RUSYA FEDERASYONUNDAN TÜMKİAD’A ZİYARET

Beşeri ve İktisadi anlamda dünyanın süper gücü olan Rusya Federasyonundan TÜMKİAD'A(Tüm Kalkınma ve Girişimci İş Adamları Derneği) ziyaret..
Bu haber 2024-05-10 06:22:35 eklenmiş ve 595 kez görüntülenmiştir.

RUSYA FEDERASYONUNDAN TÜMKİAD’A ZİYARET

 

Beşeri ve İktisadi anlamda dünyanın süper gücü olan Rusya Federasyonundan TÜMKİAD'A(Tüm Kalkınma ve Girişimci İş Adamları Derneği) ziyaret..

 

Rusya Federasyonunun 2.en büyük coğrafi ve ekonomik bölgesi olan Krasnoyarsk Federal Bölgesi yatırım projeleri danışmanı N.A. Abramova’nın Tümkiad Anadolu Şube başkanı Enes Selimoğluna daveti ve girişimi ile Tümkiad’a ziyaret gerçekleşti.

 

TÜMKİAD HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Krasnoyarsk Federal Bölgesi yatırım projeleri yetkilileri kar amacı gütmeyen, geri kalmış ülke ve toplumların iş-stk dünyası ve beşeri gücünün gelişmesini esas alan dünya çapında benzeri olmayan projelerden biri. Bu anlamda Rusya Federasyonu proje yetkilileri çok büyük küresel firmalardan ziyade orta ve küçük ölçekli yatırımcılarla iletişim ve destekleri esas alan projeler. İş Dünyası ve Sivil Toplum alanında kılı kırk yararak ilişki ve iletişime geçmektedirler.  Bu titiz belirlemeler sonucu bizde milyonlara hitap eden serhat sivil toplum koordinatörü olarak katılım gösterdik.

 

TULEGENOVA’DAN 3 SAATTEN FAZLA SÜREN SUNUM..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/4801b2e052.jpg

Bu davet girişimin ardından Krasnoyarsk Bölgesinin Yenisay Sibirya Kalkınma Korporasyonu yatırım projeleri danışmanı Gulmira Tulegenova Tümkiad İstanbul Anadolu Yakası Başkanı Enes Selimoğlu ve yönetimi kurulu üyeleri ile bir Sur yapı Exen kulede yer alan dernek merkezinde bir araya geldiler.

 

 Kar amacı gütmeyen, Krasnoyarsk Bölgesinin Yenisay Sibirya Kalkınma Korporasyonu temsilcisi Gulmira Tulegenova 3 saat’ten fazla süren sunumuyla Krasnoyarsk Federal Bölgesi’nin yatırım ve ekonomik avantajlarını anlattı. Madencilik, turizm, gıda-tarım, bilişim-teknoloji, inşaat ve diğer sektörlerde.. Hangi sektörlerde ne tür yatırımların yapılabileceği hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Rusya ve Türkiye’nin devlet olarak yatırım yapan iş dünyası temsilcilerine yasal mevzuat, destekler başta olmak üzere hertür kolaylığı da sağladığını Rusya’ya dayatılan savaş koşullarının ülkemiz iş dünyası için büyük avantajlar sağladığını ifade ettiler.

 

İşte bu ekonomik avantajları 2-3 saat süren mükemmel sunumuyla Gulmira Tulegenova iş dünyamıza taşıdı..

 

Tümkiad Başkanı Enes Selimoğlu ve YK üyeleri ile görüş alış verişinde bulundular. Tulegenova iş adamlarının sorudukları sorulara cevap verdi. İş dünyası ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

 

SELİMOĞLU RUSYA FEDERASYONU KRASNOYARK BÖLGESİNE YATIRIM DANIŞMANLIĞINI BİZ ALDIK..

 

Toplantı ardından açıklama yapan Tümkiad İstanbul Anadolu Yakası Başkanı Enes Selimoğlu, Krasnoyarsk Bölgesinin Yenisay Sibirya Kalkınma Korporasyonu ile danışmalık faaliyetlerini yürütecek bir sözleşme imzaladıklarını, bu danışmanlık hizmetleriyle milyar dolarlık yatırımları yönlendirme, dünyanın en büyük ekonomik avantajlarına sahip Rusya coğrafyasından milyar dolarlık yatırımların yanı sıra aynı oranlarda dünya ülkelerine ithalat ve ihracat yapma potansiyel ekonomik imkanları  değerlendirme de önemli bir avantaj yakaladıklarını belirttiler..

Selimoğlu, ülkemizin jeo-stratejik konumu göz önüne alındığında Rusya’daki ekonomik kaynakları dünyanın her yerine taşıyabilecek yegane ülke bizim ülkemizdir. Bu anlamda bize bu imkânları sunan Rusya Federasyonu ve buraya kadar gelerek bizleri bilgilendiren Gulmira Tulegenova çok-çok teşekkür ediyoruz. Gulmira Tulegenova, başarılı YK üyeleri plaketle ödüllendilidiler..

 

SELİMOĞLU, TR’NİN EN ÇOK BÜYÜYEN STK’SIYIZ.. İSTANBUL’DA DA HER İLÇEYE TEMSİLCİCİ ATAYACAĞIZ..

 

TÜMKİAD(Tüm Kalkınma ve Girişimci İş Adamları Derneği) ın ülkemizin 50 den fazla ilinde örgütlendiğini, bu anlamda kurulduğu 2017 yılından günümüze ülkemizin en büyük İş Dünyası STK sı konumuna geldiği artık sadece ülkemizde değil dışarıda da görülmeye başladı. Bu anlamda İstanbul Anadolu ŞB başkanı ve YK olarak arkadaşlarımızla tüm İstanbul’un tüm ilçelerine temsilci atama kararı da aldık. Anadolu yakasında  iş dünyamızı hızla Tümkidın çatısı altında toplamaya bakacağız dediler.. 

 

Sunum ve toplantının ardından Rus heyetle iş adamları, Serhat STK koordinatörü Doğu Medya genel yayın yönetmeni Y. Yasin Sit çok ünlü bir restoranda birlikte yemek yediler.

 

 

SİT, TÜMKİAD ve RUSSİAN FEDERATİON YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETDİ DÜNYAMIZ BİR İMPARATORLUK OLSAYDI, BÜTÜN DÜNYA HALKLARI AMASIZ PUTİNİ İMPARATOR OLARAK SEÇERLEDİ DEDİ..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/493153f7f2.jpg

SİT, 2000’li yıllardan beri STK alanı içinde olduklarını, bir taraftan Serhat STK alanlarını örgütleyip bölge STK lobisini oluşturmaya çalışırken, diğer yandan Doğu Kültür Medya olarak artık Türkiye Sivil Toplum alanına rol-model ve örnek yol ve yöntemleri sunduklarını ifade ettiler. İş dünyası alanında da ilk girişimi kaisiadla 2010 yılında attıklarını ardından müteakip yıllarda Tümkiad’ın doğduğunu ve giderek tüm ülkeyi kapsadığını ifade ettiler..

 

Tümkiadın Selimoğlu gibi genç yeteneklerle ülkemiz sınırlarını aşarak  etraf coğrafya-asya-önasaya iş dünyasını da birbiriyle buluşturacak bir potansiyele sahip olduğunu ifade ettiler..

 

Nazi-nato terör lejyonunun Komedyen Zelensky gibi piyonları kullanarak Rusya’nın doğuş coğrafyası olan Ukrayna üzerinden Rusya’yı sarması, Rusya’ya kirli bir savaşı dayatması  koşullarının sonucu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere batılı firmaların  Rusya Federasyonuna ekonomik anlamda iş yapma, işbirliği yapma, birlikte proje-iş geliştirmelerine iş yapmalarına set çekerken, Türkiye-Kazakistan-İran gibi  vb. ülkeler içinse inanılmaz avantajlar sunmaktadır ki bu gerçeği Gulmira Tulegenova hanım da ifade ettiler diyen SİT, Rusya etraf coğrafya ve halklara bu imkanları sağlarken..

 

Bu ülkelere yüzyıllardır sızan bu ülkeleri derinden işgal eden ajan-kripto yapılanma ve sermayeye de azami derece de dikkat etmek zorundadır.. Ki günümüzde bu soykırımcı sermayenin en büyük kolları Çin’e sızmış ve Çin’i de ele geçirmiş durumdalar.. Bu kirli ajan-kripto yapıların iş dünyası firmalara,  3. Dünya ülkelerine sızıp iş-stk-devlet alanlarını açık-gizli işgal ettikleri bir gerçektir. Rusya, emperyalizmin yüzyıllardır sömürüp yok etmeye çalıştığı gelişmemiş ülke iş STK dünyasına, nüfus popülasyonlarına alan açarken bu ajan-kripto yapılanmaya azami dikkat etmek ve Rusya’ya sızmamaları için bütün ülke halkları ile çalışmak bizim gibi öncü güçleri bulup her alanda stratejik işbirlikleri alanlarını da açmak zorundadır. Çünkü insanlık tarihinde görülmemiş bir şekilde Rusya ve Russian halklarda sarılmıştır. Rusya’nın kaderiyle hepimizin kaderi ortaktır..  

 

Sit, Afrika’dan Asya’ya, buradan Amerika’ya..  Kıtalar bazında halkların gözünü Rusya’ya diktiklerini, Rusya’yı, Russian halkları insanlığı ve dünyamızı düze çıkaracak temel insani güç olarak gördüklerini, bu görme ve yönelmenin bu inancın dahi Rusya’yı tüm insanlık nezdinde en büyük ekonomik –siyasi güç yaptığını 21 ve 22 . Yüzyıla girerken küresel soykırımcı emperyalizmin insan soyuna dayattığı sıfırlama ve soykırımı insanlık Rusya’nın öncülüğünde bertaraf edileceğine inanmaktadır. Bu inanç çok önemli ve Rusya’yı dünyanın en büyük manevi süper gücü de yapmaktadır..   

 

SİT, 90’lı yılardan beri Ortadoğu’nun en büyük sivil toplum strateji yayını, STK alanlarının en büyük örgütleyicisi olarak Serhat STK lobi bileşenleri olarak bizi sürece katma kararınızı çok isabetli buluyor sizlere teşekkür ediyoruz.. Serhat STK lobi bileşenlerine ve ülkemiz ciddi tüm STK alanlarına Rusya Federasyonu ve projelerini ivedilikle taşıyacaklarını, eğer dünya bir imparatorluk olsa şu anda Rusya Federasyonu başkanı Sayın Putini dünya halkları amasız  İmparator olarak seçerlerdi dedi..  

 

SİT,  sistemin STK alanlarıyla oynamasını engelleme yolunda da İstanbul’un her ilçesinde gelişmiş toplum kriterlerine uygun STK platformları oluşturarak mevcut resmi dernekçilik anlayışını da tarihe gömerek ülkemiz açısından da STK alanında da tarihi ilklere imza attıklarını, etraf coğrafyadaki bu STK gelişmelerinin Rusya Federasyonuna büyük katkıları olacağını ifade ettiler.

 

Analiz Haber..

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

 

ETİKETLER : Beşeri ve İktisadi anlamda dünyanın süper gücü olan Rusya Federasyonundan TÜMKİAD'A(Tüm Kalkınma ve Girişimci İş Adamları Derneği) ziyaret..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA