ENFAL SOYKIRIMI OPERASYONU ÜZERİNDEN 36 YIL GEÇTİ..

ENFAL SOYKIRIMI OPERASYONUUNDAN DÜNYA KONFEDERASYONUNA KAYARKEN..
Bu haber 2024-05-18 10:05:03 eklenmiş ve 290 kez görüntülenmiştir.

 

ENFAL SOYKIRIMI OPERASYONU ÜZERİNDEN 36 YIL GEÇTİ..

 

 

Enfal hareketi, Kurdleri tarihten silmek için siyonist yahudilerin, siyonist yahudi sermayenin  1000 lerce yıl önceden başlattıkları 20 yüzyılda gerçekleştirdikleri bir soykırım saldırılarından sadece biridir.. 1986 ve 1989 yılları arasında 500 bini aşkın Kurd soykırıma uğratmışlardır.

 

Bu siyonist yahudiler bir ırk filan değildir. Millattan Önceki çağlarda (Takriben 10-15 bin yıl önceden başlayarak günümüzdeki Filistin topraklarından Mısır’a  arap halklarıyla oynayan şeytana tapan sermaye ve hahamlar tarafından oluşturulmuş bir yapılanmadır. Kurdi Emperumlar düzenledikleri operasyonlarla bunların kullandıkları halkları Mezopotamya merkeze taşıyıp bunlardan kurtarırken.. Bunların Yahudi diye adlandırdıkları bir ırk da ortada bırakmadılar. Mezopotamiaya taşınan bu nüfus kurdlerle karışarak kurdleştiler..  

 

 HABER FOTO GALERİ.. 

 

Bu şeytana tapanlar oyunlarını bozan Ari-Aryen- İran Kurdi halklardan intikam almak için  arz-ı mevud yalan dolanından tutun dinle alakası olmayan bir sahte din olan yahudiliği türeterek örgütlü yalan dolanlarıyla 20 yüzyılda düzmece 1. ve 2. dünya savaşları sonucu bütün dünyayı işgal ettiler.

 

İnsan soyunu sıfırlamak ve dünyadan silmek için binyıllardır varlığını sürdüren günümüzde de dünyanın en büyük 3 firmasının sahibi olan 10-12 aileden oluşan şeytana tapan bu örgütlü yapı TC yi kurarken yine kendilerinden olan 10-12 yahudi aile ve firmaya tc yi bir çiftlik olarak kurarlarken.. Dünyanın her yerine benzer güdümlerindeki aile ve firmalarla kendi,lerine hizmet eden çakma kripto nüfuslarla da dünyayı kontrol etmektedirler..

 

 Osmanlı ve Çarlığı yıkımının, yıkmalarının akabinde terörist israilden tc-iran-ırak-syria, ermenia-azeriqa.. Onlarca sahte ırk ve ırk devletini Kurdistan üzerinde inşa ederek bütün dünya halklarını tarihten silmek için tüm insan soyuna karşı saldırıya geçtiler.. Bedevi araplardan oluşturdukları terörist israil nüfusunu üstün ırk diye ortaya salmaları yalan-dolanları bir yana, terörist israili kurmak içinde Almanyada hitleri kullandılar. 1. ve 2. dünya savaşını planlayıp dünyayı kapitalizm-kominizim diye ikiye böldüler. Dünyayı işgal ettiler.

 

Millattan önceki çağlarda bu şeytanın döllerine karşı ari-aryen nüfus bunları Orta Asya bugün Gobi Çölü olarak bilinen bölgelerde bozdukları insan soyundan dolayı nükleer silahlarla imha ettiler..

 

Kutsal kitaplarda da belirtildiği gibi insanla -şeytanın savaşı kıyamete kadar süreceğinden bunlar boş durmadılar..

 

İnsan soyunu yok etmek için ne gerekiyorsa uyumadan yapmaya devam edip dünyayı ele geçirdiler..

 

Bu işgali yaparken.. Filistinden Afganistana Hindistan Pakistana sınırlarına Ari-Aryen Kurdi 1,5- 2 milyarlık medeniyet nüfusu bunların her zaman korkulu rüyası oldu. Bu anlamda faşist ulus devletleri inşa ederek hedef tüm uluslara ve halklara saldırıya geçtiler..

 

Bu şeytani güç yüzyıllar boyunca Osmanlı-Rus, Osmanlı-İran.. savaşları ile mezopotamyayı hedefe koyarken.. TC ve inşa ettikleri iran-ırak-syria.. gibi faşist ırk devletlerinde ise Dersim, Zilan-Koçgiri, Ağrı.. Amude sineması faciası.. sayısı belirsiz soykırım operasyonları ile Ari-Aryen nüfusa saldırıya geçerken.. Sadam gibi, Esed gibi, İran daki Molallar gibi, TC deki sahte kurtarıcılar  gibi gizli ajanları ile Anadolu-Mezopotamia halklarını soykırıma tabi tuttular.

 

Enfal Soykırım hareketi de bu şeytani siyonist sermaye ve firmalarının 1980 larda başlattıkları iran-ırak savaşı oyunları ile Mezopotamia merkezdeki Kurdi nüfusu yok etmek için planladıkları şeytani bir soykırım harekatıdır.

 

Bu şeytani güç dinlerden siyasete bilime herşeyi ustaca kullandığı için.. Operasyon ismini Kur'an'daki Enfal Suresinden yaparak yüzbinlerin soykırmına aynı zamanda dini kılıf uydurmada da üstlerine yoktur.. Irak'taki Baas rejimi bu kodadı ile Irak Kurdistanında çoğunluğu Kürt sivillerden oluşan nüfusuna karşı 1986 ve 1989 bu soykırım operasyonuna girişmiştir. Dünya bunların işgalinde olduğundan bu soykırım operasyonuna daha yeni-yeni soykırım demeye başladı insanlık..

 

Ve günümüzde terörist israile üstün ırk diye doldurulan bedevi arapların uyanması, üstün ırk yalan dolanıyla soykrım uykusuna çekilen köleler olduklarını anlamalarıyla birlikte  bunların güdümündeki Amerikalı-Avrupalı halkların uyanmasıyla siyonist sermaye şeytani güçler insanlık tarafından hızla sarılmaya başlandılar. Bu şeytani soykırımcılarla işbirlikçileri için hergeçen gün çember giderek daralırken..

 

Bunlar covid-19 operasyonu, nazi-nato terör lejyonu ile Rusyayı sarma, bunların örgütü DSÖ gibi yapıları takmayan Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya süikast düzenlemeleri.. Yetmiyor şu anda israil diye oluşturulan ve buraya üstün ırk diye doldurulan nüfusun derin uykudan uyanması terörist israilin yıkılması gerektiğini anlamaları..  feleklerini aşırtmış durumda..

 

Kısaca şeytana tapan bu soykırımcılar, insan soyunun düşmanları.. Ari-Aryen nüfusu tarihten silemediler.. Ve hergeçen gün üstünde suyu kesilmiş balıklar gibi sırıtmaya başladılar..

 

Yakın bir gelecekte ise nasıl Ari-aryen nüfustan Hz. Muhammed Mekkede bunların kellesini aldıysa insanlık ta dünyayı ele geçiren bu şeytanın döllerinin kellerini alarak insan soyunun Dünya Konfederasyonuna kaymasına, insan soyunun uzayda kolonileşme dönemine geçmesi sürecine girmiş bulunmaktayız..  

 

Bu şeytani güç bu süreci engellemek için covid-19 gibi operasyonlardan, yiyecek içeceği silaha çevirerek sürekli insanların yeme -içme dürtülerini tetikleyen biyolojik kimyasal silahlarla, gıda-genomla oynayarak insan soyunu giderek zombileşmesi gibi operasyonlarını dünya genelinde hızlandırdılar. Örneğin TC rejiminde gıda-genom-madenler, hava-su-toprak herşeyimizi ele geçirmiş bulunmaktadırlar. Maden faaliyetleri ile Karadenizi patlatarak Anadolu-Mezopotamia halklarını tarihten silmeye çalışmaktadırlar..  İnsanlık bir an önce gezegen çapında Hz. Muhammedin 1500 yıl önce yaptığı operasyonu bunlara yapmada geç kalırsa bunlar insan soyunu sıfırlayıp dünyamızla yok edeceklerdir..

 

Özetle Ortadoğu ve dünyamızdaki soykırım operasyonları dünyayı işgal eden bu siyonist soytarıların operasyonu olduğunu, Enfal Soykırımının da bu planın parçalarından bir operasyon olduğunu..  insanlık hızla bilince çıkarmalı.. Bunları ve bunların kullandıkları tüm faşist ulus devletleri gezegenimizden silmek için tüm kıtalarda harekete geçmek kaçınılmaz bir gerçek olarak insan soyu önünde durmaktadır..

 

 

HALEPÇE KATLİAMI-SOYKIRIMI NEDİR?

 

Halepçe Katliamı, İran-Irak Savaşı çıkaran siyonist sermayenin 1986-1988 yıllarında Ajanları Saddam Hüseyin'i kullanrak, 1986-1988'de Irak'ın kuzeyinde yaptırdığı El-Enfal adlı Harekâtıdır. Operasyonda köyler ve ilçeler zehirli gazlar ve kimyasal silahalar kullanılarak gerçekleştirilen bir soykırım operasyonudur. Bu soykrım operasyonunda İran ve Irak’ın yanı sıra TC Almanya Avrupa ve Amerikadaki siyonist firmalar ortaklaşa hareket etmişlerdir..

 

 

Basından Enfal haberleri..

 

Kürtlerin kapanmayan yarası: Nugre Selman ve Samawa çölleri

 

Enfal soykırımında yakınlarını kaybeden 300 kişilik bir grup 36 yıl önce akrabalarının zorla götürüldüğü ve bir daha da haber alamadıkları Nugre Salman Kampı ile Samawa çölüne geri döndü.

 

Şehit aileleri Nugre Salman kampında şehit olan yakınları için fenerler yaktı.

 

Enfal'den sağ kurtulan Hasan Ali, "Şehitlerimizin mezarlarını ve tutuldukları zindanları ziyaret ederek onlara verdiğimiz sözü yeniliyoruz, onları asla unutmayacağız" dedi.

 

Ailesiyle birlikte Nugre Selman’da zoraki bir şekilde tutulan ve o dönem sadece 3 yaşında olduğunu ifade eden Karwan Heme Said ise, "Çocukluğumuzda tek oyun ve neşe kaynağımız bu pencerelerden dışarı bakmaktı" şeklinde konuştu.

 

Enfal soykırımında yaklaşık 182 bin masum Kürt, Baas rejimi tarafından soykırıma uğratılırken.. Bilinmeyn kimyasal biyolojik saldırılar, kaçırılanlar, gizli operasyonlarla kayb edilenler ile bu sayı 500 bini aşmaktadır..

 

El-Enfal Operasyonu

 

Bölge Kürdistan Bölgesel Yönetimi

Tarih 1986-1989

Saldırı türü : Soykırım ve Katliam

Resmi Rakamlara Göre Ölü Sayısı: 180.000 sivil.[1][2]

 

Halk ve kaybolan nüfus : 500.000

 

El-Enfal Operasyonu, El-Enfal Harekâtı veya El-Enfal Soykırımı (Arapça: الأنفال حملة veya عمليات الأنفال), Irak'taki Saddam Hüseyin rejimi tarafından yürütülen ve liderliğini Ali Hasan el-Mecid'in yapmış olduğu, esas olarak Kürtleri hedef alan bir operasyondur. Operasyon ismini Kur'an'daki Enfal Suresinden almaktadır. Irak'taki Baas rejimi bu kodadı ile gerek peşmerge isyancılara gerekse kırsal Kuzey Irak'ın çoğunluğu Kürt sivillerden oluşan nüfusuna karşı 1986 ve 1989 arasında bir dizi saldırıda bulunmuştur. Operasyon özellikle 1988 yılında doruğuna ulaşmıştır. Enfal Operasyonu kara harekâtları, havadan bombalamalar, yerleşkelerin sistematik bir şekilde yıkılması, toplu zorunlu göçler, idam mangaları ve kimyasal silah kullanımı içermiştir[3] ki operasyonun baş ismi el-Mecid buradan hareketle daha sonra "Kimyasal Ali" olarak anılmaya başlanmıştır.[4] Operasyon ayrıca Süryanileri ve Irak Türkmenlerini de hedef almıştır.[kaynak belirtilmeli]

 

Bağımsız kaynaklar ölü sayısı üzerine 100.000 ile 150.000 üzeri gibi tahminlerde bulunurken, 100.000 kadar kadının dul kaldığı ve daha büyük sayıda çocuğun yetim kaldığı tahmin edilmiştir.[5] Uluslararası Af Örgütü ise sadece 1988 yılında "ortadan kaybolmuş" 17.000'den fazla kişinin ismini toplamıştır.[6] Operasyon doğası ve içerdiği çeşitli özellikler gereği birçok soykırımsal diye nitelendirilirken,[7][8][9][10] Human Rights Watch (Uluslararası İnsan Hakları İzleme Örgütü)'a göre bu nitelemenin sebeplerinden birisi de eli silah tutabilecek yaştaki erkeklerin operasyon boyunca ana hedef teşkil etmesidir.[11]

 

ANALİZ HABER..

AVDO AVALON-JARUSELAM-KUDÜS- DOGU MEDİA

ETİKETLER : ENFAL SOYKIRIMI OPERASYONU ÜZERİNDEN 36 YIL GEÇTİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA