SARIYER, BAYRAMOĞLULULAR İFTARDA BULUŞTU

Qara Derneği, Sarıyer Yerel Yönetimini, Serhat Sivil Toplum bileşenlerini birbiriyle buluşturan mükemmel bir iftar programına imza attı..
Bu haber 2024-04-07 06:53:36 eklenmiş ve 431 kez görüntülenmiştir.

SARIYER,  BAYRAMOĞLULULAR İFTARDA BULUŞTU

 

Ardahan-Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Qora (Bayramoğlu) Derneği Sarıyer Maden Mahallesi Boğaziçi Fatih Sultan Mehmet Camisinde iftar yemeği verdi.

 

Dernek Başkanı İlter Koç ve Yönetimi Sarıyer Yerel Yönetimini ve Serhat Sivil Toplum bileşenlerini birbiriyle buluşturan mükemmel bir iftar programına imza attılar.. 

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/ed353104a5jpeg

 

Aldığı yüzde 51.51 oy oranıyla Sarıyer Belediye Başkanlığını Kazanan, Sarıyer’i birlikte kazandık birilikte yöneteceğiz diyerek seçildiği ilk günden itibaren mükemmel bir demokrasi örneği ortaya koyan Başkan Mustafa Oktay Aksu, Ardahanlılar Dernek Başkanı, Sarıyer Kontenjandan meclis üyesi seçilen Ersin Özer, Sarıyer yerel yönetim  temsilcileri, Serhat Bölgesi Sivil Toplum başkan, yönetim ve temsilcileri, Sarıyer PTT evleri  muhtarı seçilen İbrahim saymaz katıldılar..  ((2024 Sarıyer yerel yönetim seçimlerinde Ardahanlı iki hemşerimiz Ersin özer Kontenjandan, Birgül Tekçe ise Meclis üyeleri listesinden chp Sarıyer meclis üyesi olarak seçildiler..))

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/8c4988a837jpeg

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/ee38129535.jpg

Serhat Sivil Toplum bileşenlerinden Hoc-Fed başkanı Ayhan Öztürk, Hoc-Fed YK üyeleri, Yusuf Koç gibi federasyona bağlı birçok dernek ve dernek başkanının katıldığı iftar programına, içinde 100’den fazla derneğin üye olduğu Ardahan Dernekler Federasyonu ve Sarıyer Ardahanlılar Derneği YK üyesi Selvi Zengin Gezerü, Sarıyer DEM partisi ilçe başkan ve YK üyeleri katıldılar..

 https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/20776aac3djpeg

 2000’li yıllardan beri Serhat Sivil Toplum koordinatörlüğünü yapan, 2000’li yıllarda Sarıyerden Süreyya Çinik ile birlikte Serhat Sivil Toplum Lobisinin temellerini atan Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Yusuf Yasin Sit’de içinde Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı dernek federasyonlarının da içinde yer aldığı, ülkemizin en önemli lobi gücü  Serhat Sivil Toplum lobisi genel koordinatörü olarak katıldı.

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d86ec41457.jpg

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/0c333bbf7d.jpg

Sit’in yanı sıra Sarıyer Ardahanlılar, Sarıyer Serhat bölgesi dendiğinde Sarıyer Ardahanlıların en önemli kanaat önderlerinden, Hoc-Fed başta olmak üzere Ardahan federasyon ve STK alanlarının beyinleri olan, birçok STK’nın kurucusu olan, dönem –dönem başkanlıklarını yapan onlarca bölge derneğine üye olan kanaat önderlerimizden Bahattin Kılıç,  iş adamı ve Qora Derneği Kurucu başkanı Derviş Arslan.. gibi Ardahan’ın önde gelen STK , iş dünyası, kanaat önderleri , STK bileşenleri bu iftarda yer aldılar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

TIKLAYINIZ..

 

 

 

Hoc-Fed Üyesi Qora (Bayramoğlu Köyü) Derneği başkanı İlter Koç ve yönetimi gerek iftar programlarında, gerekse Ardahan’la ilgili her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de başarılı bir programa imza attılar. Hem bölge STK alanlarının en önemli temsilcilerini, hemde Sarıyerin yeni yerel yönetim temsilcilerini birbirleriyle buluşturdular.. 

 

 

 

İFTAR PROGRAMINA KATILAN STK BAŞKAN ve TEMSİLCİLERİ KONTENJANDAN MECLİS ÜYESİ SEÇİLEN ERSİN ÖZER’İ BAŞKAN YRD. OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ  DEDİLER..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/1a0c632636.jpg

Sarıyer Ardahanlılar iftar programında birbirleriyle buluşan STK temsilcileri sohbet havasında Sarıyer CHP’den yeni Bld. Bşk. seçilen Mustafa Oktay Aksu ile yoğun bir sohbet geliştirdiler. Başkana ilgi ve alaka izdiham düzeyindeydi.. Kısa zamanda Ardahanlılarla başkanın nasıl kaynaştığının fotoğrafını gördük..

 

İftarda gelişmiş demokrasi ve toplumlardaki fotoğrafı gördük. Bld. Bşk nın da halktan bir nefer olarak çakarsız, korumasız, normal bir vatandaş olarak halk arasında halkla bütünleştiğini görünce.. İstanbul ve ülkemiz geneli halk ittifakı bileşenlerinin artık ülkemize demokrasiyi bütün ayakları ile yerleştirmeye başladıklarını gördüğümüz gibi, bu gelişmeyi kendimizi başkana tanıtırken de dile getirdik.

 

Serhat Sivil Toplum koordinatörü gazeteci Y. Yasin Sit başkanı tebrik ederken Sarıyer’de Ardahanlılar adına Kontejandan seçilen Ersin özer arkadaşımız bşk yrd. olarak görmek istedikleri konusuna değindikten sonra..  

 

Hoc-Fed Başkanı Öztürk, federasyon YK üyeleri, federasyona bağlı STK temsilcileri Qora derneği kurucusu ve STK alanlarımızın en öneli aktörlerinden Derviş Arslan’da yıllardır Sarıyer’de bu anlamda bir boşluk var. Hemşerimiz Özer’i bşk yrd. olarak görmek istiyoruz dediler..

 

Sarıyer Ardahanlılar Sarıyer’de sadece Ardahanlıların değil, nüfus yoğunlukları kapsam ve etki alanları, politik kültürleri ile, kültürlü bir toplum olma gibi özellikleri ile Sarıyer Serhat-Doğu bölgesinin de temsilcileri olduklarını ifade eden Arslan..

 

Sadece Ardahanlılar adına değil tüm doğu delegasyonu adına toplumumuzun sevip saydığı Özer’i Bşk. Yrd. olarak görmek istiyoruz dediler..

 

Sohbet havasında geçen konuşmalarda Serhat Sivil Toplum koordinatörü Y. Yasin Sit’in açtığı  bşk yrd için konusu için iftara katıldıklarını Kars-Ardahan-Hocvan kısaca serhat stk bileşenleri başkanı bir kez daha tebrik ettiler..

 

İftara katılan, Serhat STK temsilcileri, ülkemiz genelinde, bu iftarda ortaya çıkan demokrasi fotoğrafı, gelişmiş toplum kriterlerini yansıtan bu fotoğraftan çok-çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. STK başkanları akp nin görmemişliği, çakarlı korumalı orduları, lükse gösterişe düşkünlükleri ülkemizi bir diktatörlüğe çekerken, ülkemizi çöküşe götürken, ülke kaynaklarını kendi egoları için yok edrken..  bir diktatörlüğü andırıp ülkemizin kaynaklarını çarçur edip vatandaşı yoksul-sakat-hasta-dilenciler ordusuna çevirirken.. Burada ortaya çıkan kare bir demokrasi fotoğrafına önemli bir örnektir. İster cumbaba ol, ister devletin bir kurumunun tepesinde ol, herkes sıradan bir vatandaştır. Eşittir. Bir ülkenin tek sahibi vardır, halktır, vatandaştır. Artık bu fotoğrafı ülkemiz geneldinde göreceğiz.. 

 

2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve ülke geneli CHP’yi destekleme kararı alan halk ittifakı bileşenleri TC rejimini hızla bir demokrasi, ve gelişmiş toplum kriterlerine çekmeye başlarken.. Artık şehirlerimizi siyasi partiler kapalı kapılar ardında değil halkla, sivil toplum örgütleri ile açık-şeffaf bir şekilde ortaklaşa  yönetecekleri bir döneme girmiş bulunmaktayız..

 

Dün Sarıyer Ardahanlılar İftarında bu fotoğrafı net gördük. Bu anlamda seçilen belediye başkanımızı bir kez daha tebrik ediyoruz; serhat Sivil Toplum bileşenleri olarak, Ardahanlılar olarak hep yanında olacağız, 2028 yerel genel seçimlerine odaklanacağız..

 

Analiz haber – Doğu Medya- Yusuf Yasin Sit..


ETİKETLER : Qara Derneği Sarıyer Yerel Yönetimini Serhat Sivil Toplum bileşenlerini birbiriyle buluşturan mükemmel bir iftar programına imza attı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA