SSTP’NİN İLK ŞUBESİ BEYKOZ’DA AÇILIYOR..

Ülkemizin en büyük sivil toplum harekatı ete kemiğe bürünüyor.. Ülkemize her alanda gerçek anlamda demokrasiyi hayta geçirecek olan..
Bu haber 2024-05-04 13:00:19 eklenmiş ve 271 kez görüntülenmiştir.

SSTP’NİN İLK ŞUBESİ BEYKOZ’DA AÇILIYOR..

 

Ülkemizin en büyük sivil toplum harekatı ete kemiğe bürünüyor.. Ülkemize her alanda gerçek anlamda demokrasiyi hayta geçirecek olan sivil toplum hareketi Serhat Sivil Toplum (SSTP) ete kemiğe bürünmeye başladı.. İlk şubeleşme kararını Beykoz’da aldık. Giderek İstanbulun her ilçesine yayılacağız..

 

Bilindiği gibi istisnalar dışında artık federasyonlardan köy il-ilçe derneklerine kadar Sivil Toplum Örgütleri -Kurumları (STK-STÖ) giderek laçkalşmaya, aile sülale derneklerine dönüşmeye, kriptoların, etki ajanlarının, toplumun ve toplumsal çürümeden nemalanan siyaset-stk zübüklerinin at oynattığı aranelara dönüşmeye başladılar. Yüzyıldır ülkemizin kontrollerinde olduğu yerli ve küresel ayakları ile ülkemizi derinden işgal etmiş bulunan sömürgeci güçlerin içimizdeki etki ajanları, kriptolar .. Ülkemizin ve vatandaşın düşürülmesi için ne kadar kişiliksiz, nammussuz yoz-yobaz varsa derneklere doldurup artık dernekleri halkın soyulduğu ve düşürüldüğü alanlara çevirmeye başladılar..

 

 

Bizler  2000'li yıllardan beri bu tehlikeyi gördüğümüzden Serhat Sivil Toplum Harekatını başlatmıştık. Artık Avrupai tarzda, gelişmiş toplum kriterlerine uygun bir tarzda STK ruhuna uygun bir örgütlenmeminin kaçınılmaz olduğu gerçeği iyice ortaya çıkmaya başladı..

 

Yusuf Yasin Sit’in genel koordinatörü olduğu ülkemizin en büyük Sivil Toplum harekâtı olan Serhat Sivil Toplum harekatı yeni bir merhale ve aşamaya geçmeye başladı..

 

Serhat Sivil Toplum bileşenlerinin geçen yıl aldıkları İstanbulun her ilçesinde şubeleşme kararı gereğince İstanbul’da ilk şubeyi Beykoz’da açıyoruz. İlk toplantımızı yapıp kurucu kadroyu da belirledik.

 

İstanbul ve ülke geneli ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olmaya başlayan SSTP her ilçede şubeleşme kararı aldı. 

 

Beykoz’u pilot bölge olarak seçen SSTP sistemin ve sistem bünyesindeki siyaset-stk hastalıklarından toplumu koruma, örgütleme, gerçek vatandaşı siyaset-sanat-ekonomi-iş dünyasında ülkesinin gerçek aktörü yapma, gerikalmışlığı yerle bir etme.. Vatandaşı hayatın her alanında özne haline getirme..  Beykoz’u pilot bölge seçerek ilk  şubemizi Beykoz’da hayata geçiriyoruz.. Ardından İstanbulun tüm ilçelerine yayılacağız..

 

Sit, SSTP (Serhat Sivil Toplum) kurucu beyinleri ile yapılan istişareler sonucu İstanbul her ilçesinde Serhat STK lobisi olarak faaliyete geçeceklerini belirttiler.

 

Serhat STK lobi bileşenleri STK-Dernekçilik alanında köy-il-ilçe derneklerinin laçkalaşmasıyla birlikte, derneklerin sistemin dümen suyunda kitleleri çürüten, siyaset-STK zübüklerinin at oynattığı arenalara dönüşmesi, köylerdeki birbirinin otunu yakma hastalıklarının benzeri olan aile-sülale derneklerine giderek evrilmesi, geri kalmış toplumların tüm hastalıklarının bünyesinde toplaması nedeniyle toplumun ve toplumsal alanın örgütlenmesine büyük bir darbe yuvalarına dönüşmeleri nedeniyle sistem üstü STK olayını tüm ülke bazında hayata geçirme kararı aldıklarını belirttiler.  

 

Gerikalmışlık hastalıklarının giderek girdabına aldığı STK alanı bir taraftan halk kitlelerini kullanıma açık sürüler haline çekip çürütürken, diğer yandan sivil toplumun ana özünü oluşturan sistem dışı, sistem karşıtlığını da yerle bir etmekte. Vatandaşı a politik seçimden seçime kullanılan, bir siyasi partinin yada partilerin, yada sistemin yerel-ulusal-küresel kullandığı tarikatından basınına siyasetine vatandaş kullanımlık çöpe atılan eşyalara dönüştürülmektedir..

 

SSTP olarak bu komedilere son vermek için Beykoz ilçemizi pilot ilçe olarak seçtik.  Artık halk kitleleri bir partiye, bir derneğe, resmi –gayri resmi kuşatmalara oyunlara sınırlara tabi olmadan sivil toplumun örgütlenmesinde yeni bir merhalenin önünü açıyoruz.

 

SSTP teneke stk alanını, dernekleri cebe koyup halkı pazarlama ve çürütme alanı yapan siyaset –stk zübüklerinin toplumsal alana zarar verme ve oynamalarına set çektiği gibi gayri resmi olma, sistem dışı olma özelliklerinden dolayı da tam bir halk harekâtıdır. Sistemin STK alanını içine alarak toplumu –toplumsal alanı hapis çemberine alan sistemin tüm hastalıklarının da panzehiri olarak 2000’lerde bizim öncülüğümüzde ortaya çıktı ve giderek tüm ülkeyi sarmaya başladı..

 

SSTP’ de baş başkanlık alt üst organlar vb. yoktur. Her ilçede 50 kişiden oluşan bir yürütme organı ile faaliyet alanını tüm toplumu ve toplumsal kesimleri kapsayacak şekilde genişleterek yürüten bir STK harekâtıdır.  Resmi gayri resmi üyelik sistemi yoktur. Yönetim kadroları kişilerin yaşam biçimleri, toplumsal alanda verdikleri mücadele,  topluma-toplumsal alana katkıları, özgür irade ve düşünceye sahip bireyler .. esas alınarak belirlenmektedir..

 

SSTP’nin 2. Şubesini de Beykoz’la paralel bir şekilde Sarıyer’de hayata geçiriyoruz.. SSTP çekirdek kadrosu her ilçede 7-15 arası kişiden oluşmakta  bu çekirdek kadro ana organını teşkilk edecek olan  50 kişilik yürütmeyi belirleme ve yürütmeden sorumlu olacak.. Her ilçede yürütme organı 50 kişiye kadar çıkacak bunlar alt organlarıyla ilçenin tüm hücrelerine kadar yayılacaklardır..

 

Beykoz SSTP kurucu kadro Y.Yasin Sit, Davut Demir, Celal Yılmaz, Bilal Sirin, Osman Özer, Yavuz Kaya, Nurhayat Avsar, Ahmet BAĞCI, Serkan Yıldız, kasım Avşar, Ecan Yıldız, Cevdet Kaya, İsmail Şit.. Kurucu kadro halk içinde çalışacak 50 kişilik diğer kadroyu zamanla belirleyecek..

 

SSTP çürümüş sistemin siyasi partileriyle, STK-Siyaset-Basın.. Gibi alanlarla sistemin toplumsal alana vurduğu tüm prangaları, zincirleri kırma, halkı özgür irade ve düşünceye sahip bireyler olarak Belediye başkanından vekile bölge, il-ilçe-belde-köylere kadar halkı-vatandaşı ülkenin gerçek sahibi yapma, ülkemizde halkı vatandaşı her alanda temel özne yapma..

 

SSTP’nin ilk şubesinin temelini Raifa Cafe’de Beykoz Ardahan Derneği kongre çalışmalarında atdık. Artık federasyonundan derneklere derneklerle oynama yı tarihe gömüyoruz. Gayri resmi gerçek STK olayını başlatıyoruz. Bize ev sahipliği yapan 50 kişilik yürütme organımızda da yer alan iş adamı İsmet demire de teşekkür ediyoruz..

 

Önemli Not. Beykoz-Sarıyer şubeleşme harekatımız Mayıs AY’ı boyunca birbiriyle  paralele sürecek.. sırasıyla diğer tüm ilçelere  yayılacağız..

ETİKETLER : Ülkemizin en büyük sivil toplum harekatı ete kemiğe bürünüyor.. Ülkemize her alanda gerçek anlamda demokrasiyi hayta geçirecek olan
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA