BAŞKAN YUSUF YASİN SİT YENİDEN ADAY..

ARDAHANLILAR BEYKOZ’DA Y.YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMEK İÇİN YUSUF YASİN SİT’İN YENİDEN ADAY OLMASINI İSTEDİLER..
Bu haber 2024-04-25 10:54:19 eklenmiş ve 319 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN YUSUF YASİN SİT YENİDEN ADAY..

 

ARDAHANLILAR BEYKOZ’DA Y.YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMEK İÇİN YUSUF YASİN SİT’İN YENİDEN ADAY OLMASINI İSTEDİLER..

 

 MERKEZİ BEYKOZ’DA OLAN  ARDAHANLILAR KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ  KONGREYE GİDİYOR.. İŞ-STK-SİYASET DÜNYAMIZ BEYKOZ ARDAHANLILARIN BAŞKANI  YUSUF YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA YENİDEN TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMESİNİ İSTERLERKEN, DERNEĞİMİZDE ADETA ÇEKİM MERKEZİ OLDU.. YÖNETİME GİRMEK İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZİN SEFRBERLİK HALİNE GİRMELRİ İSE BİZİ ZİYADESİYLE MENUN ETMEKTEDİR..

 

BU ORTAK İRADEYE RAĞMEN BAŞKAN ADAYI ARKADAŞLRIMIZ ÇIKARSA ODA ONLARIN EN DOĞAL HAKLARIDIR..

 

Yusuf Yasin Sit, 2000’li yıllardan beri Serhat Bölgesinin, bölgemizin, Kars-Ardahan –Iğdır-Ağrı gibi illerimizin sivil toplum örgütlerinin baş mimarlarından biri. 

5 Mayıs Pazar günü yapacağımız genel kurulda halkın yukarda vurguladığımız ve aşığıda yer alan listemizde de görüldüğü gibi halk tek liste ile seçime girmemizi istiyor..

 

Hepinizin bildiği gibi biz öyle dernekçiliği, basın alanında ki yürüyüşümüzü lafla değil icraatlarımızla ortaya koymaktayız. Bölge geneli 7/24/ 365 esasına göre 2000’li yıllardan beri koşmaktayız.. Beykoz hemşeri camiamız, iş-stk-siyaset dünyamızda bu gerçeği bildiğinden.. Yusuf Yasin Sit’i ortak listeyle tek liste ile seçime gitmesini istemektedirler.. 

 

 

 HABER FOTO GALERİ.. 

 

İş-STK-Siyaset dünyamızı yaşamımızla ortaya koyduğumuz gibi federasyonlardan il-ilçe-köy derneklerine kurulmalarında yürümelerinde 2000’lerden beri nasıl koştuğumuza hepsi şahit..

 

Bu samimiyetimizi gören bölge İş-STK yapılanması bizi Serhat Sivil Toplum gibi milyonlara hitap eden  başkan, aydın-aktivistin.. yer aldığı Serhat Sivil Toplum gibi  alanların başına geçirip Koordinatörlük görevlerini 10 yıllardır bize vermiş bulunmaktadırlar..

 

Seçim dönemlerinde herhangi bir siyasi parti hemşerilerimizden ücret almadan 100 binlere hitap medya ve STK alanlarımızın gücünü arkalarına yığarak , lobi faaliyetleriyle 2000’lerden beri bölge STK tarihimiz açısından devrim gibi gelişmelere imza atdık..

 

Ülkemizin en büyük aşiretlerinden federasyonlarına dernekleşmeleri, yaklaşan kıyametlere karşı savunmasız kalmamaları .. İçin olağanüstü bir güç eforla çalışarak. . Milyonların gönlünde taht kurduk.. Çalışmalarımız  ülke STK yapılanmasında dahi örnek alınmaya başlandı..

 

Esenyurttan Sarıyer’e, Gebze’den Beykoz’a İstanbul metropolü başta olmak üzere derneklerimizi çekim merkezi yaptık.. 

 

Beykoz’da da adeta tarih yazdık. 3-4 aylık kısa başkanlık dönemimizde doğru dürüst çalışamayan bir yönetim, doğru dürüst toplantılarımızı bile yapmayacak bir yerimiz olmadığı halde halk meclisi gurubumuzu oluşturarak, özellikle seçim döneminde medya ve sosyal medyamızı da devreye koyarak..

 

BEYKOZ SEÇİMİNDE DE TARİH YAZDIK..

Beykoz yerel seçiminde Ardahanlıların seçimin kaderini belirleyen aktörler konumuna taşıdık.. Bu gücümüzü bildiğimizden dolayı mevcut başkan Alaattin Köseler dışında birtek başka partiyle bir fotoğraf bile çektirmedik. Senem Yılmaz gibi derneğimizin üyesi arakadaşlrımız değişik partilerden aday oldukları halde birtek haberlerini bile yapmadık. Çünkü Beykozda bıçak sırtı bir durum vardı. Yapacağımız en ufak hata hem Beykoz halkını hemde hemşeri camiamızı yerle bir ederdi.. Ki zaten seçim sürecinde bu işleri bilenler nasıl profesyonel bir çalışma ve seçim stratejisini ortaya koyduğumuzu görüp şapka çıkardılar.

 

Burada genç kardeşimiz meclis üyesi Mevlüt Yıldız bilinen seçimde bilinen tüm ezberleri bozdu. İlk defa bir meclis üyemizin araba süsleyip 24 alanda çalışmasının koşmasının yanı sıra kitleleri iş dünyamızla Şeref Talay vb insanlarımızla CHP’ye kanalize edilmeleri.. Murta demir gibi gençlerimizin destansı çalışmaları ki.. ayrı bir dosya olarak ele alınması lazım.. Kısaca hemşerilerimiz destan yazdılar.. Davut demir gibi strtejik öngörüsü yüksek arkadaşlarımız seçim süreci boyunca rehberimiz oldular.. Diğer arkadaşlrımızın çalışmalrını ise Beykoz Ardahanlılar Beykozda seçimin kaderine damg vurdular haberimizde mevcut..

 

MANİPÜLASYONLARA GELMEYELİM..

 

Beykozlu hemşerilerimizin dikkat edeceği bir diğer konu ise manipilasyon yalan-dolanlarla kulak asmamaları.  Bu anlamda biz Beykoz’da ortak değerimiz olan CHP ilçe başkanımız Mahir Taştan’ı listemize dâhil etmek için teklif bile götürmedik. Bunun temel nedeni derneklerin siyaset üstü olması gerçeği ve karşımıza bir liste çıkarsa başkanın hiçbir listede yer almayacağı gerçeğinden kaynaklanmaktadır..  Siyaset bilimini azçok bilen her insan gibi Taştanın konum itibarı ile herhangi bir listede yer almayacağı gerçeğidir. Ama kongremizde vakti uygun olursa başkanımızı divan başkanı olarak bize öncülük etmesini isteyeceğiz.. Bundan dolayı siyaset üstü olan STK alanında başkan bizim listemizdedir diyenlere itibar etmeyin..

 

Aynı Gücümüzü Çekmeköy Esenyurt, Sancaktepe, Sarıyer.. İstanbulun birçok ilçesinde de toplumuz STK alanlarımız kimleri istiyorsa onlara yönelik ortaya koyduk, yüzlerce hemşerimizin önünü açtık.. STK ve basın olarak iki kanatlı yaptığımız çalışmalar, haber yazı ve analizlerimiz o kadar isabetli oldu ki yurt dışında bile ilgi çekti.. Yurtdışından bile bizleri arayıp kutlayan hemşerilerimiz oldu.. Bizim yaptığımız tesbitleri yerel-ulusal, anket firmalarının dahi yapmadığını bu anlamda bizimle gurur duyduklarını ifade ettiler.. Bu gurur bizden ziyade bize inana ve bize destek sunan halkımıza aittir.. Halk olmasa biz bir hiç olduğumuzu biliyoruz..

 

Ülke sınırları dışına taşıyan çalışmalarımızın Beykoz ayağında ise artık derneğimiz her alanda çekim merkezi olmaya başladı. Toplumla toplumsal alanla kişisel çıkarları ve egoları nedeniyle oynamak isteyen marjinal anlayışlar dışında Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tek kelime ile çekim merkezi oldu..

 

İstanbul geneli halk 7/24/ 365 esasına göre koştuğumuz her cnz toplantı düğün.. nasıl bir çalışma ortaya koyduğumuz tüm hemşeri camiamız şahit olduğundan kongre sürecinde listemize girmek için bir yarış başladığını görmek hepimizin ortak başarısıdır..

 

Özetle ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz gerçeğinden hareketle halk kimin kim olduğunu adı gibi bildiğinden bu koşmamıza ve olağanüstü çabalarımıza karşın karşımıza çıkacak arkadaşımız üyemiz olursa onların doğal hakkıdır, onlara da başarılar diliyoruz..

 

Burada Beykoz halkının hemşeri camiamızın da bildiği gibi dernek olarak alt yapımız, üye yapımız çok geri. Bu alt yapıyı ilk defa tüm eksikliklerini giderecek iş-siyaseyt-stk dünyasını bizim halk meclisi şeklinde yanımızda yer alan mümtaz hemşerilerimizle bir araya getirerek gidermeye, hemşerilerimiz birbiriyle buluşturma, derneğimizi birilerinin cebine koyduğu cep derneğinden halkın derneği yapma yönünde büyük bir başarı yakaladık. Ve ilk defa Beykoz tarihinde herkes ve kesimden insanların yönetime aktığı büyük bir başarıya da imza atdık.. Artık siyasi partiler, yada güç odaklarına vb. kimseye ihtiyacımızın olmadığı yeni bir döneme geçtik. Ardahan İş-STK-Siyaset dünyası bir lobi şeklinde derneklerine sahip çıkmaya ve yönelmeye başladılar.. Bu da Beykoz Ardahan halkının ortak başarısı olduğu gibi derneğimiz açısından da tarihi bir gelimedir..

 

Derneğimiz ilk defa bütün halk kitlelerinin aktığı sahiplendiği bir yapılanmayla genel kurula gidiyoruz.. Ve ünv. de okuyan gençlerimizin dediği gibi “Yürü ape Uso seninleyiz, seni kimse tutamaz, senin yaptığın bir projeyi başkaları yüz yıl düşünse hayal bile edemezler, Geke Uso nerde, başkan nerede  halk orada”..

 

 

İŞTE BAŞKANLIĞIMIZDA OLUŞAN A TAKIMI, YÖNETİM KURULU  ÜYE LİSTEMİZ.. VE BU LİSTE GİSDEREK BÜYÜMEKTEDİR..

 

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR ( Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği) DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LİSTESİ 

 

Yusuf Yasin Sit (Mevcut Başkan)- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı,  Gazeteci.

 

Ercan Yıldız  - İş Adamı Yıldız Filim Platoları sahibi

Şeref Talay  -İş Adamı- Turizm İnşaat Sektörü

İhsan Yılmaz  -- İşadamı –İlaç Ve Kozmetik Sanayi

Ahmet Bağcı – İş Adamı – Turizm Hizmet Sektörü

Davut Demir – İş Adamı – Gıda ve Otomotiv Sektörü

Memet Yıldız- Turizm Hizmet Sektörü- STK Uzmanı

Metin Yıldız – Özel Sektör Üst Düzey Yönetici – Dernek mevcut saymanı

Metin Arslan - İş Adamı – Bayramoğlu Döner, Turizm Hizmet Sektörü.

Serkan Yıldız –İş adamı –Turizm Hizmet Sektörü

Çağdaş Yılmaz –İş Adamı –İnşaat gayrimenkul Sektörü

Cevdet Kaya – İş Adamı turizm Hizmet Sektörü

Erdal Yıldız – İş adamı İnşaat, İnşaat malzemeleri, Nalburiye sektörü..

Topçu Kılıç – Mali Müşavir-Hesap Uzmanı..

 Kasım Avşar- İBB Şef

Murat Tağ- İş Adamı, İnşaat-Turizm Hizmet Sektörü

Murat Çelik- Esnaf

Burhan Çelik – Yazılımcı

Rıdvan Yıldız- Denizcilik Sektörü- Kaptan ve Armatör..

Kurbani Sural- Halk Sanatçısı

Osman Özer – Kanaat Önderi

Özer Demir – Serbest Meslek

İsmet Demir – İş Adamı Turizm Hizmet Sektörü

Recai Çelik- Esnaf- Siyasetci, STK Yönetici, 

Bilal Şirin-  İş Adamı – Otomotiv- Taşımacılık Sektörü

İsmail Şit – Özel Sektör – Güvenlik Uzmanı-Güvenlik Amiri

 Mehmet Kılıç-  Halk Sanatçısı

Alaattin Kılıç – Kamu Memur-STK Uzman

Burak Korkmaz – İBB Meclis Üyesi

Mevlut Yıldız –İş Adamı- Beykoz Meclis Üyesi

Elif Burçak Avşar- İş Kadını – Burçak Eczanesi

Senem Yılmaz  -İş Kadını –Siyaset, STK uzmanı..

Hava Avşar- Beykoz Bld. Temizlik Sektörü

Memet Yıldız- Turizm Hizmet Sektörü- STK Uzmanı

Turgut Şair – Emekli –STK Aktivist – Yurtsever..

Mehmet Aktürk- Aşçı

Yavuz Kaya – Sendikacı, İstanbul Emekliler Sendikası MYK Üyesi..

Zeki Avşar- Esnaf, Siyaset – STK uzmanı..

İbrahim Karadağ- Tüm Emekliler Sen Beykoz Şube başkanı..

İrfan Yıldız – Kanaat Önderi

Murat Yılmaz – İş Adamı-Kanaat Önderi

Öner Hurşan- Turizm Hizmet Sektörü

Metin Öztürk – İnşaat Mühendisi..

Vural Murat Demir – İş Adamı Beykoz Bld. Yonetici

Yasin Avşar- Beykoz Devlet Hastanesi Uzman çocuk Doktoru..

Necati Demir—Turizm Hizmet Sektörü – Uzman Aşçı..

Sönmez Yıldız – İşadamı inşaat sektörü..

Gaye Yıldız - İş Kadını- Kozmetik Sektörü

 

Önemli Not:

Bu liste giderek büyüyor, listeye girmek isteyen, yada görüşmeye fırsat bulamadığımız birkaç arkadaşımız listede  var.. Çıkmakta özgürdürler. Ardahanlılara katkı sunacak hemşerilerimizi bizlere önerebilirsiniz, yer almak isteyen hemşerilerimiz aşağıdaki whasap x platformu numaramzdan bize özelden mesaj atabilirler.. Kongremizin şimdiden Ardahan ve Baykoz Ardahanlılara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz..

Artık İstanbul genelinden Beykoz özeline derneklerimiz bir daha geri gitmeyecekler hep ileri gidecekler..

 

Bir diğer önemli Not ise : Oluşturduğumuz listede yer alan arkadaşlrımızın ortak önerisi ile kabul ettik. Diğer aday arkadaşlar çıkarsa ve onların listelerinde yer alan arkadaşlarımız olursa kendi listemize almayacağız.. Bu kararı listeyi oluşturduğumuz arkadşlarla birlikte aldık. Bundan dolayı başka listelerde adlarının yazılmasını isteyen arkadaşlrımız bizim listemizde olmayacaklar..

 

X platformu (whatsap) İrtibat - Yusuf Yasin Sit

Tel +90 535 412 0101

 

 

Doğu Medya Haber Merkezi..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR BEYKOZ’DA Y.YASİN SİT BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİTMEK İÇİN YUSUF YASİN SİT’İN YENİDEN ADAY OLMASINI İSTEDİLER..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA