ERSİN ÖZER, SARIYER CHP MECLİS ÜYELERİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ..

ERSİN ÖZER, SARIYER CHP MECLİS ÜYELERİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ..
Bu haber 2024-04-09 05:22:32 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

ERSİN ÖZER, SARIYER CHP MECLİS  ÜYELERİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ..

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Sarıyer Belediye Meclisi Grup Başkanvekilini belirledi. CHP grubu içerisinde yapılan istişareler neticesinde Meclis Üyesi Ersin Özer, CHP Grup Başkanvekili oldu.

 

Geçen hafta sonu Sarıyer’de bir iftar programında bir araya gelen, yeni seçilen Bld. Bşk. Mustafa Oktay Aksu’nun da katıldığı programa Serhat sivil toplum örgütlerinden de yoğun bir katılım olmuştu.

 

Sarıyer’de kontenjandan CHP meclis üyesi seçilen Ardahanlılar Dernek Başkanı İş adamı Ersin Özeri bşk. yrd. Arasında görmek istediklerini belirten sivil toplum temsilcileri, yeni seçilen başkan ve meclis üyelerini de kutlamışlardı. Sadece Ardahanlılar adına değil tüm doğu delegasyonu adına toplumumuzun sevip saydığı Özer’i Bşk. Yrd. Olarak görmek istediklerini ifade etmişlerdi.

 

 İftar programında sohbet havasında geçen toplantıda Mustafa Oktay Aksu, sadece Sarıyer’de değil ülkemiz genelinde artık halk belediyeciliğinin hayata geçtiğini, şehirlerimizi halkla STK alanlarıyla birlikte yöneteceklerini ifade etmişlerdi.

 

STK’larımızın bu talebine duyarsız kalmayan Sarıyer CHP yönetimi, yerel yönetimi, bu haftanın ilk günü 8 Nisan P.tesi günü yaptıkları Sarıyer Belediyesi Meclis Gurup Toplantısında toplantıda Özeri Sarıyer Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak seçtiler..

 

ÖZER TEŞEKKÜR ETDİ..

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısının yapıldığı Sarıyer Belediye Meclisi’nde belediyenin görev ve komisyonları belirlenirken, Cumhuriyet Halk Partisi de grup başkanvekilini seçilen Özer teşekkür etdi.

 

Sarıyer’de kontenjandan CHP meclis üyesi seçilen Ardahanlılar Dernek Başkanı İş adamı Ersin Özer, Sarıyer Cumhuriyet Halk Partisi de grup başkanvekili seçilmesinin ardından, kendisine bu görevi layık gören meclis üyelerine, seçim süreci boyunca desteklerini medya, sosyal medya’da esirgemeyen Serhat Sivil Toplum bileşenlerine, Serhat Sivil Toplum Genel koordinatörü gazeteci Yusuf Yasin Sit’e, Hoc-Fed başkan ve yönetimine, Bayramoğlu Derneği Başkan ve yönetimine, Ardahanlılar başta olmak üzere Sarıyer Doğu Delegasyonuna teşekkür ettiler..

 

ÖZER, 5 YIL BOYUNCA GÖREV YAPACAK

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısının yapıldığı Sarıyer Belediye Meclisi’nde belediyenin görev ve komisyonları belirlenirken, 2024-2029 yılları arasında faaliyet yürütecek Sarıyer Belediye Meclisi CHP Grubu’nun grup başkanvekili Meclis Üyesi Ersin Özer olurken..

 

Serhat Sivil Toplum örgütleri olarak, sadece Sarıyer’de değil, İstanbul’un yerel yönetim kaderine de etki eden Ardahanlılar-Serhatlılar, nüfus yoğunlukları kapsam ve etki alanları, demokrasi ve politik kültürleri ile demokrasiyi içselleştirmiş kültürlü bir toplum olma gibi özellikleri ile öne çıkarken toplumuz adına Özerin Sarıyer Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak seçilmesine sevindiler, STK’larımız, hemşeri camiamız da Özer’i tebrik ettiler.

 

 Özer, başkanımız Mustafa Oktay Aksu öncülüğünde Boğazın incisi Sarıyer’i İstanbul’un marka şehirlerinden bir şehir yapmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ettiler..   

 

Haberi Yayına Hazırlayan

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

ETİKETLER : ERSİN ÖZER SARIYER CHP MECLİS ÜYELERİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA