara değişik saldırı metotlarıyla saldırmaya, imhaya devam ediyorlar. Bu saldırıların ardında yatan temel gerçek ise Filistinden Afganistana siyonist kapitalist soykırımcıların Kurdi Ari-Aryen halklar arasına döşedikleri sahte suni sınırların giderek yok olması, ırk ırkçılığın faşizmin giderek bitmesi.. Halkların tarihte olduğu sınırsız devletsiz birbirleriyle siyasi iktisadi kültürel ticari etkileşimlerinin yeniden canlanması..  

 

 Azerbaycan'da Meydana gelen helikopter kazası ülkemizdeki Muhsin Yazıcıoğlu Kazasının adeta bir kopyası gibi. Nasıl TC devleti siyonist yahudilerin bir çiftliği ise Azebaycan’da ay nı şekilde bunların bir çiftliği. Öylesine bir çiftlik ki şu anda başındaki sergerde Filistin soykırımında dahi İsraile açıkça destek sunmuştu. Azerbeycan şu anda siyonist sergedelerin ekonomik siyasal alan ve devleti ele geçirdikleri israilin bir ön karakoluna çevilmiş bulunmaktadır.

 

Aramaya giden bazı insanların kaybolması, yanlarında ki iki kişi ile irtibat kurlması, ardından hepsinin öldüğünün açıklanması.. Doneler üst üste toplandığında siyonist soykırımcıların yerden ve uydulardan plandığı bir cinayet  olduğu apaçık ortaya çıkmaktadır..

 

Halklar  arasındaki sahte ırk ve devlet sınırlarının giderek anlamlarını yitirmesi siyonist soytarıların saldırılarını büyütmesini de beraberinde getirdi.

Ermniyi ye, turku ye iranlıyı ye azeriyi ye oyunları sona eriyor. Halkar bu sahte suni devletlerin ve sınırların mınına koymaya başladılar..

 

Bu sahte suni devlet ve sınırların giderek kalması, ermeni-azeri-farsi-tirki diye ırk ırkçılıkla beyinleri yıkanan, sahte suni sıırlarla birbirinden ayrıştırılan halklar (Kurdi halklar-İnsanlık tarihi boyunca medeneiyet nüfusu halklar..) uyanması siyon soykırımcı firma ve onların güdümündeki ajan yapıların feleğini şaşırtmış durumda..

 

Siyon faşist ırkçı sermayenin alan döşediği ırk ve sahte suni sınırlarla kaplı ön asya halklarının bin yıllardır önceden başlayan bu şeytani abluka ve oyunları çözmeleri, giderek boşa çıkarmaları  boşa çıkması, sahte ırk ve sınırların halklar tarafından boşa çılkarılması siyonist soytarıların saldırılarını da beraberinde getirmektedir. Halklar terörist israile abd ve ingiliz siyonistlerine çalışan kripto nüfustan içilerine sızan mosand cia artıklarına siyonist yahudileri bir an önce tesbit edip etkisiz hale getirmedikçe de bu saldırılar şidetlenerek sürecek..

 

Uydulardan yerden müdahale ederek İran Azerbaycan yakınlaşmsını yok etmek için Aryen Üst düzeyini yok ederken.. Bir yıldan fazladır da Irak Kurdistanında terörist israil labaratuvarlarında geliştirdikleri kimyasal saldırı silahları, yangın silahlrını kullanrak Kurdlerin ev-işyeri, çarşılarını yakmata yıkmaktadırlar..

 

 İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın da içinde olduğu helikopter dün akşam saatlerinde Doğu Azerbaycan'da düştü. Saatler süren arama kurtarma çalışmalarının ardından, Türkiye'den hareket eden Akıncı İHA enkazın yerini tespit etti. İranlı ekipler enkaza ulaşırken, Cumhurbaşkanı Reisi ve Bakan Abdullahiyan'ın hayatlarını kaybettiği belirlendi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Tahran'da kabine acil şekilde toplandı.

 

Irak Kurdistanında da bir yıldır aralıksız sürekli sabotajlarla yangın çıkarılyor.

 

Iran üst düzeyi siyonistlerce yerden ve uydulardan imha edilirken.. Kerkük’te de bir tarihi çarşıyı baştan sona yaktılar..

 

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı'nda yangın çıktı. Şüpheli yangında en az 100 dükkanın yandığı bildirildi.

 

Rûdaw muhabiri Hiwa Husamedin, bugün sabah saatlerinde çarşıda çıkan yangında en az 100 dükkan ve deponun yandığını bildirdi.

 

Sayı henüz kesinleştirilebilmiş değil.

 

Rûdaw’a bilgi veren çarşı esnafı, "yangını şüpheli bulduklarını çünkü pazarın farklı yerlerinde yangınların çıktığını" belirtti.

 

Kürdistan'ın çarşı ve pazarlarında yangınlar

 

Bu yıl içerisinde başta Erbil olmak üzere çok sayıda kentte bulunan pazarda yangın çıktı.

 

27 Şubat’ta Erbil’deki Lenge Çarşısı'nda çıkan yangında en az 200 dükkan küle dönmüştü. Lenge Çarşısı'nda yine 8 Nisan’da yangın çıkmıştı.

 

5 Mayıs’ta ise Erbil’in tarihi Kayseri Çarşısı'nda yangın çıkmış, yangında çok sayıda dükkan yanmıştı.

 

Öte yandan Duhok kentinde de 1 Nisan’da Çel Pazarı’nda yangın çıkmıştı.

 

AZERBAYCAN'DA YAŞANANLAR TESADÜF DEĞİL, MOSSAD-CİA-İNİGİLİZ SİYONİST YAHUDİ OPERASYO0NLARI..

 

Son dönemde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşen ve ilişkilerini geliştirme yolunda önemli adımlar atan liderlerin kısa zaman içerisinde suikaste uğraması, helikopterinin düşmesi ve tehditler alması dikkat çekti.

 

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Azerbaycan lideri Aliyev'le baraj açılışı yaptıktan sonra helikopter kazasında ölmesi uluslararası kamuoyunda şok etkisi yarattı. Olayın yankıları sürerken son dönemlerde Azerbaycan ile ilişkilerini geliştirme yoluna giden liderlerin öldürülmesi, suikaste uğraması ve tehdit edilmesi "Bütün bunlar tesadüf mü?" sorusunu akıllara getirdi.

 

 

Süreç; Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun 8 Mayıs'ta Avrupa Birliği dışında ilk ziyaretini Azerbaycan'a gerçekleştirmesi ile başladı. Görüşmenin en önemli maddeleri savunma sanayii ve enerji alanında işbirliği oldu. Slovak ekonomisini desteklemek ve ikili ilişkileri güçlendirmek umuduyla Azerbaycan'ı ziyaret ettiğini kaydeden Fico, Azerbaycan ile Avrupa Birliği arasında bir köprü olmak istediğini vurguladı. Başbakan Fico, Bakü ziyaretinin ardından yaklaşık 1 hafta sonra suikaste uğradı. Fico'yu hedef yapan bir diğer konu ise, Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ)  Küresel soykrımcı siyonist firmaların bir organı olduğu, Covid-19 operasyonu ile insan soyuna sıfırlama çektiklerini.. Bu anlamda DSÖ'nun hicbir proje veplanlrına ülkelrinde olur vermeyecekleri yönündeki beyanatları oldu.  Fico'nun sağlık durumu hala ciddiyetini koruyor.

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

BARAJ AÇILIŞI YAPTILAR, ARTIK HAYATTA DEĞİL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, iki ülke sınırındaki Aras Nehri üzerinde iki ülke tarafından ortak inşa edilen Kız Kalesi ve Hudaferin barajlarının açılışını yaptı.

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

"BÜYÜK PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLİRİZ"

Açılışta dikkat çeken bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Reisi, "Bu projeler, İran ile Azerbaycan'ın bu gibi çok önemli büyük projeleri hayata geçirebileceğinin göstergesidir. Bazıları bizim bir araya gelmemizi ve ortak başarılarımızı hoş karşılamıyor fakat bunlar bizim için önemli değil. Önemli olan ülkelerimiz, devletlerimiz ve halklarımız için iyi olanı hep birlikte hayata geçirmiş olmamız" ifadelerine yer verdi.

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

"ÇOK GÜÇLÜ SİYASİ İRADE ORTAYA KOYDUK"

Reisi ile benzer ifadeler kullanan Aliyev ise, "Halkımızın ortak başarısı elbette dostlarımızı mutlu ediyor. Beğenmeyenler ise kendi işlerine baksa daha iyi olur. İran ve Azerbaycan devletleri bugün çok güçlü ortak siyasi irade ortaya koydu, birlikte olduğumuzu ve birlikte olmaya devam edeceğimizi kendi halklarına ve tüm dünyaya açıkça ilan etti" dedi. Bu açılışın ardından Reisi, bindiği helikopterin kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

SIRBİSTAN BAŞBAKANI TEHDİT EDİLİYOR

Geçtiğimiz aylarda Bakü ziyaret eden Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, bir yandan Azerbaycan ile doğal gaz anlaşması yaparken diğer yandan savunma sanayiinde işbirliği yapılacağını dile getirmişti. İlham Aliyev'e "dost" diyen Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Slovak Başbakan Fico'ya yapılan suikastin ardından "Sıra sende" şeklinde ölüm tehditleri almaya başladı.

 

Sonuç olarak Ortadoğu, Asya, Önasya başta olmak üzere insanlık tüm kıtalarda siyonist sergerdeleri, siyonist aile ve firmaları, işbirlikçilerini kısa zamanda deşifre edip ekarte etmese insan soyu için asla bir gelcek olmayacaktır. Bu soykırmcılar dünya genelinde kazandıkları her alan insan soyunun ulusların çöküşünü berberinde getirmektedir.. Uyudurk devletlerle Mezopotamyanın bel kemiği Kurdi Halkları güçten düşüren bu siyonist sergerdeler şu anda ermenian-katabagian-azerian diye böldülkleri Kurd Coğrafyası Kurdistana Sor'u babalrının çifliğine dönüştürmüş bulunmaktadırlar. Üzerindeki halkları yok ederek ele geçirmektedirler..

ETİKETLER : Siyonist soykırımcılar Ari-Aryen halklara değişik saldırı metotlarıyla saldırmaya imhaya devam ediyorlar..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA