BEYKOZ ARDAHANLILAR, BEYKOZ’DA SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEDİLER..

Beykoz Ardahanlılar Derneği olarak Beykoz’da, Serhat Sivil Toplum örgütleri Bileşenleri olarak İstanbul’da seçimin kaderini belirleyen en önemli aktörlerden olduk.
Bu haber 2024-04-02 14:08:51 eklenmiş ve 451 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ARDAHANLILAR, BEYKOZ’DA SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEDİLER..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği olarak Beykoz’da, Serhat Sivil Toplum örgütleri Bileşenleri olarak İstanbul’da seçimin kaderini belirleyen en önemli aktörlerden biri olduk.

 

Beykoz Ardahanlılar olarak Beykoz’daki seçimin kaderini belirleyen en önemli aktör, kilit ve anahtar Ardahanlılar olurken.. Serhat Sivil Toplum Bileşenleri olarakta İstanbul geneli de tarih yazdık. Esenyurttan Sancaktepe’ye, Çekmeköy’den Beykoz, Şişli -Sarıyer’e çalışmalarımızla tarih yazdık..

 

 

HABER FOTO GALERİ..

 

 

Serhat sivil toplum bileşenleri olarak ülke ve İstanbulun kaderine 2000’li yıllardan beri başlayarak yol ve yön verirken.. Beykoz Ardahanlılar olarakta Beykoz’da seçimin kaderini belirleyen en önemli aktörler bizler olduk..

 

Serhat Sivil toplum bileşenleri olarak Anadolu Mezopotamia halkları ile birlikte sel olup AKP’yi İstanbul genelinden ülke genelinde deyim yerindeyse tarihe gömdük.

 

Bilindiği gibi AKP TC rejimini değiştirme dönüştürme, vatandaşın rejimi yapma yönünde milyonların beklentisi ile ortaya çıkan bir hareketti.

 

Ama 22 yıllık iktidarının ardından rejimi halkın rejimi yapma yerine küresel soykırımcı firmalarla-yerli işbirlikçilerine ülkemizi teslim ettiği gibi, ülkemizi nazi-nato teröristlerinin, siyonist sermayenin oyuncağına çevirerek bize ve dünyamıza kıyamet senaryoları dayattılar.. ((Ayrıntılar için tıklayınız.. Rejim  Karadenizi Patlatmaya Çalışıyorlar..))

 

Buradan İstanbul ve ilçeleri seçimlerine gelirsek kazanan halk ittifakı oldu. İstanbul’da CHP rüyasında göremeyeceği bir başarıyı yakaladı.

 

Beykoz’da kıran kırana bir mücadele ile halk ittifakının adayı Köseler ipi göğüslerken deyim yerindeyse Beykoz’da öldük-öldük dirildik. Bunun en bariz nedeni ise CHP deki histerik hastalıklı ruh hali ve korkulardı. Bu hastalıklı ruh hali İstanbul ve ülke geneli 2-3 puan seçim kaybına neden olurken.. CHP’nin halktan-sivil toplumdan korkması, korkak davranmasıydı. Aksi chp adayından ziyade halk ittifakının adayı Köseler hiç zorlanmadan %50’ler üzerinde büyük bir farkla seçimi alıp akp ye daha büyük bir hezimeti Beykoz’da  yaşatacaktık..

 

BEYKOZ'DA SEÇİM YENİLENİRSE BEYKOZLULAR AKP Yİ FARKLI GÖMERLER..

 

Neyseki Beykoz ilçe seçim kurulu ak partinin itirazını red ederek doğru kararı verdi. Beykozluların yorulmasını önledi..Ama yenilenseydi, farkı dahda büyüterek alcaktı halk ittifakı bileşenleri..

 

AKP'nin devletin tüm imkanlarını kullanmasının yanı sıra.. özellikle beykozda halkı düşürme-satın alma vb. binbir oyun ve kumpasına rağmen Yinede Halk ittifakı adayı Köseler 1500-2000 oy farkıyla seçimi kazanması tarihi bir başarıydı. Seçime itiraz vb yapılması ki Beykoz'da seçim yenilenirse Köseler artık hiç zorlanmdan %50-60 bandında seçimi alarak ithal Muratı geldiği yere geri göndereceği gibi Ak partiye oy veren birçok vatandaşta yaptığı hatanın farkına vararak Köselere yönelecektir. Fark daha da büyüyecektir..

 

Beykoz halkı haksızlığa asla tahammül edemez. Ak Partinin Doğuda ve batıda ülke genelinde hak gaspına nasıl giriştiğini, nasıl kafayı yediğini artık bütün TR toplumu görmeye analmaya, bunların din-iman-kuran-kitap-musaf.. yalan dolanlarının hepsi ayyuka çıkmaya başladı.

 

Artık ülkeyi yönetemiyorlar, bırakın ülke yönetmeyi, küresel soykırımcı firmalrın kölelerine dönüşerek maden faaliyetleriyle karadenizi pataltmaya ülkemizi ve aandoluyu tarihten silmeye çalışıyorlar.. Artık halk-vatandaş ana muhalefetin genel seçimi istemesi ve harekete geçmesini de istemektedir. Beykoz'da yapılan oyunların bir benzeri 2019 da imama yapıldı. Orada da belirtmiştik farkı dahada büyüterek alcak diye ve oyle oldu. Biz halkız, biz STK'yız 24 saat halk içindeyiz..

 

Bilindiği gibi biz hem Serhat Sivil Toplum Örgütlerinin koordinatörü olarak, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak, Sivil Toplumun Strateji yayını Doğu Medyanın genel yayın yönetmeni olarak İstanbul geneli kimsenin hayal edemeyeceği çalışmalara imza atarken. Beykoz’a ise özel bir önem verdik. Çağdaş Yılmaz gibi, Serkan Yıldız gibi bir –iki yöneticimiz bırakın Ardahanlıları diğer kesimleri de örgütleyerek  köselerin arkasına binleri yığdılar..

 

Dernek olarak tarihi bir misyon ve yük yüklenirken, kılı kırk yardık. En ufak hataya düşmemek için gecemizi gündüzümüze kattık. Beykoz’da bıçak sırtı bir yarış vardı. Baykoz’da kilit rolü oynayan biz Ardahanlıların en ufak hatası kesin bir hezimetle sonuçlanacağının farkındaydık. En ufak bir hata bu bıçak sırtı durumun akp lehine sonuçlanacağını bildiğimizden akp nin hiçbir davetine icabet etmedik. Bizim adımıza yapılan imsakiye vb her şeylerini de geldiği gibi iade ederek tavrımızı net ortaya koyduk. Bir sürü yoksulumuz, işsizsimiz olmasına rağmen belediyeden bir yardım-destek talebinde de asla bulunmadık.  

 

DEM adaylarından, Senem Yılmaz Derneğimizin üyesi, YK üyesi olduğu halde akrabalık bağlarımız olduğu halde en yakın arkadaşlarımız oldukları halde, bizi arayıp sitem etmelerine rağmen dernek olarak ziyaret etmedik, basın olarak tek bir haberlerini bile yapamadık.  Çünkü Doğu Medya ve devasa sosyal medya platformlarımızda Beykoz DEM’le ilgili yapacağımız tek bir analiz haber Beykoz’u Köselere kayb ettireceğinin en iyi farkında olanlardandık.

 

Bundan dolayı Köseler adaylığını açıkladığı günden beri birer gölge gibi YK arkadaşlarımızla Köseleri takibe aldık.  Olması gerektiği yerde yanında bitiverdik,  kareye girdik. Olmamamız gereken yerde görünmez olduk.

 

Ardahanlılar olarak en yoğun en kalabalık ve izdihama varan iftar programına etkinliklere bizler imza atdık.. Dosta-düşmana gücümüzü gösterdik.

 

İŞ DÜNYAMIZ KANAAT ÖNDERLERİMİZ TARİH YAZDILAR..

 

Bu imzayı atarken, toplumsal anlamda büyük karşılıkları olan iş adamlarımızdan Şeref Talay’dan İhsan Yılmaza, CHP kontenjanındaki Meclis üyesi Mevlut Yıldıza .. İş dünyamız kanaat önderlerimiz devasa bir efor harcarlarken.. Seçim süreci boyunca, hatta seçim sürecinden çok önceleri İş adamımız İhsan Yılmaz, İbrahim Beşli, Murat Demir gibi hemşerilerimiz olağanüstü bir efor ve çabayı ortaya koyarak tarih yazdılar.. 

 

Asıl büyük çalışmayı dernekler olarak yaptık. Beykoz’da merkezi bulunan Panig derneğimizle birlikte, derneğimizdeki üye ve YK arkadaşlarımızla birlikte deyim yerindeyse destan yazdık.

 

YK üyelerimiz her biri kendileri ile birlikte toplum içerisinde karşılığı olan kanaat önderlerin den 10-15 kişi ile katılım programlarla katılım gösterirlerken.. Sahada da aynı çalışmayı yaptık. Değişik kesimlerin içine girerek halk ittifakı içine kanalize etdik.

 

Nasıl biz İstanbul geneli Serhat Sivil Toplum lobisini kurup İstanbul’u örgütlerken arkadaşlarımızda bulundukları Beykoz’da mahallelerinde, bulundukları yerlerde platformlar kurarak halk ittifakı adayı köseler için olağanüstü bir çalışma başlattılar..

 

Söylediklerimizi Reklam niyetine söylemediğimizi yönelik 1-2 örnek verecek olursak..  YK üyemiz Çağdaş Yılmaz ve arkadaşlarımız adeta tarih yazdılar:

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/f36261f0dfjpeg

Çağdaş Yılmaz..

YK ÜYEMİZ ÇAĞDAŞ YILMAZ KURDUĞU “ ÇUBUKLU MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PLATFORMU”,  “BEYKOZ GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU” Binleri köselerin arkasına yığarken..

 

1370 OYA SAHİP PLATFORMUN TAMAMININ ALATTİN KÖSELER'İ DESTEKLEMEK İÇİN EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE OYLARINI VERMESİNİ SAĞLADIĞI GİBİ, AYNI ZAMANDA BEYKOZ GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMUNUN BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN ÇAĞDAŞ YILMAZ PLATFORM ÜYESİ OLAN 800 KİŞİLİK KADROSU İLE DE BAŞKAN ALATTİN KÖSELER'E TAM DESTEK VERDİĞİNİ MEDYA ve SOSYAL MEDYA MECRALRINDA AÇIKLAYARAK BİR İŞ ADAMI OLARAK AZAMİ DÜZEYDE DESTEKLERİNİ SUNDULAR..

 

YK ÜYEMİZ ÇAĞDAŞ YILMAZ BEYKOZDA GAYRİMERNKUL-İMAR KONULARINDA Kİ MESLEKİ BİLGİSİNDEN DOLAYI BÖLGEDE İNSANLARA KANAAT ÖNDERLİĞİ YAPIP İNSANLARIN GAYRİMENKUL KONUSUNDA HAK KAYBINA UĞRAMAMASI KONUSUNDA BEYKOZ’DA EN ÖNEMLİ MÜCADLEYİ VEREN BİR ARKADAŞIMIZ OLARAK ÖNE ÇIKMAKTADIR.. BU MÜCADELESİNDEN DOLAYI DA MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN TARAFINDAN İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLMİŞTİ.

 

YK ARKADAŞIMIZ SERKAN YILDIZ, KASIM AVŞAR  SEÇİM SÜRECİ BOYUNCA OLAĞANÜSTÜ BİR EFOR ORTAYA KOYDULAR..

 

Dernek üyemiz, İş dünyamızın önde gelen aktörlerinden Şeref Talay adeta tek başına bir ordu gibi insanları Köselere kanalize ederken.. Hakeza Kemal Yıldızdan Zafer Sural’a, İhsan Yılmaz’a iş adamlarımız büyük bir efor harcadılar..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/e261e06e65jpeg

YK üyemiz Kasım Avşar

Turizm –Hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden YK üyemiz Serkan Yıldız Beykoz geneli turizm-hizmet sektöründe çalışan tüm hemşerilerimizi örgütleyip Köslere binler olarak kanalize ederken, bir diğer YK üyemiz Kasım Avşar neredeyse Çavuşbaşında bir ordu gibi çalıştı. Sadece hemşerilerimizi değil akp üyelerini bile yanına alarak Köselerin arkasına yığarak tarih yazdı.

 

Beykoz merkezde Muhtar adayı olan Alaattin Kılıç ile Kavacıkta muhtar adayı olan arkadaşlarımız Murat Yılmaz, Beykoz’da, Kavacıkta tarafsız durmaları gerekirken, tarafsız duramadılar, muhtarlığı kayb etme pahasına da olsa derneğimizin ortaya koyduğu açık destek kararına uyarak Köselere açık desteklerini sundular.. 

 

 Derneğimizin yönetim olarak İstanbul Anadolu yakasında STK alanında önemli ve belirleyici bir güç olmasını sağlayan yöneticilerimiz İş adamı Davut Demir (ki demir doğu delagasyonunda sadece Beykozda değil, İstanbul geneli siyaset üstü bir karşılığı olan bir iş adamı, bir siyasi aktör, bölge STK alanlarımızın en önemli beyinlerinden, aktörlerinden biri. Dernekler olarak çalışmalrı yaparken gözümüz, kulağımız, rehberimiz konumunda bir insan..), Sanatçı Kurbani Sural, efsane Dernek başkanlarımızdan Memet Yıldız, YK üyemiz İsmet Demir, YK üyemiz Mehmet Aktürk, Necati Demir.. İsimsiz birer karamanlar olarak sadece Beykoz’da değil İstanbul genelinde STK olay ve olgusunun ne demek olduğunu kitlelere taşırken, derneğimiz adına üzerlerine ne düşüyorsa başrılı bir şeki,lde yerine getirdiler..

 

YK üyelerimiz Murat Tağ’dan, Metin Yıldız’a Vural Çelike, Serkan korkmaza, Fuat Avşar’a, Nursel Ateş’e Beykoz’un tüm mahallerinde koordineli olarak çalışarak izdihama varan bir katılımla Köselerin Kars-Ardahanlılar iftarına akarak bir adaya desteğin ne demek olduğunu hep birlikte ortaya koyduk.

 

Dernek olarak,  Beykoz Doğu Delegasyonu olarak, Serhat Sivil toplumu olarak, Doğu medya ve sosyal medya alanlarını seçim süreci boyunca Köselerin hizmetine sunduk, tam desteğimiz için ne gerekiyorsa açık-açık ortaya koyduk.

 

Ve 40 yıldır esaret altında olan Beykoz’da halk ittifakı adayını seçtirerek 40 yıldır adeta esir alınan Beykoz’un başına bir Beykozluyu getirerek üzerimize düşen tarihi görevimizi ifa etdik.. 

 

Bilindiği gibi Beykoz 40 yıldır esaret altında. 80’lardan beri boşaltılıyor. Vatandaşın evinin balkonuna Ankara’dan müdahale edilirken.. Yandaş yundaş orman arazilerini gasp ederek villa siteler, şehirler dikiyordu. Sadece akp döneminde 50 bine yakın Beykozlu Beykozdan göçertildi. Hayatları boyunca kazandıkları ev ve arsalarına hunharca el konuldu.. Bütün zorluklara rağmen Beykoz’u akp esaretinden kurtaran  tüm Beykozlulara bin selam olsun..

An itibarı ile Beykoz'da büyük şehirde, Beykoz’da üç Ardahanlı hemşerimiz Mevlüt Yıldız, Burak Korkmaz, Esengül Yılmaz bizler adına meclis üyeleri olarak seçildiler. Ardahanlılar adına hayırlı olsun, kendilerini tebrik ediyoruz..

 

Serhat Sivil Toplum Bileşenleri, Doğu Medya olarak İstanbul genelinde binlerle halk ittifakını zafere taşırken.. Hakeza Beykoz’da yüzlerce aktif hemşerimizle tarih yazdık..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d542c8d85bjpeg

Gaye Yıldız..

Bu hemşerilerimizden Gaye Yıldız her seçimde olduğu bu seçimde de olağanüstü bir çaba ve güçle çalışırken.. Tokatköy'de kanaat önderlerimizden Osman Özer, İrfan Yıldız, İş Aadamı Zafer Sural, buradan Yuşa'ya Hünkartepe'ye Ensar Demirden iş adamı coşkun Yıldıza her hemşerimiz büyük bir efor harcadılar..

 

BEYKOZ SEÇİME İTİRAZ SÜRECİNDE YİNE SAHADAYDIK..

 

AKP-MHP seçime itirazı duyan hemşerilerimiz haberin duyulduğu andan ilçe seçim kurulunun kararını açıkladığı ana kadar ilçe seçim kurulu önüne akmaya başladılar. Biz yayın başında onlardan gelen bilgileri medya sosyal medyada paylaşırken onlar sürekli bizlere haber ve videoları çekip atmaya başladılar.

Bu arkadaşlarımızdan biri de Serkan korkmazdı..

saat gecenin 3 ü arkadaşımız Serkan Korkmaz  İlçe seçim kuruluna yakın bir bölgede nöbette.

Korkmaz, ve yüzlerce hemserimiz AKP_MHP itirazı boyunca da gece yarılarına kadar ilçe seçim kurlu önünde adeta nöbet tuttular. Seçim süreci boyunca da Köselerle birlikte yürüyen halk ittifakı bileşenleri mazbatanın aldığı saate dek hep alanda oldular..

 

Seçim günü de birçok arkadaşımız gibi halk ittifakı bileşenleri olarak arkadaşlarımız köseler için sahadaydı. Bu arkadaslrımızdan biride Serkan Korkmazdı.  Korkmaz, secim günü sabahtan aksama kadar su anda meclis üyemiz olan Esengül Yılmaz, Gaye Yıldız.. ve birçok hemşerimizle birlikte sahadaydı..  Bulunduğu mahallenin okulunda CHP deki hemşerilerimiz ve halk ittifakı bileşenleri ile  seçim bitene kadar çalıştı.

 

DOĞU MEDYA- ANALİZ HABER.

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servis.

ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneği olarak Beykoz’da Serhat Sivil Toplum örgütleri Bileşenleri olarak İstanbul’da seçimin kaderini belirleyen en önemli aktörlerden olduk.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA