Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

"Bu vahşetin bitmesi gerekiyor. Aksi takdirde bu, Mısır'la da sınırlı kalacak bir tablo değil" "Bu vahşet, Ortadoğu coğrafyasında yeni huzursuzlukların kaynağı olabilir"
Bu haber 2013-08-16 19:59:02 eklenmiş ve 476 kez görüntülenmiştir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bu vahşetin bitmesi gerekiyor. Aksi takdirde bu, Mısır'la da sınırlı kalacak bir tablo değil" dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu, Heykel'deki Valilik binasında ziyaret eden Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mısır'da yaşanan olayların sosyal, yazılı ve görsel medyada ilgililer tarafından "vahşet" olarak tanımlandığını söyledi.

Bu vahşetin bir an önce dinmesi konusunda Türkiye'nin ve hükümetin en doğru tavrı ortaya koyduğunu vurgulayan Çelik, "Bu vahşetin bitmesi gerekiyor. Aksi takdirde bu, Mısır'la da sınırlı kalacak bir tablo değil. Netice itibarıyla masum insanlar hayatlarını kaybediyor. Bu vahşet, Ortadoğu coğrafyasında yeni huzursuzlukların kaynağı olabilir" dedi.

Mısır'da aklıselimin hakim olmasını ve vahşete son verilmesini dileyen Çelik, milletin önüne bir an önce sandığın getirilmesi halinde yeniden demokratik bir yaklaşımla halk idaresinin sağlanabileceğini bildirdi.

Sorunları baskıyla çözmenin tarih boyunca mümkün olmadığını kaydeden Çelik, "Bir yere kadar baskıyı yaparsınız ama daha sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan insanların ne gibi yollara başvuracağını tahmin etmek de güçleşir. O daha da büyük kayıplar meydana getirir" diye konuştu.

Karaloğlu'na yeni görevinde başarılar temenni eden Çelik, onun, Van'ın depremden sonra yeniden inşasında çok büyük katkıları bulunduğunu ve Bursa'ya da çok şeyler katacağına inandığını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaloğlu ise Çelik'in, Bursa'nın duayen siyasetçilerinden olduğunu ve onun büyük katkılarıyla ilde önemli hizmetler yapacaklarını ifade etti. - Bursa

ETİKETLER : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA